biologisch afbreekbare vershoudfolie in dispenser

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

vershoudfolieOxo-biologisch afbreekbare voor levensmiddelen geschikte PE-folie, transparant, zelfklevend, geschikt voor magnetron (bij gebruik in de magnetron luchtgaatjes in folie prikken). Voor het afdekken van grotere bakken, bakplaten etc., voor het inpakken en vers houden van levensmiddelen, beschermt het aroma. Deze biologisch afbreekbare folie bevat uit natuurlijke substanties gewonnen additieven, die het afbreken versnellen. (Milieutip: controleer voor een zorgvuldig gebruik van wegwerpproducten bij ieder gebruik de doelmatigheid. Herbruikbare alternatieven kunnen bv. de siliconen afdekkappen en vershouddozen uit ons assortiment zijn.)

Deze versneld af te breken vershoudfolie wordt geleverd in een stabiele dispenser van stevig karton met praktische beweegbare foliesnijder. De doos kan worden bijgevuld.

Geproduceerd in Frankrijk.

Rol Ø 6 cm.

Folie: b 30 cm, lengte: 100 meter!

oxo-biologisch afbreekbaar
houdt levensmiddelen vers
beschermt het aroma
Levensmiddelen optimaal bewaren
Probeer gewoon eens uw voorraadbewaking te optimaliseren en uit restjes iets lekkers te toveren. Zie af van weggooien, want levensmiddelen zijn niet alleen lekker maar ook kostbaar. Met onze talrijke slimme bewaarhulpen zorgt u voor meer versheid en houdbaarheid in de keuken.
Eco omdat...
... duurzaamheid in de keuken begint en levensmiddelen te kostbaar zijn om weg te gooien.

€ 9,95

Bestel bij Waschbär

Assortiment Waschbär

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd