Beef Gravy base

De basis voor jouw eigen jus. Deze jus kan je bijna voor alles gebruiken, over je vlees, lekker bij je aardappelpuree maar ook heerlijk om je frieten in te dompelen.Eet smakelijk.

€ 2,20

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Jamaican Jerk Seasoning

Waan jezelf in Jamaica met deze overheerlijke Jamaican Jerk Seasoning. Zeer veel gebruikt in de Jamaicaanse keuken maar nu ook in Nederland! Wordt veel toegepast op vlees en groenten en dan op de barbeque of in de oven.

€ 2,20

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Kurkuma wortel heel

Onze kurkuma wortel heel is gedroogd en 100% natuurlijk en zuiver, zonder toegevoegde stoffen of andere kruiden. De gezonde bestanddelen van kurkuma komen het beste vrij in combinatie met zwarte peper. Let op, dit is een harde gedroogde wortel!

€ 2,75

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Vermagering kruidenthee

Helpt je bij de ondersteuning van je dieetprogramma. Gebruik twee theelepels kruiden op een halve liter gekookt water en drink twee mokken per dag. Meer dan 280 soorten thee uit voorraad bij De Theebaron.

€ 3,48

Lees verder

Thee
Product
 

Kersen essence 100 cc

Met onze natuurlijke essences geef je al je cake, koek en taarten een heerlijke diepe smaaktoevoeging en wordt daardoor zeer veel toegepast in de patisserie. Ook heerlijk als toevoeging in al je desserts. Onze essences zijn er in 19 smaken.

€ 5,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Spareribmarinade 500ml

Met onze Spareribmarinade kan het BBQ seizoen direct beginnen. Lekker kluiven joh! Bij voorkeur een nachtje laten intrekken voor het lekkerste resultaat. De marinade bevat stukjes rode peper en een zoet/ pittige smaak.

€ 2,95

Lees verder

Kruiden Specerijen|Sauzen
Product
 

Winter Wonderland thee

Dit is bij uitstek een heerlijke thee voor in de winter, je kunt deze thee natuurlijk ook het gehele seizoen drinken.

€ 5,25

Lees verder

Thee
Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.