Favourites Earl Grey 05

Bradley's Favourites, Earl Grey 05 is genoemd naar de Britse graaf Earl Charles Grey. Dit is een tijdloze klassieker voor de echte thee-drinker, uiteraard drinken we deze met de pink omhoog.

€ 8,50

Lees verder

Thee
Product
 

AlkaGreens Protein poeder 300 gram

Protein AlkaGreens poeder is een goede vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen, zoals wei en soja proteïnen. Eiwitten dragen bij aan de opbouw, instandhouding en het herstel van spieren. Bevat geen gluten. Chlorella en Spirulina bevatten van nature sulfiet

€ 14,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

Vrouwen Vitaal (Ayurvedische thee)

Ayurvedische thee: Een met grote zorgvuldigheid samengestelde Kruidenmelange die zorgt voor een fit en vitaal gevoel. Goed voor alle drie de dosh's: VATA - PITTA - KAPHA.

€ 6,50

Lees verder

Thee
Product
 

Pruimen premium quality zak 1 kilo

De gedroogde pruim is wel één van de populairste zuidvruchten en deze behoren tot de absolute top. Deze donkerblauwe/paarsachtige lekkernij is rijk aan vezels en heerlijk zoet van smaak. Deze hebben de pit er nog in zitten.

€ 8,50

Lees verder

Noten
Product
 

Bloeddruk kruidenthee

Geeft ondersteuning bij hoge bloeddruk. 2 flinke theelepels op 500 ml water van 100 °C en laat 15 minuten trekken en drink 2 koppen per dag. Ons assortiment gezondheidskruiden bevat meer dan 70 soorten.

€ 4,65

Lees verder

Thee
Product
 

Duivelsklauw Biologisch 120 capsules

Biologische Duivelsklauw - Harpagophytum procumbens - 300mg caps. Duivelsklauw is een plant uit de woestijngebieden van Namibië. Wanneer de bloemen afsterven ontstaan er vruchten die eruit zien als een klauw waar het zijn naam aan dankt.

€ 16,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

China Gunpowder

Een van de bekendste theesoorten uit China. Hard gerold groen blad. Intensief licht ruige smaak.China Gun Powder

€ 3,10

Lees verder

Thee
Product