Japan Matcha Hana

Milde Japanse Matcha. Voor deze edele, jadegroene Matcha worden zachte Tenchablaadjes in een granietmolen verpulverd tot de fijnste gemalen thee. Matcha thee de ultieme thee bij afvallen.

€ 19,50

Lees verder

Thee
Product
 

Ceylon Cinnamon Chai

Een overheerlijke Chai theesoort die een lichte afdronk heeft die u als zeer prettig zult ervaren, de mix van diverse soorten kruiden zorgt voor een aangename verrassing.

€ 5,10

Lees verder

Thee
Product
 

Amandelthee

Lekker ontspannen en van amandelgebakjes dromen met Amandelthee van De Theebaron. Allergenen informatie : bevat Amandelen.

€ 3,20

Lees verder

Thee
Product
 

Laurierblad handpicked heel

Laurier geeft een krachtige, aromatische en hartige smaak aan stoofpotten, soepen, braadgerechten en sauzen. Voeg laurier ook toe aan tomatensauzen, vis- en vleesschotels, maar ook aan bonen- en graangerechten.

€ 2,50

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Kokos blokjes zacht

Top kwaliteit kokosblokjes. geniet van deze zachte lekkernij. Gewoon zo even uit het vuistje maar ook bijzonder lekker je smoothie. Ze zijn licht gezoet voor de smaak en de houdbaarheid. Maak gebruik van de voordelige bulkverpakking van 1 kilo.

€ 2,45

Lees verder

Noten
Product
 

Mayo Naturel 250ml

De originele Mayo Naturel die werkelijk bijna overal bij lekker is. 100 % op planten gebaseerde mayo met groenten, fruit of specerijen en daardoor dus ''Gezondere & Bewustere'' mayo's. Alle Mayoneur mayo's zijn Vegan, Lactose-, GMO- en Gluten vrij.

€ 2,75

Lees verder

Kruiden Specerijen|Sauzen
Product
 

Dragonblad gesneden

Dragonblad wordt bijvoorbeeld gebruikt om smaak te geven aan onder andere witte wijn en bearnaisesaus. In de Cajun keuken voegt men dragon toe aan wortelsalade, mosselen, oesters en marinades.

€ 2,10

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product