Rechtstreex

Bij Rechtstreex kan je heerlijke producten uit je eigen buurt bestellen, die je vervolgens ophaalt bij een wijkchef. Ze laten precies zien waar een product vandaan komt, hoe het gemaakt is en wie het gemaakt heeft. Hun missie is om samen voor een transparante, eerlijke en nieuwe voedselketen te zorgen. Op dit moment zit Rechtstreex in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Woon jij in Rotterdam, Utrecht of Eindhoven en ben je gek op lekker en verantwoord eten? Bestel de mooiste producten uit jouw buurt en haal ze op bij een van de wijkchefs. Bij Rechtstreex krijgen boer en consument een eerlijke prijs en heb je 100% vrije keuze om te bestellen. Samen verkorten wij de keten en werken we aan een beter voedselsysteem. Doe je mee? Meld je nu aan en bestel snel bij een van onze afhaalpunten!

Naar Rechtstreex

 

TringTring

Boodschappen, pakjes en maaltijden te bezorgen met de fiets. Via een app kan je je aanmelden om bezorger te worden of juist iets te bestellen. Koeriers krijgen een klein bedrag, een stukje beweging, zorgen voor schone lucht en halen jouw lievelingsproducten op bij lokale winkeliers.

Naar TringTring

 

Marley Spoon 

Bij Marley Spoon kan je maaltijdboxen bestellen om zelf een maaltijd te koken. Ze kopen ingrediënten waar mogelijk in bij lokale, duurzame en verantwoorde producenten. Daarbij houden ze rekening met dierenwelzijn en het milieu.

Naar Marley Spoon

thuisafgehaaldThuisafgehaald

 

Thuisafgehaald gelooft in mensen verbinden door eten met elkaar te delen. Mensen uit de buurt kunnen porties eten ophalen bij elkaar, tegen een kleine vergoeding. Zo kunnen kookliefhebbers nét een beetje extra maken, en kan iemand die misschien wat minder goed te been is of minder tijd heeft toch van een lekkere en gezonde maaltijd genieten.

Naar Thuisafgehaald

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!