PopUp Aholic

verfrestant: een frisse blik op oude verf [ brengt zoekers en aanbieders van verfrestanten bij elkaar.]

verfblikkenVerfrestant is een duurzaam platform en brengt zoekers en aanbieders van verfrestanten bij elkaar. Geef uw opengemaakte verf aan een liefhebber, voordat u de verf moet afvoeren als chemisch afval. Maak een ander blij of ontmoet een nieuwe klant. Verf is nu eenmaal niet onbeperkt houdbaar en bruikbaar. De verwerking van alle verfrestanten kost ons als gemeenschap en bedrijven veel geld. Laten we hierop bezuinigen en biedt uw verf vandaag aan.

naar verfrestant

0
0
0
s2sdefault

Handhaaf het huidige statiegeldsysteem 95% van de flessen komt terug

Wat burgers  gemakkelijk doen, is statiegeldflessen inleveren: 95% van de grote PET-flessen (polyethyleentereftalaat) komt terug en wordt gerecycled. Zolang er niet op grote schaal plastic wordt ingezameld en gerecycled, is het verstandig het huidige statiegeldsysteem te handhaven."

0
0
0
s2sdefault

Scoor 2 hoedjes en maak er te gekke lampen van!

0
0
0
s2sdefault

Ruilwinkel Feijenoord Rotterdam

In de ruilwinkel gebruiken ze geen geld maar punten. Wie wat brengt of doet voor een ander krijgt punten, wie wat meeneemt of geholpen wordt betaalt punten. Het aantal punten hoeft niet te corresponderen met de echte waarde van het product of de dienst. Het gaat om een waardering voor het geleverde.Deelnemers kunnen producten naar de Ruilwinkel brengen. Neemt een andere deelnemer ze mee dan worden er punten voor geboekt. Zo kan iedereen met spullen die hij of zij niet meer nodig heeft een puntensaldo opbouwen. Met dat puntensaldo kunnen andere spullen of diensten worden afgenomen. De eis is wel dat het hele, schone, complete en gangbare spullen zijn.

Website

0
0
0
s2sdefault

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd