koolraap

Ingrediënten

1 koolraap 4 vastkokende aardappelen 3 a 4 uien in parten (rode en gewone) 4 a 5 tenen knoflook verse rozemarijn grof gemalen zeezout/ versgemalen zwarte peper olijfolie

Voorbereiding


Schil koolraap en aardappels en snijd in blokjes pel uien en snijd in 4-en

Bereidingswijze


Kook de blokjes koolraap en aardappel 10 minuutjes voor. Doe olijfolie in een ovenschaal en knijp 2 tenen knoflook er boven uit. Doe de voorgekookte blokjes koolraap en aardappel erbij en roer goed om. Dan de in 4-en gesneden uien erbij en een paar hele tenen knoflook er tussen. Maal zout en peper er over en doe de rozemarijn erbij. Afdekken met aluminium folie en in de oven (180 graden) zetten totdat het gaar is ( ongeveer een half uurtje) Als je van pittig houdt maal je er nog wat chilivlokken overheen