Weleda Borstvoedingsmix Bio

Voor vrouwen die borstvoeding geven Ondersteunt een ontspannen borstvoeding. Fenegriek, venkel, anijs en karwij bevorderen de melksecretie. Citroenverbena geeft de mix een aangename smaak. Aanbevolen vanaf het einde van de zwangerschap en tijdens de volledige borstvoedingsperiode. Bevat geen suiker of toegevoegde aroma’s en is 100% biologisch. Samenstelling: Bio fenegriek Bio anijs Bio karwij Bio venkel Bio citroenverbena 20 zakjes van 2 gr Gebruik: Doe een zakje in een kop kokend water en laat ongeveer 3 minuten trekken. Drink 1 tot 3 koppen per dag. Bewaren op kamertemperatuur (15 C˚ - 25 C˚) en beschermen tegen vocht. Kan vanaf het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode worden gedronken.

€ 4.99

naar Big Green Smile

Baby en peuter
Product
 

De Traay Shampoo Kamille 250ML blond

Voor blond en gehighlight haar Kamille: Geeft extra glans en het haar wordt zachter, beter doorkambaar en antistatisch. De 100% natuurlijke shampoos reinigen en verzorgen uw haar op een milde manier. Dit komt de conditie van het haar en de (gevoelige) hoofdhuid zeker ten goede. Samengesteld uit volledig plantaardige ingrediënten, dus ook de wasactieve stoffen, schuimvormers, emulgatoren en conserveringsmiddelen. Daarnaast worden heilzame ingrediënten toegevoegd zoals honing voor extra glans en verzorging van het haar. Goudsbloem herstelt en verzacht het haar en tea tree olie heeft een zuiverende werking. Met puur etherische oliën voor een heerlijke geur en harmoniserende werking.

€ 5.95

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Ziv Nagellak

Zoya Nagellak Ziv kan het best worden omschreven als: een volledige dekking, geel-getinte metallic goude folie met zilverkleurige accenten en warme gouden glitter accenten. Probeer dit voor een extreem glanzende, reflecterende, en opvallend luxe look. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Tru Nagellak

Zoya Nagellak Tru kan het best omschreven worden als: Een verzadigde, rood-paars getinte druif met gespikkelde schijn dat goud, oranje en rood weerspiegelt. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Trixie Nagellak

Zoya Nagellak Trixie kan het best omschreven worden als: indrukwekkende licht zilver met een sprankelend metallic afwerking. Een chique en edgy tint die een vonk toevoegt aan je look. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Toni Nagellak

Zoya nagellak Toni kan het best worden omschreven als: Donkere, warme rozijnen-wijn kleur met sterke paarse tinten. Voor een klassiek vampy nagels look. 'De' kleur van het seizoen. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Song Nagellak

Zoya nagellak Song kan het best worden omschreven als: Gewaagde, trillende combinatie van blauw met zilver en blauwe glinsterende metallic glans. Een zeer levendige blauw met een glitter afwerking. Deze tint is gladder dan traditionele dikke glitter. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Sam Nagellak

Zoya Nagellak Sam kan het best worden omschreven als: Donker, verzadigde rode kleur met sterke warme bruine tinten. Een vampy rood. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Saint Nagellak

Zoya Saint Nagellak kan het best omschreven worden als een speels metallic met een palmblauwe basis en een tint magenta. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten  en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 a 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.50

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Sabrina Nagellak

Zoya Nagellak Sabrina kan het best omschreven worden als: Wit met zeer licht hints van roze. Draag deze kleur voor een schone, goed verzorgde look of met witte tips voor een natuurlijke French manicure. Veganistisch Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer Langdurige formulering De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman's Health Magazine. Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat. Hoe te gebruiken:1 à 2 lagen Zoya nagellak aanbrengen. Maak je look af met Zoya Armor topcoat.

€ 15.00

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd