10% korting op Marcel's Green Soap Sinaasappel & Jasmijn

De lente in je handen met Orange & Jasmin handzeep van Marcel's Green Soap
De lente in je handen met Orange & Jasmin handzeep van Marcel's Green Soap
 
De lente in je handen met Orange & Jasmin handzeep van Marcel's Green Soap 🍊🌸 Heb je deze heerlijke geur van Marcel's Green Soap al ontdekt? De unieke sinaasappel & Jasmijn geur vind je niet enkel bij hun handzepen terug, maar bijvoorbeeld ook als allesreiniger. Geef je huis nu een lentefrisse geur met Marcel's Green Soap en geniet van 10% korting op het Orange & Jasmin assortiment.
 

Over Big Green Smile

Nederlandse grootste webwinkel met natuurlijke producten. Van make-up en verzorgingsproducten tot ecologische schoonmaakmiddelen en babyproducten. Vindt alle toonaangevende merken en ontdek nieuwe producten

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.