E-mailAfdrukkenExport ICS

Biologische markt Zwolle

Titel:
Biologische markt Zwolle
Wanneer:
vr, 7. oktober 2022, 08:00 h - 12:30 h
Categorie:
Biologische markt
Hits:
380
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Elke vrijdag van 8 tot 12.30 uur is er op de Melkmarkt, ter hoogte van restaurant 'De vier Azen', biologische markt. Hier staan enkele kramen van biologische bedrijven uit de omgeving. Voor al uw verswaren kunt u hier wekelijks terecht: een uitgebreid aanbod zuivel, eieren, brood, vlees, geitenzuivel en groenten en delicatessen.
Er worden alleen biologische producten verkocht. Bijzonder is dat achter de kramen vaak degenen staan die bij de productie van het voedsel zijn betrokken. Als u wilt, kunt u direct aan de maker uw vragen stellen. Voor al uw wekelijkse boodschappen: Brood, zuivel, groenten, fruit, vlees, droogwaren, wijn, kaas, kruiden en bloemen.

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.