zondag 14 maart 14.00 uur KlimaatAlarm Den Bosch De Pettelaarse Schans

zondag 14 maart 14.00 uur  KlimaatAlarm Den Bosch De Pettelaarse SchansEvenement van KlimaatAlarm Den BoschExtinction Rebellion Den Bosch en Extinction Rebellion Brabant

Wij eisen echte oplossingen voor gezinnen, boeren, kleien ondernemers en jongeren. Want iedereen verdient een gelijke kans op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. Het klimaat wacht niet. De regering heeft genoeg getreuzeld. Een Eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Laat je horen op het klimaatalarm op 14 maart!
Tijdens de manifestatie op de Pettelaarse Schans staan we met een uitgebreid podiumprogramma vanaf 14:00 stil voor het klimaat, de inloop is vanaf 13.30 uur. We roepen alle inwoners van Den Bosch en omstreken op zich aan te melden via Klimaatalarm2021.nl!
Drie dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen slaan mensen van Groningen tot Maastricht luid en duidelijk het Klimaatalarm. Wij willen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid!
Ook vanuit huis, balkon of tuin kan je je stem laten horen. En via de landelijke live-uitzending kan je volgen hoe we verspreid over het hele land het Klimaatalarm slaan. Alleen samen krijgen we de klimaatcrisis er onder. Aanmelden kan via klimaatalarm2021.nl!
Het Klimaatalarm is een initiatief van de landelijke Klimaatcrisis Coalitie. Samen met ruim 30 lokale Klimaatcoalities in heel Nederland voeren we in 2021 de druk op om de politiek in beweging te krijgen. Het Klimaatalarm is de eerste stap. "Dus ook na de verkiezingen laat de Klimaatcoalitie van Den Bosch nog van zich horen!"
Wij vragen alle deelnemers om zich aan de coronamaatregelen te houden, een mondkapje te dragen en thuis te blijven bij symptomen.
Vrijwilligers zullen iedereen in goede banen leiden en met stippen op de grond kan iedereen op afstand van elkaar deelnemen aan de manifestatie.
Het KlimaatAlarm in Den Bosch is een initiatief van:
Milieudefensie Den Bosch
Grootouders voor het Klimaat Den Bosch
Extinction Rebellion Den Bosch 
Meer informatie vind je op www.klimaatmars2021.nl
VEILIGHEID VOOROP
We vragen iedereen die fysiek of online deel wil nemen om zich via www.Klimaatmars2021.nl
aan te melden. Zodat we kunnen communiceren over eventuele wijzigingen van ons plan en de afspraken met de gemeente, bijvoorbeeld over een maximumaantal deelnemers. Met veiligheid voorop laten we samen onze stem horen op 14 maart, op 1,5 m afstand of vanuit huis.