Keukenreiniger Spray - Clementine

Keukenreiniger Spray - Clementine
 

Method keukenreiniger is een biologisch afbreekbare reiniger op basis van maïs en kokosnoot. De innovatieve powergreen® technologie van Method gebruikt enkel duurzame en plantaardige ingrediënten om je keuken op een natuurlijke manier schoon te maken. Bovendien heeft deze reinigingsspray een heerlijk frisse geur op basis van Clementine. Zo sta je steeds opgewekt achter de kookpotten!

  • Vegan
  • Biologisch afbreekbaar
  • Duurzame ingrediënten
  • Unieke powergreen® technologie
  • Frisse geur van clementine

Gebruik: Je kan de Method keukenreiniger spray gebruiken op de meeste niet-poreuze oppervlakken. Enkel sprayen en afvegen, en klaar!

 
Over Big Green Smile:
Nederlandse grootste webwinkel met natuurlijke producten. Van make-up en verzorgingsproducten tot ecologische schoonmaakmiddelen en babyproducten. Vindt alle toonaangevende merken en ontdek nieuwe producten

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.