blotevoetenpadEen blotevoetenpad is speciaal aangelegd om op blote voeten door de natuur te lopen. Je loopt een korte wandelroute over verschillende soorten ondergrond van zacht gras en fijn zand tot schelpen, grind en grote keien. Ook loop je over houtsnippers en houtstronken en door waterpoelen.
Super avontuurlijk dus! Voor kinderen zijn vooral de paden met de modderplassen heel leuk. Bij goede blotevoetenpaden vind je ook andere avontuurlijke elementen zoals een touwladder, evenwichtsbalk, bungelbak en natuurlijk een leuke uitkijktoren. Voor veel blotevoetenpaden betaal je een kleine bijdrage, maar soms zijn ze ook gratis. Een ideale activiteit voor in de zomer, maar ook in andere jaargetijden.

 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.