De Esschert Design Plantzak geeft uw terras of balkon een vrolijke sfeer.

Deze Esschert Design Plantzak geeft uw terras of balkon een vrolijke sfeer.
De tassen zijn gemaakt van dik gewapend kunststof. De buitenkant heeft een foto textuur.
Na het groeiseizoen kunt u de tas uitspoelen en opbergen.

Geschikt voor
- Terrasplanten
- Tomaten
- Zomergroenten

Afmetingen
Maat S: 20 x 20 x 20 cm
Maat M: 30 x 30 x 30 cm
Maat L: 40 x 40 x 40 cm

Deze afmetingen kunt u selecteren bij de bestel knop.

Bestel Esschert Design Plantzak

Meer artikellen van Moestuin.nl

Zie ook:

De Groentekist nu een 'mini-moestuin’ nu van € 24.50 voor € 19.95

0
0
0
s2smodern

Den Haag in transitie

0
0
0
s2smodern

Biologische zaden voor januari en begin februari

 


 
Tuinboon Express selectie zaden - Eleonora Vicia faba

Tuinboon Express selectie zaden - Eleonora Vicia faba

Uitstekende smaak en zeer geschikt om in te vriezen. Tuinbonen hebben een goede koudetolerantie. Ter plaatse zaaien kan vanaf begin maart tot half april. Extra vervroeging is mogelijk door in februari voor te zaaien. Bij zaaien of uitplanten minimaal een afstand van 60 x 20 cm aanhouden. Dichter zaaien levert geen extra peulopbrengst op! De oogstperiode is kort; met verschillende zaaidata wordt spreiding verkregen. Eleonora is een sterk gewas, ook geschikt als windschut voor andere gewassen. Groeit op elke grondsoort en stelt weinig eisen aan de bemesting.

 

Zaaien in volle grond: februari tot half april

Bestel

 
 
 
 
 
Spinazie Vroeg Reuzenblad zaden - Spinacia oleracea

Spinazie Vroeg Reuzenblad zaden - Spinacia oleracea

Vanaf maart moet men, in verband met vroegtijdig schieten, gebruik maken van het ras Nores. Vanaf begin augustus kan men wel weer gebruik maken van Vroeg Reuzenblad. Oogsten kan na 4 tot 6 weken. Spinazie is weinig vorstgevoelig, afdekken is niet nodig. De hoeveelheid zaad per pakje is voldoende voor 4 m².

 

Zaaien onder glas:

januari - begin februari

 

Zaaien in volle grond: begin februari tot half maart

Bestel

 

 

 
 
 
 

 

0
0
0
s2smodern

Zoek je zaden, planten of tegels voor de tuin? Of heb je die juist in overvloed? Via Ruiltuin verwisselen ze van eigenaar.

moestuin

Het leuke aan veel planten is dat ze zichzelf vanzelf vermeerderen zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Alleen de oppervlakte van je tuin groeit meestal niet mee. Dus af en toe moeten succesvolle planten worden verwijderd. En wat doe je er dan mee? Je zet ze op ruiltuin.nl!

Ruilen hosta, zaad van acanthus mollis, flespompoen,. Ik woon in de buurt van Utrecht....

Wel groene vingers maar geen tuin? Kijk dan eens bij garden dating waar groene vingers en ongebruikte grond elkaar vinden. Misschien heeft iemand wel een stuk (moes)tuin voor jouw beschikbaar.

Hallo, wie heeft zin om van mijn tuin nog meer een paradijsje te maken, moestuin, fruitbomen, appel-(stoof)peer-moerbei, kaki, noten, kleinfruit...

Wie houdt van tuinieren maar heeft geen tuin (meer) ?
Ik heb een grote tuin 2000m2 bij mijn huis midden in Den Haag. Die onderhielden we samen. Dat gaat nu niet meer en ik sta er alleen voor. Moet echter dagelijks gewoon werken. Het is echt te veel. Zoek daar dus hulp bij. Ook was het het plan was om een deel van de tuin om te bouwen naar moestuin, maar daar heb ik al helemaal geen tijd voor. Zou dat wel willen. Vanuit de gedachte van het delen met anderen van opbrengsten van de tuin; zaden, groentes etc. Sta ik helemaal achter. Kortom: ik zoek mensen die geen tuin (meer) hebben maar wel heel graag tuinieren. Zonder dikke verplichtingen. Gewoon vanuit gezamenlijke liefde voor de natuur.

Naar Ruiltuin

0
0
0
s2smodern

Tuinen delen in Nijmegen

Niet alle tuinen in Nijmegen worden even goed onderhouden; niet iedereen heeft er zin in en tijd voor. Er zijn ook mensen zonder tuin die dolgraag in een tuin aan de slag willen.Nijmegen Deelstad helpt graag met het verbinden tussen vraag en aanbod van dit soort tuinen. We willen er voor zorgen dat alle stukjes grond in Nijmegen groeien en bloeien. Van iemands voortuin tot hele terreinen voor stadslandbouw en alles er tussen. Omdat het dan mooier wordt, omdat er dan meer mensen verbonden en blij zijn, en wie weet, omdat we meer voedsel uit te delen hebben.

Naar tuinen delen Nijmegen

0
0
0
s2smodern

Intratuin stopt met de verkoop van negen pesticiden die bijdragen aan bijensterfte.

 
Greenpeace logo  
  Bijzzzzzzonder blij!

Hier word jij ook vast blij van: Intratuin stopt met de verkoop van negen pesticiden die bijdragen aan bijensterfte. Ook zegt het tuincentrum toe dat binnen zes jaar zijn planten vrij zijn van dezelfde gifstoffen. Om dit voor elkaar te krijgen verlangt Intratuin van zijn telers het pesticidengebruik drastisch te verminderen. We zijn trots op dit campagneresultaat en dat mag jij als Greenpeace-supporter ook zijn!

Deel de hoopvolle boodschap
Intratuin brengt met de aangekondigde maatregelen een hoopvolle boodschap. Het is belangrijk om het goede nieuws zoveel mogelijk te delen, om de andere tuincentra ook te bewegen. Doe je mee? Als je wilt kun je onze posts op social media gebruiken.

Jouw steun heeft zin
Na een verontrustende uitzending van Radar, meer dan negentigduizend handtekeningen op onze online petitie, een onthullend gifplantenrapport en honderden zoemende zomertuinen neemt Intratuin stevige maatregelen. Het bewijst maar weer dat online actievoeren werkt.

Dank je wel voor jouw solide support. Het milieu is je dankbaar!

Groene groeten,

Herman van Bekkem, campagneleider duurzame landbouw

 
     
 


Geef je mening en deel ideeën, nieuws en video's:

 Twitter                     Facebook                   youTube                   Greenwire
 
 Teken de petitie, red de bijen  |Bekijk en deel video imker Pim  |Contact  | Veelgestelde vragen


 
0
0
0
s2smodern

Pindakaashuisje van vurenhout en zinken dakje + 2 pindakaaspotten van 11.99 voor 6.99

Pindakaashuisje van vurenhout en zinken dakje + 2 pindakaaspotten. Pindakaas voor tuinvogels. Netto gewicht per pot 330g. Deze pindakaas is speciaal ontwikkeld voor vogels en bevat de essentiële ingrediënten die uw tuinvogels nodig hebben. U dient uw tuinvogels geen pindakaas te voeren die bedoeld is voor menselijke consumptie omdat deze hoge gehaltes aan zout bevatten wat schadelijk is voor uw tuinvogels. Om te voeren, verwijder de deksel en plaats de pot in het Best for Birds Pindakaasvoederhuisje. Een mix van pindakaas speciaal voor uw tuinvogels boordevol calorieën!
- Zonder toegevoegd zout
- Niet voor menselijke consumptie
- Zeer calorierijk
- Voedzaam en gezond voor tuinvogels

Bestel Pindakaashuisje

 

Assortiment Warentuin

 

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!