Vrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken

Schoudertassen en shoppers van vrachtwagenzeilVrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken. Dit materiaal, ook wel bekend als tarpaulin, beschikt namelijk over vele ideale eigenschappen voor schoudertassen en shoppers, maar bijvoorbeeld ook etuis, toilettassen en laptop- c.q. tablethoezen. Vrachtwagenzeil is zeer sterk, duurzaam en – niet onbelangrijk in het Nederlandse klimaat – waterdicht. Het slijt nauwelijks en is gemakkelijk schoon te maken.

En wat meer is: vrachtwagenzeil is er in veel verschillende kleuren. Daardoor is een enorme variatie in uitvoeringen mogelijk. Hierdoor heb je vrijwel altijd een unieke tas! In het aanbod proberen ze altijd diverse kleuren, afbeeldingen en dessins op voorraad te hebben.

Actueel overzicht van beschikbare vrachtwagenzeil tassen.

Ruil mee; de leukste online ruilbeurs van Nederland.

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover en is onze website online! Ruilmee.nl is de nieuwste maar ook de leukste online ruilbeurs van Nederland. Op ruilmee.nl kun je op een simpele manier spullen ruilen met andere ruilpartners. Om spullen te kunnen ruilen heb je zogenaamde flappen nodig (onze virtuele betaaleenheid) en voldoende ruiltegoed. Dit alles met een 100% zekerheidsgarantie!

Het principe is heel eenvoudig. Om een bepaald artikel te verkrijgen moet je flappen in je bezit hebben. Deze kun je verkrijgen door zélf artikelen aan te bieden. Wanneer je een artikel verstuurd ontvang je hiervoor flappen in plaats van geld. Dus hoe meer spullen je te ruil aanbiedt, hoe meer flappen je in bezit zult krijgen. Met de verkregen flappen kun jij vervolgens weer ieder ander willekeurig artikel aanschaffen!

naar Ruilmee.nl

Robuuste meubels handgemaakt massief geleefd hout unieke meubels

Robuuste meubels handgemaakt massief geleefd hout unieke meubels We kiezen vaak voor hergebruikt hout. Hout met een verhaal. Niets is zo bijzonder als het hout een tweede leven geven bij u in huis. Zware eikenhouten planken die in 1961 door een boer met de hand gezaagd zijn en te drogen gelegd. Zestig jaar later hebben we het karakteristieke hout met zorg bewerkt en er een robuuste eettafel van gemaakt. Waar u elke dag met plezier aan eet.

De houtsoorten worden in onze werkplaats in Ede na zorgvuldige selectie ambachtelijk verwerkt. Daardoor is elk meubel uniek en heeft het elk een eigen verhaal. Oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van een geschiedenis.

Van de klassieke "boerenstijl" tot het "moderne design" van nu, geen uitdaging is te groot. Ouderwets vakmanschap en moderne technieken ontmoeten elkaar in onze werkplaats. Door oog voor detail weten we elk meubel met veel liefde en kennis aan u te presenteren.

Naar de site

verfrestant: een frisse blik op oude verf [ brengt zoekers en aanbieders van verfrestanten bij elkaar.]

verfblikkenVerfrestant is een duurzaam platform en brengt zoekers en aanbieders van verfrestanten bij elkaar. Geef uw opengemaakte verf aan een liefhebber, voordat u de verf moet afvoeren als chemisch afval. Maak een ander blij of ontmoet een nieuwe klant. Verf is nu eenmaal niet onbeperkt houdbaar en bruikbaar. De verwerking van alle verfrestanten kost ons als gemeenschap en bedrijven veel geld. Laten we hierop bezuinigen en biedt uw verf vandaag aan.

naar verfrestant

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!