PopUp Aholic

sloophouten kasten, eettafels, dressoirs, stoere en unieke kindermeubelen

 Sloophouten meubels

 

In het assortiment van B-ORIGINAL vindt u een grote diversiteit aan scrapwood meubels van het merk Otentic. Van sloophouten kasten, eettafels, dressoirs tot stoere en unieke kindermeubelen en bijzondere woonaccessoires. Zo is er voor elke ruimte in huis een origineel meubel! Alle sloophouten meubelen zijn handgemaakt door vakkundige ambachtslieden in India. Het hoogwaardige gerecyclede teakhout dat wordt gebruikt komt veelal uit oude gebouwen, van vissersboten of van bijvoorbeeld mooie oude deuren. Omdat er voor de scrapwood collectie geen bomen worden gekapt maar gerecycled hout wordt gebruikt, is deze collectie zeer duurzaam.

Assortiment

b-original Sale

naar B-original

0
0
0
s2sdefault

Vrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken

Schoudertassen en shoppers van vrachtwagenzeilVrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken. Dit materiaal, ook wel bekend als tarpaulin, beschikt namelijk over vele ideale eigenschappen voor schoudertassen en shoppers, maar bijvoorbeeld ook etuis, toilettassen en laptop- c.q. tablethoezen. Vrachtwagenzeil is zeer sterk, duurzaam en – niet onbelangrijk in het Nederlandse klimaat – waterdicht. Het slijt nauwelijks en is gemakkelijk schoon te maken.

En wat meer is: vrachtwagenzeil is er in veel verschillende kleuren. Daardoor is een enorme variatie in uitvoeringen mogelijk. Hierdoor heb je vrijwel altijd een unieke tas! In het aanbod proberen ze altijd diverse kleuren, afbeeldingen en dessins op voorraad te hebben.

Actueel overzicht van beschikbare vrachtwagenzeil tassen.

0
0
0
s2sdefault

Ruil mee; de leukste online ruilbeurs van Nederland.

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover en is onze website online! Ruilmee.nl is de nieuwste maar ook de leukste online ruilbeurs van Nederland. Op ruilmee.nl kun je op een simpele manier spullen ruilen met andere ruilpartners. Om spullen te kunnen ruilen heb je zogenaamde flappen nodig (onze virtuele betaaleenheid) en voldoende ruiltegoed. Dit alles met een 100% zekerheidsgarantie!

Het principe is heel eenvoudig. Om een bepaald artikel te verkrijgen moet je flappen in je bezit hebben. Deze kun je verkrijgen door zélf artikelen aan te bieden. Wanneer je een artikel verstuurd ontvang je hiervoor flappen in plaats van geld. Dus hoe meer spullen je te ruil aanbiedt, hoe meer flappen je in bezit zult krijgen. Met de verkregen flappen kun jij vervolgens weer ieder ander willekeurig artikel aanschaffen!

naar Ruilmee.nl

0
0
0
s2sdefault

Robuuste meubels handgemaakt massief geleefd hout unieke meubels

Robuuste meubels handgemaakt massief geleefd hout unieke meubels We kiezen vaak voor hergebruikt hout. Hout met een verhaal. Niets is zo bijzonder als het hout een tweede leven geven bij u in huis. Zware eikenhouten planken die in 1961 door een boer met de hand gezaagd zijn en te drogen gelegd. Zestig jaar later hebben we het karakteristieke hout met zorg bewerkt en er een robuuste eettafel van gemaakt. Waar u elke dag met plezier aan eet.

De houtsoorten worden in onze werkplaats in Ede na zorgvuldige selectie ambachtelijk verwerkt. Daardoor is elk meubel uniek en heeft het elk een eigen verhaal. Oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van een geschiedenis.

Van de klassieke "boerenstijl" tot het "moderne design" van nu, geen uitdaging is te groot. Ouderwets vakmanschap en moderne technieken ontmoeten elkaar in onze werkplaats. Door oog voor detail weten we elk meubel met veel liefde en kennis aan u te presenteren.

Naar de site

0
0
0
s2sdefault

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!