Zaai Ui 'Ailsa Craig F1'

Zaaiui 'Ailsa Craig' F1 hybride (Allium cepa) is een echte reuzengroeier, de vruchten zijn werkelijk kolossaal en kunnen wel tot 250 gram per stuk wegen. De uien zijn bolvormig en hebben een lichtgeel tot strokleurige huid. Het zaaien en kweken van deze kanjer is absoluut de moeite waard. Kan zowel in de lente als in de herfst worden gezaaid.

€ 2.99

lees verder

Uien en knoflook
Product
 

Zaailint Ui gemengd

Gemakkelijker kan het eigenlijk niet: 3 soorten uien (Allium cepa) in één zaailint. De witte uien kunnen het eerst geoogst worden, gevolgd door de rode uien en als laatst kunt u de gele uien oogsten. De gele uien kunnen 's winters goed bewaaard worden. Het zaailint heeft een lengte van 7,5 m (ca. 600 zaden) en is eenvoudig op de juiste lengte af te knippen.

€ 3.75

lees verder

Uien en knoflook
Product
 

Zaai Ui 'Tonda Musona F1'

Zaaiui 'Tonda Musona' (Allium cepa) is een heerlijk smakende grote witte ui uit Italië, zowel vers als gebakken goed te gebruiken! Heeft goede bewaareigenschappen en is prima winterhard.

€ 2.25

lees verder

Uien en knoflook
Product
 

Zaai Ui 'Hybing F1'

Zaaiui 'Hybing' F1 hybride' (Allium cepa) is een van de vroegste rassen met een prima opbrengst. Deze zaaiui is ideaal voor consumptie en zeker tot aan de vroege lente te bewaren.

€ 2.95

lees verder

Uien en knoflook
Product
 

Zaailint Ui 'White Lisbon'

Lente-ui 'White Lisbon' (Allium cepa) is de meest populaire lente-ui, ze groeien snel en smaken fris pikant. Deze lente-ui heeft lange, witte stengels met felgroen blad. De smaak is heerlijk, zeker als ze jong geoogst worden. Als de bolletjes dikker worden, wordt de smaak wat pittiger. Lengte van het zaailint is 7,5 meter (ca. 500 zaden) en is prima op de gewenste lengte af te knippen.

€ 2.99

lees verder

Uien en knoflook
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!