Zeekraal Saline 25 gram

Zeekraal is een zachte, knapperige zeegroente met een zilte smaak en kan gebruikt worden als een vezelrijke zoutvervanger. Deze Zeekraal Saline wordt geteeld op kwelders met puur zilt bronwater (niet te verwarren met zeewier of algen dus!).

€ 6,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Andalusiësaus 500ml

Andalusiësaus, is kruidig en licht pittig en zeer lekker op een stuk vlees. Alle Rimboe sauzen zijn een overheerlijke toevoeging op al je vlees, vis en kip gerechten en of ze nu uit de koekenpan of van de barbecue komen maakt niet uit, ze zijn echt versl

€ 3,50

Lees verder

Kruiden Specerijen|Sauzen
Product
 

Thee Kruidenblik glans 115x150mm 1000 ml

Bewaar je thee of kruiden eens in een mooi blikje. Het blikje is in zilverkleurig glans uitgevoerd met een leuke afbeelding. We hebben dit blikje in 6 maten op voorraad.

€ 8,95

Lees verder

Toebehoren
Product
 

Pindabollen mix

Japanse gemengde bollenmix, 6 verschillende soorten gekruide/gecoate pinda's. Lekker 6 verschillende smaken proeven en dan je favoriete pinda er tussenuit halen. Wil je ook nog extra voordelig kopen, ga dan voor de kilo verpakkingen.

€ 1,95

Lees verder

Noten
Product
 

Chipotle of gerookte jalapeño

Chipotle is een gerookte jalapeñopeper. Deze is redelijk heet en zit tussen 3.000 en 10.000 op de schaal van scoville . Deze heerlijke pikante uitvoering wordt zeer veel gebruikt in de Tex-Mex keuken en de Mexicaanse keuken.

€ 5,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product