CUPS.BIO Soep Ijsbeker Bruin (150ml) 50 stuks

CUPS.BIO Soep / Ijsbeker Bruin (150ml) - 50 stuks

€ 4.07

Lees verder

Bakjes en Boxen Papier
Product
 

NATURAL STRAWS Papieren rietjes wit (20 x 0,8 cm) 250 stuks

Tegen 2050 zal er meer plastic in de oceanen zijn dan vis. We willen voorkomen dat deze voorspelling werkelijkheid wordt. Plastic rietjes zijn slechts een van de vele plastic producten voor eenmalig gebruik die in de oceaan terechtkomen, het water vervuilen en het leven in de zee schaden. Wij bieden daarom de natuurlijke alternatieven voor plastic rietjes, zodat je dit kunt voorkomen!Afmetingen:? 8 mm x 197 mm Per pak: 250 stuks

€ 9.62

Lees verder

Rietjes Papier
Product
 

TRUEWOOD Houten Bakje Vierkant Medium 50 stuks

Goed uitziende bakje gemaakt van FSC hout die perfect is om amuses of andere kleinere gerechten in de serveren. Afmeting: 8cm x 8cmPer pak: 50 stuksHet merkTruewoodis voortgekomen uit een samenwerking tussen disposables.bio enDalian Goodwood, een Chinees bedrijf wat gespecialiseerd is in het fabriceren vanFSC houtproducten.Om datSmallspiesje met mozzarella, tomaat en basilicum te serveren vinden wij deze perfect, mocht deze net een tikje te groot zijn, bekijk de5cmversie van dit bakje!

€ 5.14

Lees verder

Kleine Gerechten FSC Hout
Product
 

TRUEWOOD Bamboe Prikker Lang 100 stuks

Een extra langebamboeprikker (15cm) die perfect is voor sat? op de BBQ! Afmeting: 15cm,Per pak: 100 stuksHet merkTruewoodis voortgekomen uit een samenwerking tussen disposables.bio enDalian Goodwood, een Chinees bedrijf wat gespecialiseerd is in het fabriceren vanFSC houtproducten.Wij zien het liefst sjasliek op deze prikker maar als een 15cm lange prikker te lang is kijk dan eens naar deMediumenSmall.

€ 0.73

Lees verder

Bestek Bamboe
Product
 

NATURAL WARE Kraft Snackbakje (600ml) 250 stuks

Dit wegwerp snackbakje biedt uitkomst voor festivals en foodtrucks! Perfect geschikt voor fingerfood en fastfood en volledig biologisch afbreekbaar.Inhoud: 600ml / 20ozMaat: 13.7 x 8.6 x 5.2 cmPer pak: 250 stuks De binnenkant van het Kraft wegwerp snackbakje heeft een PLA coating, waardoor saus of olie niet door kan lekken en je hier met gemak diverse warme en koude gerechtjes in kan serveren.

€ 27.98

Lees verder

Bakjes en Boxen Kraft Papier
Product
 

CUPS.BIO Blanco (180ml 6oz) 100 stuks

Kartonnen bekers die zowel voor koude als warme dranken kunnen worden gebruikt! Inhoud: 180 ml/ 6ozPer pak: 100 stuksJouw logo op deze cups? Het kan! Klikhiervoor de mogelijkheden en prijzen.

€ 11.80

Lees verder

Bekers Karton
Product
 

HAMPI Jeeva Square Large (24 cm) 25 stuks

Een 24 bij 24cm biologisch afbreekbaar bord, tevens het grootste bord in ons disposables assortiment, gemaakt vanpalmbladwat ideaal is om grotere/hoofd gerechten op te serveren of bijvoorbeeld salades om te delen tijdens je evenement. Afmeting: 24 x 24 x 3 cmPer pak: 25 stuksDeGrillmastersop RTL4 gebruiken dit bord voor een top presentatie van de gerechten aanHerman den BlijkerenJord AlthuizenDeHampicollectie, die bestaat uit 16 unieke vormen en maten, wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in India waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen door de eeuwenlange ervaring van de locals en hun 'circular living' levenswijze.Tijdens evenementen zijn de wegwerp borden erg populair door het natuurlijke en originele uiterlijk, zijn ze favoriet bij elke BBQ, het liefst gebruikt bij foodtrucks zoalsSmokey Goodnessen worden ze gebruikt op TV zoals bij RTL 4?sGrillmasters.DeJeeva Square Mediumis een maat kleiner. Kijk ook eens naar de andere volledig composteerbare maten en vormen van deJeevaenRaagalijn; we hebben een palmblad bord voor elke gelegenheid. Combineer deze biologisch afbreekbare borden metFSChouten wegwerp bestek vanNatural Cutleryof het natuurlijkebestekvan Mater-Bi om je evenement compleet te maken!Wij serveren het liefst een charcuterie op dit bord, maar laat dit jouw creativiteit niet be?nvloeden!

€ 11.48

Lees verder

Borden Palmblad
Product
 

PUREBAGASSE Rond Bord (17 cm) 50 stuks

Rond bord gemaakt vanbagassewat ideaal is voor snelle service tijdens evenementen. Naast dit kleine formaat zijn er ook nog twee grotere versier verkrijgbaar;23cmen26cm. Afmeting:? 17cmPer pak: 50 stuksZoals de naam al doet vermoeden worden de producten van het merkPure Bagassevan bagasse gemaakt. We laten deze producten graag onder de noemer classics vallen omdat het merk bestaat uit borden, kommen en take away containers; producten die al sinds jaar en dag onder de noemer disposable vallen, maar nooit waren ze zo groen! Samen met onze betrouwbare partnerLuzhou Paper Mould Packing Products Co. Ltd. in de Guangdong provincie, China bieden we met trots deze producten aan!Door het formaat vinden wij dit bord ideaal voor brownies!

€ 1.82

Lees verder

Borden Suikerriet pulp
Product
 

NATURAL CUPS Ripple Cup Beige Goud (120 ml 4oz) 50 stuks

De dubbelwandige geribbelde bekers komen in 3 verschillende maten waarvan deze, 4oz/120ml, de kleinste maat is. Perfect voor espresso?s om mee te nemen of samples uit te delen op bijvoorbeeld koffie en thee festivals. Afmeting: ? 6cm x 6cm Per pak: 50 stuksNatural Cups zijn 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van dubbelwandig Kraft papier met een PLA coating aan de binnenkant. Het gebruik van duurzame disposables zal bijdragen aan de reputatie van jouw merk en het sociale verantwoordelijkheidsbeleid.

€ 3.57

Lees verder

Bekers
Product
 

CUPS.BIO PLA (250ml) 80 stuks

Deze doorzichtige wegwerp beker is gemaakt vanPLAen heeft het formaat van een biertje dat je krijgt op een festival of concert. Nu kan je thuis of op jouw event deze milieuvriendelijke, composteerbare bekers daarvoor gebruiken!Inhoud: 250 mlPer pak: 80 stuksNaast dit formaat zijn er ookbekersin ons assortiment van 200ml, 300ml en 400ml.Door het brede assortiment vandisposables.bioweten we zeker dat jij precies vindt waar je naar op zoek bent! Alle producten komen voort uit ruwe materialen waardoor er geen negatief effect is op het milieu tijdens het productieproces en dat de producten 100% composteerbaar zijn. De materialen die gebruikt worden om deze producten te produceren zijnPLA,Mater-Bi,Bagasse,papierenkarton.

€ 6.66

Lees verder

Bekers PLA
Product
 

NATURAL WARE Mes Zwart 100 stuks

Zwart mes gemaakt vanMater-Bi(een soort bio plastic) en verpakt per 100. Door de grootte van de verpakking erg geschikt voor evenement en door het materiaal is dit composteerbare bestek sterk! Andere typenbestekzijn ook verkrijgbaar in het zwart en wit. Afmeting: 17cm x 0,3cm x 3,5cmPer pak: 100 stuksDoor het brede assortiment vandisposables.bioweten we zeker dat jij precies vindt waar je naar op zoek bent! Alle producten komen voort uit ruwe materialen waardoor er geen negatief effect is op het milieu tijdens het productieproces en dat de producten 100% composteerbaar zijn. De materialen die gebruikt worden om deze producten te produceren zijnPLA,Mater-Bi,Bagasse,papierenkarton.

€ 11.50

Lees verder

Bestek Mater Bi
Product
 

HAMPI Raaga Bowl 25 stuks

Deze disposable kom van volledig composteerbaar palmblad laat de ultieme natuurlijk indruk achter. Gemaakt van gevallen palmbladeren die door hitte worden geperst tot een vorm die perfect in de palm van je hand past. De wegwerp kommen zijn geschikt voor soepen, kleine salades en snacks.Afmeting: 16 x 11 x 6 cmPer pak: 25 StuksDeHampicollectie, die bestaat uit 16 unieke vormen en maten, wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in India waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen door de eeuwenlange ervaring van de locals en hun 'circular living' levenswijze.Tijdens evenementen zijn de wegwerp borden erg populair door het natuurlijke en originele uiterlijk, zijn ze favoriet bij elke BBQ, het liefst gebruikt bij foodtrucks zoalsSmokey Goodnessen worden ze gebruikt op TV zoals bij RTL 4?sGrillmasters.Bekijk de andere volledig composteerbareRaagaproducten ook eens en de andere vormen (Jeeva); we hebben een palmblad bord voor elke gelegenheid. Combineer deze biologisch afbreekbare borden metFSChouten wegwerp bestek vanNatural Cutleryof het natuurlijkebestekvan Mater-Bi om je evenement compleet te maken!

€ 12.09

Lees verder

Kommen Palmblad
Product
 

TRUEWOOD Mes 100 stuks

Al het wegwerp bestek van Truewood is gemaakt van FSC hout en geheel biologisch afbreekbaar. De vork, lepel en het mes zijn apart verkrijgbaar per 100 stuks. Afmeting: 16,5cm x 2,2cm x 0,2cm,Per pak: 100 stuksHet merkTruewoodis voortgekomen uit een samenwerking tussen disposables.bio enDalian Goodwood, een Chinees bedrijf wat gespecialiseerd is in het fabriceren vanFSC houtproducten.

€ 4.83

Lees verder

Bestek FSC Hout
Product
 

NATURAL CUPS Ripple Cup Zwart Wit (120 ml 4oz) 50 stuks

De dubbelwandige geribbelde bekers komen in 3 verschillende maten waarvan deze, 4oz/120ml, de kleinste maat is. Perfect voor espresso?s om mee te nemen of samples uit te delen op bijvoorbeeld koffie en thee festivals. Afmeting: ? 6cm x 6cm Per pak: 50 stuksNatural Cups zijn 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van dubbelwandig Kraft papier met een PLA coating aan de binnenkant. Het gebruik van duurzame disposables zal bijdragen aan de reputatie van jouw merk en het sociale verantwoordelijkheidsbeleid.

€ 3.57

Lees verder

Bekers Papier
Product
 

SYMBIOSE Bite (10 cm) 50 stuks

Het kleinste formaat kom van de Symbiose lijn en perfect voor het serveren van een amuse, klein voor- of bijgerecht. Alle Symbiose by The Jane producten kunnen 24 uur lang gebruikt worden voor zowel warme als koude vloeistoffen. Symbiose bagasse kan in combi-ovens worden opgewarmd en bewaard in koel- en vrieskasten.Afmetingen:? 10,4cm x 4,1cm / 150mlPer pak: 50 stuks Symbiose by The Jane is een kwalitatief hoogstaande lijn duurzaam wegwerpservies; het resultaat van een samenwerking tussen Natural Tableware, 2** chef Nick Bril van restaurant The Jane Antwerpen en Yaara Landau-Katz van ontwerp bureau One&Many.De collectie bestaat uit 4 referenties die allemaal significant bijdragen aan de presentatie van elk gerecht in het menu, van amuse tot aan het nagerecht. Het elegante ronde ontwerp van het servies geeft ruimte voor creativiteit en zorgt er voor dat er een grote veelzijdigheid aan gerechten op geserveerd kunnen worden. Drie van de vier referenties zijn kommen; het perfecte hybride bord. De vierde referentie is een top/side bord wat gebruikt kan worden om een verrassingselement toe te voegen aan jouw presentatie..embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

€ 10.83

Lees verder

Kommen Suikerriet pulp
Product
 

Natural Ware bagasse take away box (750 ml) 50 stuks

Onze nieuwe take away boxen hebben een innovatief ontwerp, waarmee jij je kan onderscheiden in de take away en bezorg wereld, die elk jaar groter en belangrijker wordt.Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal wat zichzelf elk jaar vernieuwt,??ndelig met een lek- en mors vrije, unieke 'vouw-en-klik' sluiting en perfect stapelbaar.De take away-, of noodlebox heeft een stevig ontwerp met afgeronde randen van binnen om gemakkelijk uit te lepelen.Maat open: 30 x 23 x 7 cmMaat gesloten: 17 x 13 x 7 cmInhoud: 750 mlAantal: 50 stuksDe Bagasse take away boxen zijn geschikt voor in de oven tot 200?, magnetron 800 watt, max 3 min en vriezer tot -10?.De boxen zijn het best te gebruiken voor verse maaltijden die max 2 dagen bewaard hoeven te worden en zijn thuis composteerbaar.

€ 16.21

Lees verder

Bakjes en Boxen Suikerriet pulp
Product
 

PUREBAGASSE ovaal bord (25 cm) 50 stuks

Klassiek ovalen bord gemaakt vanbagassewat een uniek gevoel geeft aan de presentatie van jou creatie. In de lengte is dit bord 25cm en op zijn breedste punt 19cm, super voor gebruik tijdens evenementen maar mocht je niet af willen wijken van reguliere vormen, kijk eens naar de 3 maten rondebordenuit dit assortiment. Afmeting: 19cm x 25cmPer pak: 50 stuksZoals de naam al doet vermoeden worden de producten van het merkPure Bagassevan bagasse gemaakt. We laten deze producten graag onder de noemer classics vallen omdat het merk bestaat uit borden, kommen en take away containers; producten die al sinds jaar en dag onder de noemer disposable vallen, maar nooit waren ze zo groen! Samen met onze betrouwbare partnerLuzhou Paper Mould Packing Products Co. Ltd. in de Guangdong provincie, China bieden we met trots deze producten aan!

€ 3.52

Lees verder

Borden Suikerriet pulp
Product
 

NATURAL STRAWS Composteerbare Rietjes (21 x 0.6) 250 stuks

Composteerbare rietjes gemaakt van mater-bi en per stuk verpakt voor optimale hygi?ne. per pak: 250 stuksper doos: 10 pakken Maat: ? 6 mm x 21 cm

€ 5.45

Lees verder

Rietjes Mater Bi
Product
 

HAMPI Jeeva Rectangle Large (25 cm) 25 stuks

Dit rechthoekige wegwerp bord gemaakt vanpalmbladheeft een lange zijde van 25cm en is voor de grote eters en om op tafel te zetten voor een gedeeld gerecht. De Hampi borden zijn volledig composteerbaar in 3 a 4 weken na gebruik.Afmeting: 25 x 16 x 3 cm.Per pak: 25 stuks.DeGrillmastersop RTL4 gebruiken dit disposable bord voor een top presentatie van de gerechten aanHerman den BlijkerenJord Althuizen. Ook gebruikt tijdens The Brunch in Antwerpen!DeHampicollectie, die bestaat uit 16 unieke vormen en maten, wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in India waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen door de eeuwenlange ervaring van de locals en hun 'circular living' levenswijze.Tijdens evenementen zijn de borden erg populair door het natuurlijke en luxe uiterlijk, zijn ze favoriet bij elke BBQ en het liefst gebruikt bij foodtrucks zoalsSmokey Goodness.DeJeeva Rectangle Mediumis de helft van de Rectangle Large met een lange zijde van 16cm en kijk ook eens naar de andere maten en vormen van de biologisch afbreekbareJeevaenRaagalijn; we hebben een palmblad bord voor elke gelegenheid. Combineer deze borden metFSChouten wegwerp bestek vanNatural Cutleryof het natuurlijkebestekvan Mater-Bi om je evenement compleet te maken!Ons favoriete gerecht op de Jeeva Rectangle large is een gegrilde zeebaars met citroen, laurier en zout.

€ 11.48

Lees verder

Borden Palmblad
Product
 

NATURAL WARE Servetten Naturel Recycled 50 stuks

Voor jouw etentje, borrel of catering event serveer je natuurlijk alle gerechten en hapjes op duurzaam, biologisch afbreekbaar wegwerp servies.Dan wil je ook dat je gasten hun handen en mond kunnen afvegen aan milieuvriendelijke servetten.Deze Point 2 Point servetten zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn zeer zacht en stevig.Maat open; 33 x 33 cmAantal; 50 stuksOververpakking; 20 sleevesDe gerecyclede wegwerp servetten hebben een luxe uitstraling met een mooi logo, waarmee jouw gasten extra bewust worden gemaakt dat je ecologisch verantwoord wegwerp servies gebruikt.

€ 1.88

Lees verder

Servetten Papier
Product