Abrikoos op pot 'Gold Rich'

De makkelijk te kweken Abrikoos 'Gold Rich' (Prunus armenica) heeft heerlijk zacht en sappig vruchtvlees en is een heerlijke zuidvrucht. De abrikozenboom bloeit in mei, wanneer de struik overdekt is met een zachtroze bloesem. De abrikozenboom is ongevoelig voor ziektes en vorst. Abrikozen zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 80 - 100 cm.

€ 23.50

lees verder

Fruit
Product
 

Wilde perzik 'Donut'

Heerlijke wilde perzik (Prunus persica) die ook nog sappig en zoet is! Deze uit Paraguay afkomstige perzik groeit ook uitstekend in Europa. De platte vrucht houdt makkelijk vast tijdens het eten! Alleen al voor de bloei is deze boom prachtig om in uw tuin te hebben! Perziken zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 22.95

lees verder

Fruit
Product
 

Kiwano

Deze exotische hoornmeloen (Cucumis metuliferus) heeft friszoet vruchtvlees. De smaak lijkt wat op een combinatie van citroen en banaan. Het groene, geleiachtige vruchtvlees kan gebruikt worden in fruitsalades en nagerechten. Heerlijk! Bovendien zijn ze erg gezond. Ze zitten boordevol vitaminen A, B en C. Ze zijn rijk aan anti-oxidanten en bevatten de volgende noodzakelijke mineralen: Calcium Kalium Magnesium Fosfor

€ 3.75

lees verder

Fruit
Product
 

Zoete kers op pot 'Kordia'

Kers 'Kordia' (Prunus avium) is een kersenboom die u verrast met glanzende, donkerkleurige kersen. Het vruchtvlees is stevig en verrukkelijk zoet. Door de witte bloesem in het voorjaar is de zelfbestuivende Prunus 'Kordia' ook een fraaie sierboom. Oogsten in juni-juli. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 21.95

lees verder

Fruit
Product
 

Duopeer op pot 'Conference' 'Bonne Louise'

De duopeer (Pyrus communis) bestaat uit de wereldberoemde peer 'Conférence' welke bekend is om haar heerlijke, zoete vruchtvlees. Samen met de perenvariëteit 'Bonne Louise' die zacht vruchtvlees heeft, produceert de duopeer heerlijke vruchten. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 24.95

lees verder

Fruit
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd