eten afhalen via thuisgekookt

Aan de ene kant zijn er mensen voor wie koken een hobby is. Aan de andere kant zijn er mensen die wel lekker willen eten, maar soms gewoon geen tijd hebben om een goede maaltijd te bereiden.  Thuisgekookt brengt deze twee groepen bij elkaar. Als afhaler kun je kiezen uit thuiskoks bij jou in de buurt.

Je vult je woonplaats in. Vervolgens krijg je een reeks thuiskoks, hun maaltijden, de prijs en de tijd waarop je de maaltijd kunt halen. Via de site kun je alles op je gemak uitzoeken en regelen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en het lekkers. Handig voor mensen die na een drukke werkdag door moeten naar een cursus. Maar er zijn ook mensen die door hun leeftijd of ziekte niet meer zelf kunnen koken. Vroeger stond Thuisgekookt bekend als Thuisafgehaald. Op YouTube vonden we een filmpje waarop de werking wordt uitgelegd. Toen was de naam nog thuisafgehaald.

Eet smakelijk!

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.