Ingrediënten
1 gesneden rode ui, 
2 teentjes knoflook
1/2 aubergine, geroosterd in blokjes 1 cm
75 g doperwten
halve kleingesneden Spaanse peper,
4 ons tomatenblokjes 
halve eetlepel komijn
halve theelepel laurierpoeder
7-8 g koriander
 bouillonblokje
1 el balsamico-azijn
2 eieren
25 g feta
peper en zout naar smaak

Bereiding

Fruit de ui aan, voeg na 5 minuten geperste knoflook toe en blus af met de balsamico-azijn.
Tomatenblokjes, bouillonblokjes, komijn, laurier, Spaanse peper en koriander toevoegen. Breng aan de kook.
Doperwten en aubergine erin en alles 30 minuten laten koken op laag vuur.
Voeg na 30 minuten 4 eieren toe en roer dit door het gerecht zodat het gaar wordt.
Voeg de in blokjes gesneden feta toe en maak op smaak met peper en zout.