Welkoop Keukenbijl 800GR Bijlen Essen 38 cm

De Welkoop keukenbijl heeft een gewicht 800 gram. Deze bijl is voorzien van een essen steel van 38 cm. Het werkblad is vervaardigd van staal en heeft een breedte van 17 cm. De keukenbijl beschikt verder over een antisliphandvat voor extra grip en veiligheid. De keukenbijl wordt geleverd met een lederen beschermhoes.

€ 16.75

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Welkoop Houthiep Bijlen Essen

De houthiep is uitgevoerd in een Gelders model. Dit gereedschap is voorzien van een geklonken, essenhouten heft en een stalen werkblad. Het werkblad van de houthiep heeft een breedte van 11 cm en een lengte van 35 cm. Dit tuingereedschap is onmisbaar bij het afhakken van takken en het kleinmaken van hout voor in de kachel of vuurkorf.

€ 25.29

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

STIHL Vijlhouder Kettingzaagvijl 3 8 1 4 inch

Stihl Kettingzaagvijl is een ronde vijl voor het scherp maken van tanden en dieptebegrenzer. De vijl is geschikt voor onderhoud van 1/4"en 3/8"" kettingen en wordt met houder geleverd."

€ 12.19

lees verder.

TUINMACHINES ONDERHOUD
Product
 

STIHL 2 tact Mengolie 100 ml

Stihl Mengolie is een tweetaktolie voor Stihl motoren. Deze olie is half synthetisch en bevat enkel asarme additieven. Hierdoor vindt er een schone verbranding met vrijwel geen rookontwikkeling plaats.

€ 2.29

lees verder.

TUINMACHINES ONDERHOUD
Product
 

Beaphar Parasita Luizenmiddel 50 ml

Beaphar Parasita is een spot-on oplossing als je luizen en mijten bij duiven en volièrevogels wilt tegen gaan. Je kunt deze vloeistof ook gebruiken om schurft bij parkieten te bestrijden. Beaphar Parasita is tot 4 weken na toediening werkzaam.

€ 9.99

lees verder.

ERFDIEREN GEZONDHEID
Product
 

Felco Model 4 Snoeischaren Rood

Met Felco Model 4 kun je takken met een dikte van 25 millimeter gemakkelijk doorknippen. De lichte, stevige snoeischaar heeft comfortabele handgrepen van gesmeed aluminium. De antislipbekleding op de handgrepen en het stootblok beschermen je handen. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke sneden door de takken. De snede, de draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld. Je hebt een levenslange garantie op de de aluminium handgrepen van de snoeischaar en kunt alle onderdelen vervangen.

€ 49.95

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Felco Model 2 Snoeischaren Rood

Felco Model 2 is een lichte, stevige snoeischaar voor het knippen van takken met een dikte tot 25 millimeter. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede. De comfortabele handgrepen zijn gemaakt van gesmeed aluminium. De antislipbekleding op de handgrepen en het stootblok beschermen je handen. De snede, de draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld. Je hebt een levenslange garantie op de de aluminium handgrepen van de snoeischaar en kunt alle onderdelen vervangen.

€ 54.95

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Felco Model 8 Snoeischaren Rood

Felco Model 8 is een comfortabele snoeischaar voor het snoeien van takken met een dikte tot 25 millimeter. De stevige, lichte snoeischaar heeft comfortabele handgrepen van gesmeed aluminium. De antislipbekleding, de gebogen kop en de vorm van de handgrepen beschermen je handen en polsen. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn vervaardigd uit hoogwaardig, gehard staal. De messen maken een nauwkeurige en duidelijke snede door de takken. De snede, de draadsnijder en de sapgoot zijn gemakkelijk en duurzaam ingesteld. Je hebt een levenslange garantie op de de aluminium handgrepen van de snoeischaar en kunt alle onderdelen vervangen.

€ 59.95

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Gardena Aansluitstuk

De GARDENA Mengkraan Set is een set voor het aansluiten van je kraan met bruiskop aan een tuinslang. Met deze set maak je snel en eenvoudig een verbinding tussen de kraan (in bijvoorbeeld je keuken of badkamer) en de slang. De set bevat een kraanstuk, een slangstuk en draadadapter.

€ 14.99

lees verder.

WATER
Product
 

Supreme Bedding Russel Bodembedekker 2 kg

Supreme Russel Bedding is een 100% natuurlijk product. Het is een hoge kwaliteit gerstestro, ideaal voor kleine huisdieren.Alle Supreme bodembedekking is in de fabriek gecontroleerd op metaal en geschud om stenen en stof te verwijderen. Een handige, veilige en stofvrije bodembedekker.

€ 3.99

lees verder.

KONIJN KNAAGD. BODEMBEDEK
Product
 

Welkoop Fruitplukker Fruitplukker

De Welkoop fruitplukker is voorzien van een metalen ring met een katoenen zakje om het fruit voorzichtig in op te vangen. Deze fruitplukker wordt zonder steel geleverd.

€ 6.99

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Altrad Fort 116 90 Kruiwagen Groen 90 liter 400x100 mm

De FORT 116-90 kruiwagen met een inhoud van 90 liter is een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 250 kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De volledig gelast kruiwagenbak is van staal, evenals het buisframe. De maximale perslucht van het kruiwagenwiel bedraagt 2 bar.

€ 89.95

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Altrad Fort Kruiwagen Groen 100 liter 400x100 mm

De FORT TK-100 kruiwagen is ondanks zijn lichte frame een krachtpatser voor alle klussen op de werkvloer, in de tuin en om het huis. Deze universele alleskunner is met zijn maximale draagvermogen van 250 kg geschikt voor de zwaarste bouwmaterialen zoals stenen en tegels. De UV-bestendige bak is van polypropyleen, terwijl het buisframe van staal is. Deze kruiwagen met ronde neus heeft een inhoud van 100 liter. De maximale perslucht van het kruiwagenwiel bedraagt 2 bar.

€ 84.95

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Altrad Fort PE 160 Kruiwagen 160 liter 400x100 mm

De FORT PE-160 kruiwagen is ideaal voor gebruik in de grotere tuin, manege of andere agrarische toepassingen en geschikt voor alle materialen waaronder in het bijzonder mest, hooi, etc. De kruiwagen heeft een sterke bak met een inhoud van maar liefst 160 liter. De polypropyleen bak rust op een stevig galvanisch verzinkt onderstel met een maximale draagkracht van 250 kg. De maximale perslucht van het kruiwagenwiel bedraagt 2 bar.

€ 249.00

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Altrad Fort PE 160 2 Kruiwagen 160 liter 400x100 mm

De stabiele FORT PE-160/2 kruiwagen is voorzien van twee wielen en kun je gebruiken in de grotere tuin, op de manege of voor andere agrarische toepassingen. Geschikt voor alle materialen waaronder in het bijzonder mest, hooi, etc. De kruiwagen heeft een sterke bak met een inhoud van maar liefst 160 liter. De polypropyleen bak rust op een stevig galvanisch verzinkt onderstel met een maximale draagkracht van 250 kg. De maximale perslucht van deze kruiwagenwielen bedraagt 2 bar.

€ 279.00

lees verder.

HAND TUINGEREEDSCHAP
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd