Sloophouten boekenkast naturel

*Nieuw in ons assortiment is de 'Natural Wood' collectie* Deze naturel boekenkasten zijn gemaakt van gerecycled sloophout zoals teakhout, mangowood, sishamwood en junglewood. Speciaal voor deze lijn worden sloophouten planken verzameld zonder verf erop. Per kast wordt er een samenstelling gemaakt van verschillende houtsoorten. Hierdoor is iedere kast uniek.

€ 605.00

naar B ORIGINAL

Meubels Kasten
Product
 

Dressoir kast met stoere shutterdeuren

Dit sloophouten dressoir met stoere shutterdeuren is gemaakt van geloogd sloophout. Dit sloophout heeft, in tegenstelling tot andere kasten/meubels in ons assortiment geen oude verflagen meer op het hout. De kast heeft dus een houtlook, alleen de shutterdeuren hebben hun (originele) verfkleur nog. Deze dressoirs hebben twee shutter schuifdeuren en de shutters zijn telkens anders van kleur bijvoorbeeld, vergrijsd groen, wit, grijs en fris blauw.
Bij dit prachtige meubel worden 4 stoere wielen los meegeleverd.

Achtergrond van de shutterdeuren van deze kasten:
Met 20.000 treinen per dag is India een van de grootste spoorwegbedrijven in de wereld. In de passagierstreinen maak je het raam dicht met een shutter. De deuren in deze dressoirs worden van deze oude shutters gemaakt.

Wij leveren dit product gratis bij u thuis in samenwerking met een gespecialiseerd transport bedrijf.  

€ 645.00

naar B ORIGINAL

Meubels Kasten
Product
 

Sloophouten kast

Deze sloophouten kast, is gemaakt van gerecycled hout uit India. Door de originele verf op deze teakhouten kast, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 625.00

naar B ORIGINAL

Meubels Kasten
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!