product template 215Salus iT500 Internet Thermostaat
Alle moderne functionaliteiten van de slimme thermostaten verpakt in deze gemakkelijke en betaalbare thermostaat. Controleer de verwarming en airco van je woning van waar je ook maar bent via je smartphone en bespaar op je energierekening!

Productomschrijving

De Salus IT 500 is een robuuste en betaalbare slimme connected thermostaat. Met de combinatie van een gateway voor toegang tot internet en een elegante thermostaat (welke aan de muur geplaatst kan worden), kun je eenvoudig en accuraat de temperatuur in je woning regelen, van waar je je ook maar bevindt, via een app op je smartphone, tablet of pc.

Deze connected thermostaat zorgt voor een verhoogt comfort in je woning, omdat het mogelijk is je woning al te verwarmen, voordat je thuis komt, echter bespaar je ook flink op je energie rekening indien je enkel verwarmt wanneer het nodig is, wat met deze thermostaat eenvoudig in te regelen is.

Door middel van de app kun je de verwarming aan en uitschakelen. Programma's zijn gemakkelijk in te stellen (verwarm alleen wanneer nodig) en de temperatuur is ook te allen tijden af te lezen. Gemakkelijk is ook dat de thermostaat mobiel is. Je kunt hem dus meenemen naar elke kamer in je woning om de temperatuur daar te bepalen en dus te zorgen voor maximum comfort.

Koeling aansturen kan ook met de thermostaat. Om dat in te stellen druk je op het pijltje (omhoog) en selecteer je het ventilator embleempje. Druk op ok en je thermostaat is gereed voor koeling.

Nu van €139,- voor € 109,- bestel bij 50five

lees verder

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!