Goulash kruiden

Met onze Goulash kruidenmix haal je Hongarije in huis. Goulash is een lekkere stoofpot met ui en paprika. Onze kruidenmix bevat geen zout en zorgt voor de juiste, herkenbare smaak aan je gerecht.

€ 1,70

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Runder Collageen Peptan Type I 180 capsules

Runder Collageen Peptides Peptan® met Calcium, MSM, Vitamine C, Magnesium en Hyaluronzuur. Collageen is een eiwit dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en herstel van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichts-banden, kraakbeen en botten.

€ 18,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

Keltisch zeezout poeder droog

Keltisch zeezout poeder droog is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Ons Keltisch zeezout is mineraalrijk, ongeraffineerd. Dit zout heeft grote grijze kristallen. We hebben 5 soorten uit voorraad.

€ 1,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Spicy Chef Masala Set by Soenil Bahadoer

Drie bijzondere Masala kruidenmixen speciaal ontwikkeld door Soenil en deze kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil ook zo uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om.

€ 24,95

Lees verder

Kruiden Specerijen|Van De Chef
Product
 

Vinaigrette Pesto 140ml

De Vinaigrette Pesto van Smaakgeheimen wordt bereid met o.a. basilicum, pijnboompitten, olie, kruiden en specerijen. Het is de ideale dressing voor groene salades, broodjes of pasta- quinoa- en rauwkostsalades.

€ 3,50

Lees verder

Kruiden Specerijen|Sauzen
Product
 

Dadels medjoul choice Jumbo zak 1 kilo

Deze hemels zoete topper onder de dadels en ook wel 2 keer zo groot als de dadels deglet nour. Vul je dadels eens met Mon Chou of omwikkel ze met spek en leg ze even in de oven. Pas op dat je niet verslaafd raakt. 100% natuurlijk en zonder additieven.

€ 12,50

Lees verder

Noten
Product
 

Thee ei 50 mm

Dit thee-ei is uitermate geschikt voor het aanmaken van je kruiden cq theemengsel, hij kan zo in je glas of in je theepot. Het thee-ei is makkelijk te gebruiken en is ook makkelijk in onderhoud. Het thee-ei is 50 mm hoog en circa 40 mm doorsnede.

€ 2,65

Lees verder

Toebehoren
Product