Wij komen samen in actie om klimaatchaos te stoppen. Een betere wereld is mogelijk!

Op 14 maart vindt het klimaatalarm plaats op meer dan 40 plekken door heel Nederland, georganiseerd door een coalitie van NGOs en klimaatactiegroepen. Wij roepen iedereen op om mee te doen met een demonstratie in de buurt.
De urgentie van de klimaatcrisis is zo groot dat we ook in deze coronacrisis de straat op moeten. In solidariteit met iedereen voor wie de klimaatcrisis nu al een ontwrichtende realiteit is. We hebben geen tijd om rustig af te wachten maar moeten nú in actie komen om verdere klimaatontwrichting af te remmen.
De klimaatcrisis is slechts één symptoom van een politiek en economisch systeem dat winst boven mensen en natuur stelt, dat op oneindige groei gebaseerd is en extreme ongelijkheid produceert, dat bevolkingsgroepen verdeelt en de leefbaarheid van onze planeet kapot maakt. Het is een systeem dat de schuld bij individuen legt en niet in staat is om de klimaatcrisis op een rechtvaardige manier tegen te gaan. De verkiezingen zullen de klimaatcrisis niet tot een halt roepen - enkel een strijdbare massabeweging kan dit afdwingen.
👉 Doe mee als je gelooft dat een meer rechtvaardige wereld mogelijk is!
👉 Doe mee uit solidariteit met (klimaat)vluchtelingen en tegen Fort Europa!
👉 Doe mee als je gelooft dat we samen een brede en militante klimaatbeweging moeten bouwen om klimaatchaos te stoppen!
Check www.klimaatmars2021.nl voor informatie over een klimaatalarm bij jou in de buurt!