Ingredienteënten voor 4 personen:

  • 300 gram volkoren rijst
  • 6 eetlepels olie
  • 200 gram diepvrieserwtjes
  • gesneden prei
  • stukjes wortel
  • ketjap
  • taugé
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eieren
  • Eventueel pindasaus, cassave kroepoek en sambal

Kook de rijst volgens de verpakking. Maak de erwtjes warm. Klop de eieren los en verhit olie in een kleine koekenpan. Schenk de losgeklopte ei in de pan en bak aan beide kanten bruin. Laat de omelet afkoelen en snijd die reepjes. Giet de rijst af en roer deze met een vork los.

Verhit olie in een wok. Bak de prei met wortel kort op hoog vuur (minuut of vijf). Voeg de knoflook toe en bak die nog 1 minuut mee. Schep de rijst bij de groenten in de wok en schenk daar ketjap bij. Bak alles omscheppend tot het warm is. Schep taugé, warme erwtjes en omeletreepjes door de nasi.

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!