Vegan Proteine Blend Organisch Powder 67 400 gram

Organic Vegan Protein Blend is plantaardig en een goede vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei en Soja proteïnen. Het heeft een hoog eiwit gehalte en is zeer geschikt voor degene met een actieve levensstijl en/of die eiwitten willen gebruiken.

€ 18,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

BBQ topping jalapeño 250ml

BBQ toppingsaus Jalapeño: deze pittige topping is bereid met groene pepers en heerlijk bij gegrild buikspek, spareribs, tortilla´s, aardappelen in de schil en stoere burgers.

€ 4,25

Lees verder

Kruiden Specerijen|Sauzen
Product
 

Marrakech kruidenmix

Waan je in Marokko met onze authentieke Marrakech kruidenmix en maak je eigen stoofpotten en gebakken aardappelen. Wil je eens een andere smaak aan je kip of biefstuk geven maak dan een marinade met de Marrakech kruidenmix van De Kruidenbaron.

€ 2,85

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Peer essence 100 cc

Met onze natuurlijke essences geef je al je cake, koek en taarten een heerlijke diepe smaaktoevoeging en wordt daardoor zeer veel toegepast in de patisserie. Ook heerlijk als toevoeging in al je desserts. Onze essences zijn er in 19 smaken.

€ 5,95

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Parelgort

Parelgort is een mooie ronde geslepen korrel. Daardoor is parelgort de gepelde en geslepen telg van de gerstfamilie. Parelgort is heerlijk in risotto of salade.

€ 2,25

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Rooibos Honing

Een overheerlijke creatie met de zoetzachte smaak van echte honing!

€ 5,70

Lees verder

Thee
Product
 

Kurkuma gemalen

Onze kurkuma is 100% natuurlijk en zuiver, zonder toegevoegde stoffen of andere kruiden. De gezonde bestanddelen komen het beste vrij indien je het gebruikt tezamen met zwarte peper 1 gram op 10 gram kurkuma. We hebben ook de hele wortel op voorraad.

€ 1,70

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product