Jongeren Milieu Actief - JMA

Wist jij dat wel 65%(!) van de Nederlandse jongeren zich zorgen maakt om het klimaat, maar niet weten wat ze zelf kunnen doen? Wij hebben hier een oplossing voor!
Bij Milieudefensie en JMA ga jij met een campagne jongeren bereiken en samenbrengen! En dat doe je door het opzetten van - tromgeroffel - een festivaltour! Samen met je team gaan jullie jongeren van verschillende achtergronden bereiken op studentenmarkten, festivals of buurtfeesten, you name it. Het is aan jullie om te bedenken hoe de festivaltour eruit moet gaan zien. Denk hierbij aan het verhaal dat jullie vertellen, welke materialen er nodig zijn, maar ook het budget en communicatie. Meld je snel aan! ⬇️

Aanmelden

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.