Detox kruidenthee

Haal diep adem en doe nieuwe energie op! Voel de perfecte symbiose van de geselecteerde ingrediënten met elke vezel van je lichaam. We hebben 2 verschillende detox thee melanges op voorraad.

€ 5,20

Lees verder

Thee
Product
 

Tropische fruitmix

Mengtip: 2 eetlepels bij en/of door je ontbijt en je kunt de dag weer aan met deze combo van cranberries, papaja, ananas, kokos, rozijnen en pomelo. Bekijk ook de rest van onze speciale mixen en profiteer van de bulkprijzen per kilo.

€ 3,80

Lees verder

Noten|Kruiden Specerijen
Product
 

China Oolong Se Chung

Halfgefermenteerde thee, lichte kleur, smaak. In vergelijking met de Taiwan Oolong is de Chinese Oolong donkerder en wat zwaarder van smaak.De term "Oolong" betekent "zwarte draak" in het Chinees.

€ 4,30

Lees verder

Thee
Product
 

Merguez kruidenmix

Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die je zelf kunt maken met onze kant en klare Merquez kruidenmix, neem lams- of rundvlees. In Nederland kennen we ook kip-Merguez.

€ 2,25

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Tijm gemalen

Tijm is één van de basiskruiden in de Franse keuken en heeft een sterke kruidige smaak. Tijm wordt veel toegepast bij ei- en kaasgerechten, aardappelen, prei, tomaten en peulvruchten.

€ 1,70

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Piramini Kamille tea 26

Bradley's Kamille thee nummer 26 is een Kruiden thee met een mooi aroma en een fijne smaak, de thee is zeer luxe verpakt en wordt gefilterd door een zijdeachtig piramide

€ 12,80

Lees verder

Thee
Product
 

Almond Cookies Japan

Het lekkere Japanse amandel koekje met A-kwaliteit amandelen en dat proef je. Een snack voor tussendoor, kijk ook eens bij al de andere soorten rijstzoutjes die we uit voorraad leveren en doe jezelf voordeel met de kilotoppers.

€ 27,50

Lees verder

Noten|Kruiden Specerijen
Product