Gember Biologisch 120 capsules

Biologische Gember - Zingiber officinale 270mg caps. Gember is te consumeren in verschillende vormen puur, als poeder, als supplement, als siroop en gekonfijt met suiker. Gember staat al eeuwenlang bekend om haar verschillende medicinale toepassingen.

€ 12,95

Lees verder

Supplementen|Kruiden Specerijen
Product
 

Mariadistelzaad gemalen

De gemalen zaden kun je zo opeten, of in de morgen uitstrooien over je muesli. Normaal gesproken zou je binnen een paar weken de positieve effecten moeten kunnen merken, hoewel het bij chronische aandoeningen wat langer kan duren.

€ 3,75

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Strooibus kunststof 500 ml

Deze lege strooibus heeft een inhoud van 500 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een zwarte deksel.

€ 1,95

Lees verder

Toebehoren
Product
 

Noten mix gezouten

Een samenstelling van speciaal geselecteerde pinda's, vliespinda, cashewnoten, amandelen, hazelnoten en walnoten. Bekijk ook de rest van onze speciale mixen en profiteer van de bulkprijzen per kilo.

€ 12,95

Lees verder

Noten
Product
 

Keukenzout

Keukenzout, één van de meest gebruikte smaakmakers in de keuken. Gebruik zout met mate en probeer niet meer als zes gram zout per volwassene per dag te gebruiken.

€ 1,25

Lees verder

Kruiden Specerijen
Product
 

Melk cookie fudge rotsjes

Karakteristieke vanille koekjes en fudge blokjes met chocolade. Zeer geliefd als snack tussendoor of bij de koffie. Voor veel keuze in gechocolateerde producten ga je naar De Kruidenbaron.

€ 3,15

Lees verder

Noten
Product
 

Piramini Sencha tea 87

Bradley's Sencha thee nummer 87 is een groene thee met een zachte smaak en een mooi aroma, de thee is zeer luxe verpakt en wordt gefilterd door een zijdeachtig piramide

€ 12,80

Lees verder

Thee
Product