overtrek set percal dark grey

Overtrekset in percal katoen van Yumeko
Crispy overtrekset van hotelkwaliteitFijne, eco katoenen overtreksets van crispy percal katoen in Dark Grey. Percal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van garen dan gewone katoen. Percal is wat steviger en knisperender maar minder glad dan katoen satijn. Het dekbedovertrek is er in 140, 200 en 240 breed en is 220 lang. De onderzijde sluit u af met mooie kokosnoot houten knoopjes. De sloop is er in de meest voorkomende maat 60x70 cm en heeft dezelfde knoopjes aan de zijkant..
Het mooie mooie van Yumeko's percal katoenYumeko heeft gekozen voor heel mooie percal katoen met een threadcount van 210. Dat wil zeggen dat er 210 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn fijne garens voor nodig, waardoor het bedlinnen lekker zacht is. De percal weving zorgt voor stevig, glad en knisperend bedlinnen van gemiddeld gewicht dat erg goed ademt en zich heel goed houdt in de was. Bedlinnen in percal weving gaat lang mee. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt. 
Het schone van 100% biologisch katoen Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.
Het eerlijke van 100% fairtrade katoenYumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Klik hier voor al ons zzzachte bedlinnen>>

€ 69.50

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

dekbed wol lente herfst

Comfortabel eco wollen lente/herfst dekbed van Yumeko
Bijna altijd goedLekker biologische schaapjes tellen onder dit comfortabele eco wollen dekbed van Yumeko. Het bestaat uit één lente/herfst deel met 400 gram biologische wol per vierkante meter. De warmteklasse is 3. Dit dekbed is prima geschikt voor als de nachten na de winter wat minder koud worden of na de zomer weer koeler. Veel mensen die het niet gauw koud hebben en in een huis met CV wonen, slapen het hele jaar heerlijk onder dit dekbed. U kunt het dekbed d.m.v. kleine metalen drukknoopjes combineren met Yumeko's wollen winter- en/of zomerdekbed.
Net iets langer voor meer comfort Alle wollen dekbedden van Yumeko zijn er in 2.20 lang. Dat vinden we net iets comfortabeler. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept. Maar mensen met korter bedlinnen kunnen ook de 2.00 kiezen.
Wol is comfortabel Wol neemt snel de warmte van het lichaam aan, dus dat is comfortabel in bed kruipen. En wollen dekbedden ademen en ventileren van nature uitstekend, zelfs nog iets beter dan onze donzen dekbedden. Dat wordt versterkt doordat een wollen dekbed zich iets minder rond het lichaam vormt, waardoor u iets luchtiger slaapt.


Wol is iets zwaarder dan donsEen wollen dekbed is wat zwaarder dan een donzen dekbed. U voelt dat er iets op u ligt. Dat vindt de een juist heerlijk, terwijl de ander de voorkeur geeft aan het lichtere dons.
Helemaal biologisch De wol is afkomstig van biologisch gehouden blije schapen uit Frankrijk en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Daardoor voldoet het dekbed aan de strenge eisen van GOTS. Hetzelfde geldt voor de biologisch katoenen tijk. U weet dus zeker dat uw dekbed 100% eco is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Beter voor u en beter voor de wereld.
Anti-allergeenDe zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.
Een duurzame aanschafHet traditionele Nederlandse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Yumeko’s wollen dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht en laat reinigen bij de stomerij op het wol programma P.


Voor een overzicht van alle dekbedden, klik hier >>

€ 179.00

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

kussen wol medium 50x60

Medium eco wollen kussen van Yumeko
Allround medium wollen kussenDit kussen is medium (qua maat) en toch stevig (qua vulling). Gevuld met 600 gram prachtige bolletjes van biologische schapenwol. Dit veerkrachtige kussen is geschikt voor middelgrote zijslapers en rugslapers. Het is ook een lekker kussen voor erbij. Door het ritsje kunt u er makkelijk wol uit halen of bij stoppen, zodat het kussen precies wordt zoals u het lekker vindt. De tijk is zacht en wit, van 100% biologisch katoen. De maat is 50 x 60 cm.
Vulling van 100% biologische wolHet kussen is gevuld met wol die is gevormd tot mooie veerkrachtige wolbolletjes afkomstig van biologisch gehouden blije schapen uit Frankrijk. Van wol van gelukkige schapen - uit Normandië en de Midi-Pyrenees - krijg je gelukkige dromen denken wij. De wol is met de grootste zorg ecologisch gereinigd en is gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen. Wol is aan het einde van z'n - lange - leven helemaal recyclebaar.


Tijk van 100% biologisch katoenDe zachte, soepele tijk - hoes - van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).
Anti-allergeenDe zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.
Made in HollandOnze wollen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.


Klik hier voor alle Yumeko kussens >>

€ 54.95

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

e mail cadeaubon

Yumeko e-mail eco cadeaubon
Verwen en verras uw geliefden met de originele eco cadeaubon van Yumeko. Als u iemand wilt verrassen en een mooi en zzzacht cadeau wilt geven, maar niet precies weet wat of als u de maten van het beddengoed niet kent. Off als u twijfelt over de juiste kleur of het juiste gewicht. Dan is de cadeaubon van Yumeko de ideale oplossing.
De eco cadeaubon van Yumeko. Voor een mooi, eco luxe geschenk naar eigen keuze.
Geweldig voor de feestdagen, huwelijken, verjaardagen en alle andere speciale dagen.


U kunt uw naam, de naam van de ontvanger en uw persoonlijke bericht invoeren en de datum aangeven waarop u wilt dat wij de cadeaubon versturen via de e-mail.
De cadeaubon wordt op die dag verstuurd aan degene die u wilt verrassen. Met de unieke kortingscode kan op www.yumeko.nl  worden gewinkeld met een korting op de aankoop van een mooi eco product..

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

gedrukte cadeaubon

Gedrukte Yumeko eco cadeaubon
Verwen en verras uw geliefden met de originele eco cadeaubon van Yumeko. Als u iemand wilt verrassen en een mooi en zzzacht cadeau wilt geven, maar niet precies weet wat of als u de maten van het beddengoed niet kent of als u twijfelt over de juiste kleur of het juiste gewicht - dan is de cadeaubon van Yumeko de ideale oplossing.
De eco cadeaubon van Yumeko. Voor een mooi, eco luxe geschenk naar eigen keuze.
Geweldig voor de feestdagen, huwelijken, verjaardagen en alle andere speciale dagen.


U kunt uw naam, de naam van de ontvanger en uw persoonlijke boodschap typen en de datum aangeven waarop u wilt dat de cadeaubon wordt bezorgd per post.
We kunnen de cadeaubon naar uw adres sturen of  naar het adres van uw speciale persoon; in dat geval vult u het adres van de ontvanger op de betaalpagina (u vinkt dan 'Verzenden naar hetzelfde adres' uit).
Na uw bestelling krijgt de ontvanger per post de mooie cadeaubon met een unieke kortingscode. Deze op www.yumeko.nl  worden gebruikt voor een korting op de aankoop van een mooi eco product.

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

wollen deken dark brown white

De zachte merino wollen dekens van Yumeko
Zachte merino wollen dekens in diepbruin en witPrachtige, warme wollen deken in de puur natuurlijke kleuren van de schapen. De schapen lopen vrij buiten in Zuid-Duitsland. De pure scheerwol van merino schapen is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt na het scheren alleen gewassen met natuurlijke zeep. De wol is dus geheel vrij van nare chemicalien. De schapen zorgen zelf voor de prachtige, rustige kleuren.
De dekens zijn, in goed Nederlands, two faced: aan de ene kant warm donkerbruin aan de andere kant zacht wit. U kunt de deken gebruiken voor op bed, maar ook heel goed voor op de bank of buiten in de tuin op een mooie najaarsdag.


De mooie eigenschappen van de wollen dekensDe merino wollen dekens hebben een all round talent. U kunt ze het hele jaar gebruiken omdat ze erg goed ademen, zeer goed verwarmen, vocht goed opnemen en weer afgeven, zorgen voor een droog slaapklimaat, een zeer hoog zelfreinigend vermogen hebben en erg lang mee gaan.
De maat is 150 x 220 cm. De deken heeft een gewicht van 1.900 gram.

Voor een overzicht van alle dekbedden, klik hier >>

€ 169.00

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

wollen deken grey white

De zachte merino wollen dekens van Yumeko
Zachte merino wollen deken in grijs en wit.Prachtige, warme wollen deken in de puur natuurlijke kleuren van de schapen. De schapen lopen vrij buiten in Zuid-Duitsland. De pure scheerwol van merino schapen is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt na het scheren alleen gewassen met natuurlijke zeep. De wol is dus geheel vrij van nare chemicalien. De schapen zorgen zelf voor de prachtige, rustige kleuren.
De dekens zijn, in goed Nederlands, two faced: aan de ene kant warm donkerbruin aan de andere kant zacht wit. U kunt de deken gebruiken voor op bed, maar ook heel goed voor op de bank of buiten in de tuin op een mooie najaarsdag.


De mooie eigenschappen van de wollen dekensDe merino wollen dekens hebben een all round talent. U kunt ze het hele jaar gebruiken omdat ze erg goed ademen, zeer goed verwarmen, vocht goed opnemen en weer afgeven, zorgen voor een droog slaapklimaat, een zeer hoog zelfreinigend vermogen hebben en erg lang mee gaan.
De maat is 150 x 220 cm. De deken heeft een gewicht van 1.900 gram.

Voor een overzicht van alle dekbedden, klik hier >>

€ 169.00

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

wollen deken light brown white

De zachte merino wollen dekens van Yumeko
Zachte merino wollen dekens in beige/bruin en witPrachtige, warme wollen deken in de puur natuurlijke kleuren van de schapen. De schapen lopen vrij buiten in Zuid-Duitsland. De pure scheerwol van merino schapen is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt na het scheren alleen gewassen met natuurlijke zeep. De wol is dus geheel vrij van nare chemicalien. De schapen zorgen zelf voor de prachtige, rustige kleuren.

De dekens zijn, in goed Nederlands, two faced: aan de ene kant warm beige/bruin aan de andere kant zacht wit. U kunt de deken gebruiken voor op bed, maar ook heel goed voor op de bank of buiten in de tuin op een mooie najaarsdag.


De mooie eigenschappen van de wollen dekensDe merino wollen dekens hebben een all round talent. U kunt ze het hele jaar gebruiken omdat ze erg goed ademen, zeer goed verwarmen, vocht goed opnemen en weer afgeven, zorgen voor een droog slaapklimaat, een zeer hoog zelfreinigend vermogen hebben en erg lang mee gaan.
De maat is 150 x 220 cm. De deken heeft een gewicht van 1.900 gram.

Voor een overzicht van alle dekbedden, klik hier >>

€ 169.00

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

douchelaken light sand 2 st

De eco douchelakens van Yumeko
Zachte douchelakens in light sand - set van 2Onze fijne en dorstige douchelakens in de kleur light sand zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. De douchelakens zijn zacht voor u en zacht voor de wereld: de hele serie badgoed is 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De douchelakens, met border en ophanglus, zijn er per set van 2 in de ruime maat 70 x 100.
Het schone van 100% biologisch katoen Yumeko's badgoed is gemaakt van biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot douchelaken. Beter voor u en beter voor de wereld.


Het eerlijke van 100% fairtrade katoenYumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Klik hier voor al ons dorstige badgoed>>

€ 47.95

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 

douchelaken dark grey 2 st

De eco douchelakens van Yumeko
Zachte douchelakens in dark grey - set van 2Onze fijne en dorstige douchelakens in dark grey zijn gemaakt van een mooie 600 grams katoen. Lekker dik en zacht. De douchelakens zijn zacht voor u en zacht voor de wereld: de hele serie badgoed is 100% biologisch en fairtrade. Made in India. De douchelakens, met border en ophanglus, zijn er per set van 2 in de ruime maat 70 x 100.
Het schone van 100% biologisch katoen Yumeko's badgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw badgoed 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot douchelaken. Beter voor u en beter voor de wereld.


Het eerlijke van 100% fairtrade katoenYumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.  

Klik hier voor al ons dorstige badgoed>>

€ 47.95

naar Yumeko

Home Garden Linens Bedding
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!