Inmaakpot 800 ml

Inmaakpot 800 ml van glas met een goede kwaliteit sluiting. Voor het inmaken van groenten en fruit, het maken van jam, chutney's, mosterd, sauzen etc. Het extra sterke glas is bestand tegen steriliseren in een hete oven en tegen hete vloeistoffen.

€ 4,75

Lees verder

Toebehoren
Product
 

Kip Tandoori kruidenmix

Tandoori, ook wel Tandoori Massala genoemd, is een saus die bestaat uit yoghurt en specerijen. Een Kip Tandoori is krokant aan de buitenkant en zacht van binnen. Met onze kip tandoori kruidenmix wordt het een regelrecht succes.

€ 2,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Chilipeper stripes of Engelenhaar

Deze flinterdunne reepjes van de chilipeper die ook wel engelenhaar genoemd worden zijn heerlijk om te gebruiken in curry gerechten en ook in stoofschotels. Tevens kun je de chilipeper strips gebruiken om een rood gekleurde olie te maken om je gerechten t

€ 3,35

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Bamigroenten

Maak je eigen bami en geef het smaak met deze bamigroenten en eventueel onze eigen bami kruidenmix. Ook geschikt voor je nasi en mihoen gerechten.

€ 3,20

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Pistachenoten gepeld ongebrand en ongezouten

Sublieme kwaliteit pistachenoten of ook wel pistachio's genoemd. Ze zijn geliefd, populair en betaalbaar. In het Midden-Oosten noemen ze deze noot dan ook een excotische vrucht. Het is een heerlijk smakende noot die lekker weg eet.

€ 8,45

Lees verder

Noten
Product
 

Chlorella poeder Biologisch 125 gram

Wereldwijd wordt Chlorella veel toegevoegd aan het voedingspatroon onder meer om de hoge hoeveelheid van Vitamine B12, dat bijdraagt aan een normale vorming van rode bloedcellen*, een normale werking van het immuunsysteem* en zenuwstelsel*.

€ 12,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

Mosterdzaad geel heel

Mosterd, kruidenpasta met meestal een scherpe smaak. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water, suiker en zout. Probeer het ook eens in elk gerecht waar je wat pit aan toe wilt voegen.

€ 1,70

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product