Sierpot hortensia 'Hot Red'

Schitterende boerenhortensia! Hortensia 'Hot Red' valt al van ver op! Deze bolhortensia (Hydrangea 'Hot Red') doet haar naam eer aan want ze heeft prachtige echt felrode bloemen. De hortensia's brengen een vrolijke sfeer in uw tuin, border of terras en balkon met de bijgeleverde prachtige bloempot. Deze vroegbloeiende plant bloeit rijk en de bloemen staan op stevige stelen. De uitgebloeide bloemen zitten lang aan de plant en verkleuren prachtig! Deze hortensia is dus maandenlang mooi en past in elke tuin! Hortensia 'Hot Red' groeit compact en bloeit zelfs op eenjarig hout, en dus ideaal voor in een pot. Laat u verrassen door deze fraaie boerenhortensia. De hortensia wordt geleverd inclusief afgebeelde kunststof lime sierpot. Afmeting sierpot Ø 19 cm. De Hortensia 'Hot Red' wordt in kwekerspot Ø 9 cm geleverd. Leveringshoogte 10-15 cm.

€ 9.95

lees verder

Bloemen en Planten Bomen en heesters
Product
 

Fatsia japonica 'Spiderweb'

Is de gewone Fatsia japonica al erg mooi, dan is deze bijzondere cultivar bijzonder opvallend! Deze fraaie plant is zowel als kamerplant en als kuipplant te gebruiken. Haar grote handvormige bladeren met gespikkelde randen, zijn zeer decoratief. Ze staat graag op een licht beschaduwd tot half beschaduwd plekje. Geef haar af en toe mest voor groene planten en u zult zien hoe mooi ze wordt. En als u haar binnen beu bent, plant u haar in de volle grond of in een grote kuip voor op uw terras. Zolang de winters niet echt streng zijn kan ze het aardig volhouden buiten. Mocht u haar buiten zetten dan graag afharden voordat ze in de vollegrond of grote kuip geplant wordt.

€ 34.95

lees verder

Bloemen en Planten Kamerplanten
Product
 

Aronskelk Mix

Calla's (Zantedeschia's) worden ook wel aronskelken genoemd. Hoe u het ook went of keert, het is een prachtige, kleurrijke mengeling. Als u de knollen van de aronskelk in een ruime (lage) bloempot of plantenbak plant, heeft u de hele zomer plezier van de fraai gekleurde bloemkelken. Geef uw Calla's een licht en zonnig plekje in de tuin.

€ 11.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Zomerbloeiers 'Passion' Mix

Alweer een verfrissende zomergoed mix! De kleuren van deze Passion mix zijn, fraai op elkaar afgestemd en staan perfect in hanging baskets op uw terras of balkon. Natuurlijk zijn ze ook prachtig in borders en bloemperken. Laat deze prachtige kleuren terugkomen voor het mooiste effect. Ga voor deze mix met een chique uitstraling en bestel deze Passion Mix. Deze prachtige mix bestaat uit Calibrachoa MiniFamous® 'Compact Dark Blue' Petunia Bonnie® 'Purple Star' Verbena Lascar® 'White'

€ 17.50

lees verder

Bloemen en Planten Tuinplanten
Product
 

Dracaena

De Dracaena marginata is een gemakkelijk te verzorgen kamerplant. Een plant die zeker zal opvallen in uw woonkamer! De sierlijke, fijngerande bladeren zijn zo mooi dat ze u blijven verwonderen! De drakenboom is een sterke plant die van een lichte plek houdt.

€ 13.95

lees verder

Bloemen en Planten Kamerplanten
Product
 

Aronskelk in 5 soorten

Collectie aronskelken, Rehmannnii, 'Red Alert', 'Schwarzwalder', Albomaculata en 'Pot of Gold', 1 van elk. De kleurrijke aronskelken collectie (Zantedechsia) kunnen heel gemakkelijk in de kamer gekweekt worden. Plant de knol in een pot met goede aarde. Zet de aronskelk vervolgens direct in het volle licht en geef hem regelmatig water. Bij de Zantedechsia ontwikkelt zich eerst het blad en daarna de opvallende bloemen. Nadat gevaar voor nachtvorst verdwenen is, kunnen de aronskelken naar buiten. Ze moeten in het najaar wel weer vóór de eerste nachtvorst naar binnen.

€ 12.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Stokroos 'Spring Celebrities' in 2 soorten

Deze twee topsoorten stokrozen 'Spring Celebrities Crimson' (rood) en 'Spring Celebrities Lemon' (geel) hebben fraaie, grote dubbele bloemen in frisse kleuren. De eenjarige rozen hebben stevige stelen en groeien bossig en zeer compact. Het omwaaien van rozen is definitief voorbij! Alcea rosea annua 'Spring Celebrities Crimson' heeft in 2012 ook nog 'Fleuroselects Golden Medal' gewonnen! Deze unieke, sterke stokrozen mogen niet in uw tuin ontbreken!

€ 14.95

lees verder

Bloemen en Planten Tuinplanten
Product
 

Acer Japanese Jewels® 'Beni Maiko'

Dit is een heel bijzondere Japanse esdoorn! Jonge bladeren zijn rozerood! Het is een heel mooi gezicht! Daarna worden ze blauwgroen met rode nerven in de zomer om in de herfst vuurrood te worden. Doordat deze boompjes zeer langzaam groeien zijn ze ook geschikt voor kleine tuinen en zelfs in een grote pot op balkons. Ze houden van een plekje zonder hete middagzon en van vochthoudende grond.

€ 12.95

lees verder

Bloemen en Planten Bomen en heesters
Product
 

TiSento® Anthurium wit

Een TiSento® Anthurium is een bijzonder stijlvolle plant. Ze heeft bijzonder opvallende bloeiwijzes en die glanzen prachtig! Ze wordt dan ook lakanthurium genoemd. Ze staan in elk interieur fantastisch! Deze opvallende anthurium (flamingoplant) is perfect voor op een kast, bijzettafel of gewoon voor het raam in de woonkamer. Deze decoratieve planten kunnen een groot deel van het jaar bloeien. Overweeg om er twee te bestellen, voor een prachtig groots effect! Vergeet u niet een bijpassende sierpot mee te bestellen? Deze worden onderaan deze pagina vermeld. Leveringshoogte ca. 40 cm, potmaat P12 (Ø 12 cm).

€ 11.95

lees verder

Bloemen en Planten Kamerplanten
Product
 

TiSento® Anthurium rood

Deze TiSento® Anthurium is een bijzonder opvallende plant. Haar rode bloeiwijzes glimmen enorm! Ze wordt dan ook lakanthurium genoemd. Deze decoratieve planten kunnen een groot deel van het jaar bloeien en zijn in elk interieur fantastisch! Deze opvallende anthurium (flamingoplant) is perfect voor in de woonkamer. Ze zullen meteen een warme gloed uitstralen en de sfeer in uw huis verhogen. Overweeg om er twee te bestellen, voor een prachtig groots effect! Vergeet u niet een bijpassende sierpot mee te bestellen? Deze worden onderaan deze pagina vermeld. Leveringshoogte ca. 40 cm, potmaat Ø 12 cm.

€ 11.95

lees verder

Bloemen en Planten Kamerplanten
Product
 

Hosta 'Miracle Lemony'

Gele bloemen bij hartlelies waren er nog niet! Tot nu want deze prachtige Hosta 'Miracle Lemony' is de eerste Hosta die geel bloeit. Haar bloemen verspreiden ook nog een heerlijke lichte geur! Daarnaast heeft deze vaste plant ook decoratieve bladeren met een mooie golvende rand. Deze nieuwe plant toont vanaf de zomer haar gele bloemen en daarin is ze echt uniek! Het is een perfecte plant voor in schaduwrijke borders of tussen heesters en bomen. Als vakkenvuller in perken, maar ook vrijstaand is ze mooi. Ze zal het zeker ook goed doen in een ruime pot op uw terras of balkon. Wat let u om deze unieke hosta eens te proberen? Bestel hier uw gele hartlelie!

€ 21.95

lees verder

Bloemen en Planten Tuinplanten
Product
 

Zomerbollen Mix 'Siësta'

Dit is een mix van 2 bijzondere zomerbollen: de Sint Jakobs-lelie (Sprekelia formosissima) en de Feelelie (Chlidanthus fragrans)! De sierlijke rode bloemen van de Sprekelia vormen met de gele bloemen van de feelelie een sterk duo. Deze Amerikaanse combinatie bloeit al in de vroege zomer. Samen is dit een prachtig gezicht! Beide zijn ideaal voor in een grote pot of in de rotstuin. U kunt ze ook makkelijk in bloempotten of balkonbakken planten.De feelelie is een heerlijk naar citroen geurende lelie, uit de Andes, met grote bloemen! De feelelie is ook bekend als zomernarcis! De uit Mexico afkomstige St. Jakobs-lelie is ook bekend als Azteken-lelie. Zet deze sierlijke bollen op een zonnig en warm plekje in een goed afwaterende bodem. Laat de bloembollen vorstvrij overwinteren.

€ 8.50

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Ceropegia 'African Parachute'

Deze prachtige kamerplant valt op door haar leuke bloemen! Ceropegia 'African Parachute' heeft witgroene bloemen met panterprint. Ook haar bladeren zijn decoratief. De bloemen hebben de vorm van een parachute of lantaarntje. Daarom worden ze ook parachuteplant en ook lantaarnplantje genoemd. Deze bizarre bloemvorm is echter een soort vliegenval. De bloem trekt vliegen aan die, eenmaal in de bloem tot wel 4 dagen opgesloten kunnen zitten! In deze tijd doen ze zich tegoed aan het nectar en pas als dat op is knikt de bloem en kunnen de vliegen ontsnappen. De vliegen kunnen dan alleen uit de bloem ontsnappen als ze stuifmeel meenemen en langs de stamper vliegen voor bestuiving. Deze grappige plant is oorspronkelijk afkomstig uit het zuiden van Afrika. Ze heeft dikke bladeren en kan behandeld worden als een vetplant. Deze sterke en gemakkelijke plant blijft bijna het hele jaar door ranken met bloemen produceren. Deze unieke kamerplant wordt geleverd met klimrekje in een kwekerspot.

€ 19.95

lees verder

Bloemen en Planten Kamerplanten
Product
 

Clematis 'Viennetta'

Clematis 'Viennetta' heeft bijzonder gevormde, ca. 10 cm grote, crèmewitte bloemen met een opvallend purperkleurig hart. Het lijken wel passiebloemen. Het is geen uitzondering dat clematis 'Viennetta' wel 50 of meer bloemen per plant heeft. Een prachtige klimmer voor elke tuin! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 13.95

lees verder

Bloemen en Planten Bomen en heesters
Product
 

Italiaanse Jasmijn 'Star of Toscane'

De gele Italiaanse jasmijn (Trachelospermum jasminoides Star of Toscane (='Selbra') bloeit van de zomer tot aan de herfst en heeft prachtige gele bloemen die heerlijk geuren. De bladeren zijn mooi donkergroen, zodat de bloemen er mooi uit springen. Leveringshoogte ca. 30 cm.

€ 12.95

lees verder

Bloemen en Planten Bomen en heesters
Product
 

Bruidssluier

De bruidssluier is een prachtige, snelgroeiende klimplant. In korte tijd bedekt deze klimmer schuttingen, pergola's of hekwerken met een sluier van witte bloemtrossen. In de herfst gaan de bloemen over in witte vruchten.

€ 7.95

lees verder

Bloemen en Planten Bomen en heesters
Product
 

Dahlia 'Happy Days® Lemon'

Deze prachtige perkdahlia heeft fraaie enkelbloemige bloemen. De bloemen zijn groot (Ø 11 cm) en zijn heerlijk citroengeel van kleur. Ook het donkere roodgroene blad van deze dahlia is bijzonder decoratief! Ze contrasteren mooi bij de lichte bloemen. Deze compact groeiende, lage Dahlia Happy Days® 'Lemon' blijft laag en is dan ook ideaal voor in grote bloemperken en bloempotten. Ze kan natuurlijk ook gewoon vooraan in de border. Ook als snijbloem in een klein boeket, is ze prachtig.

€ 7.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Bridgewater® Geurset 'Sweet Grace'

Maak van uw huis een thuis met heerlijke interieurgeuren. In deze geurset vindt u 2 sfeervolle geurkaarsen, een stijlvolle reed diffuser en een geurzakje. Koester met de geur 'Sweet Grace' de kostbaarheid en schoonheid van het leven met het parfum van passievruchten met sprankelende thee en klassieke patchouli. Deze hoogwaardige geur creëert in ieder interieur een fantastische en subtiele geursensatie! Kijk ook eens naar onze andere verrukkelijke interieurgeuren!

€ 36.95

lees verder

Accessoires Woonaccessoires
Product
 

Mica® Kunstplant Orchidee

Deze Phalaenopsis is niet van echt te onderscheiden! U kunt deze gewoon in een bloempot zetten en een mooi plekje in uw huis geven maar het is ook prachtig om er meerdere bij elkaar in een schaal te zetten. De Phalaenopsis wordt geleverd in een kunststof binnenpot en is 38 cm hoog.

€ 19.95

lees verder

Accessoires Kunstplanten
Product
 

Aardbeien 'Treasure F1' gemengde kleuren

Aardbeien 'Treasure' Mix F1 hybride zijn een schitterend gezicht in hanging baskets, in potten of in de tuin. Al het eerste jaar zorgen de witte, roze en rode bloemen voor een rijke oogst van heerlijk zoete en geurige vruchten. Dat wordt een zomer lang genieten van aardbeien!

€ 4.99

lees verder

Groente en Fruit Fruit
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd