E-mailAfdrukkenExport ICS

KLIMAATLEZING XR BRABANT

Titel:
KLIMAATLEZING XR BRABANT
Wanneer:
wo, 7. december 2022, 19:30 h - 21:00 h
Locatie:
Thuis
Categorie:
media-evenement
Hits:
1330
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

De klimaat en ecologische crises. Hoe zit het en wat kunnen we doen? Dat leggen we graag uit in deze interactieve presentatie, gegeven door mensen van Extinction Rebellion (XR) Eindhoven. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, de bewoners en ons land. Ook zullen we duidelijk maken wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om zelf iets te doen. Tijdens de presentatie kun je al je vragen in de chat stellen.
Deze interactieve lezing vind elke twee weken plaats via Zoom en duurt anderhalf uur. De volgende is op 13 mei om 19:30.
Wil jij aanwezig zijn bij deze online klimaatlezing?
Stuur dan een privéberichtje via facebook of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan sturen we je de uitnodingslink terug.
Tot dan!
 
Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Doelen van de Nederlandse tak zijn om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, te doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en om burgers te laten beslissen over een rechtvaardige transitie door het instellen van een Burgerberaad dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.


Locatie

Locatie:
Thuis

Tot 25% korting op het Weleda assortiment ?