Culterra SP 10 4 8 3MgO 25kg

Culterra SP 10-4-8+3MgOStikstof rijke meststof voor de groeifase van veel gewassen. Het hoge stikstof gehalte maakt deze meststof met name geschikt voor groene planten en grassen. De magnesium zorgt voor een goede kleuring van het blad door extra fotosynthese.Deze meststof wordt zeer veel toegepast bij gazon, sportvelden en golfterreinen, zowel voor aanleg als onderhoud.Culterra 10-4-8+3Mgo bevat:10% stikstof (N)4% fosfaat (P)8% kalium (K)3% magnesium (MgO)Het organisch stofgehalte is minimaal 40%.

lees verder

Meststoffen
Product
 

Tuinkas Bio Logic Optima 3m x 4m met Polycarbonaat Actual Bio

Tuinkas “Optima” is ontworpen om de beste omstandigheden te creëren voor het opkweken van planten, bloemen en groenten in uw tuin.De boogvormige tuinkas wordt geleverd als een frame van gegalvaniseerde buizen van 20x20 mm en kan bedekt worden met bio-polycarbonaat. Om een maximale stevigheid te garanderen zijn de uiteinden volledig gelast en bestaan de bogen uit één geheel zonder verbindingsstukken.Alle constructies hebben aan de uiteinden twee deuren en twee ventilatieopeningen ten behoeve van de luchtcirculatie.Het is niet nodig om in de wintermaanden het bio-polycarbonaat te verwijderen.(Hobby)tuinders die een optimale oogst willen behalen, maar het ook belangrijk vinden dat de groenten en vruchten hun voedingsstoffen blijven behouden, maken nu snel plek voor de Bio-Logic Optima tuinkas met bio-polycarbonaat. Het unieke bio-polycarbonaat zorgt er namelijk niet alleen voor dat gewassen beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook dat de planten beter groeien. Extra verlichting is niet nodig in de tuinkas Bio-Logic Optima met Polycarbonaat Actual Bio. De voordelen van tuinkas Bio-Logic Optima 3x4m met Polycarbonaat Actual Bio:   - Een sterk, met een dubbele laag zink bekleed metalen frame dat beschermd is tegen corrosie   - Kan zonder fundering geplaatst worden   - Makkelijk op te zetten en te onderhouden   - Eenvoudig te verplaatsen   - Hoge lichtdoorlatendheid en uv-bescherming door het bio-polycarbonaatAfmetingen en materiaal:    200 cm x 400 cm x 300 cm (H x L x B)    Gegalvaniseerde stalen buis, rechthoekig, 20x20mm Een Tuinkas Bio-Logic Optima wordt compleet geleverd met bio-Polycarbonaat inclusief alle schroeven en bouten voor de opbouw. U kunt dus meteen aan de slag! Download montagehandleiding

€ 600.00

lees verder

Tuinkassen
Product
 

Kweekkas Novator Maxi met Polycarbonaat Actual Bio

De ‘Novator Maxi’ kweekkas is de absolute nummer één van de kassen in de tuinbouw. De kas neem relatief weinig ruimte in beslag, maar biedt heel veel plek aan de (hobby)tuinder die hoge eisen stelt aan een tuinkas. Het stevige metalen frame zorgt er bovendien voor dat de constructie staat als een huis en de meest barre weersomstandigheden kan weerstaan. Precies wat je zoekt als je je planten wilt beschermen. Het frame van de ‘Novator Maxi’ kweekkas is te bekleden met bio polycarbonaat. De voordelen van kweekkas ‘Novator Maxi’: -          Geschikt voor de teelt van alle soorten groenten, kruiden en bloemen -          Neemt weinig ruimte in beslag -          Eenvoudig in te vouwen en te verplaatsen -          Een stevig metalen frame van 20 x 20 mm -          Goed toegankelijk door het aan twee kanten te openen vouwdak Afmetingen en gewicht: -          120 cm x 200 cm x 100 cm (H x L x B) -          28 kg Pakketinhoud: -          Metalen montageonderdelen -          Bevestigingsmateriaal -          Handleiding (Engelstalig) -         Polycarbonaat Actual Bio - 5m

€ 259.00

lees verder

Kweekkassen
Product
 

Tuinkas Bio Logic Optima 3m x 6m met Polycarbonaat Actual Bio

Tuinkas “Optima” is ontworpen om de beste omstandigheden te creëren voor het opkweken van planten, bloemen en groenten in uw tuin.De boogvormige tuinkas wordt geleverd als een frame van gegalvaniseerde buizen van 20x20 mm en kan bedekt worden met bio-polycarbonaat. Om een maximale stevigheid te garanderen zijn de uiteinden volledig gelast en bestaan de bogen uit één geheel zonder verbindingsstukken.Alle constructies hebben aan de uiteinden twee deuren en twee ventilatieopeningen ten behoeve van de luchtcirculatie.Het is niet nodig om in de wintermaanden het bio-polycarbonaat te verwijderen. (Hobby)tuinders die een optimale oogst willen behalen, maar het ook belangrijk vinden dat de groenten en vruchten hun voedingsstoffen blijven behouden, maken nu snel plek voor de Bio-Logic Optima tuinkas met bio-polycarbonaat. Het unieke bio-polycarbonaat zorgt er namelijk niet alleen voor dat gewassen beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook dat de planten beter groeien. Extra verlichting is niet nodig in de tuinkas Bio-Logic Optima met Polycarbonaat Actual Bio.  De voordelen van tuinkas Bio-Logic Optima 3x4m met Polycarbonaat Actual Bio:    - Een sterk, met een dubbele laag zink bekleed metalen frame dat beschermd is tegen corrosie   - Kan zonder fundering geplaatst worden   - Makkelijk op te zetten en te onderhouden   - Eenvoudig te verplaatsen   - Hoge lichtdoorlatendheid en uv-bescherming door het bio-polycarbonaat Afmetingen en materiaal: 300 cm x 600cm x 200 cm  (B x L x H) Gegalvaniseerde stalen buis, rechthoekig, 20x20mm Een Tuinkas Bio-Logic Optima wordt compleet geleverd met bio-Polycarbonaat inclusief alle schroeven en bouten voor de opbouw. U kunt dus meteen aan de slag! Download montagehandleiding

€ 850.00

lees verder

Tuinkassen
Product
 

Polycarbonaat Plaat Actual Bio D 4mm B 210cm L 600cm

Polycarbonaat is het meest optimale materiaal voor het afdekken van kassen. Het is namelijk een duurzaam, sterk materiaal met een groot vermogen tot het vasthouden van warmte. Bovendien gaat alleen polycarbonaat vele jaren mee en verschaft het planten een optimaal microklimaat. Nieuw is bio-polycarbonaat – een materiaal met dezelfde goede eigenschappen, maar dan met een extra laag waarin een speciaal uv-filter is verwerkt. Tuinders zullen bovendien verrast zijn door de positieve invloed van het bio-polycarbonaat op hun gewassen. Tot 160 % meer opbrengst? Tot 66 % meer vitaminen? Het is mogelijk! Bio-polycarbonaat combineert de beste eigenschappen van het ‘gewone’ polycarbonaat en heeft een verbluffend effect op gewassen. Deze bijzondere coating draagt namelijk bij aan: Een toename in opbrengst Een verhoging van de aanwezige vitaminen Een snellere rijpingstijd van vruchten en groenten Eerste testen in een kas van bio-polycarbonaat hebben aangetoond dat het gewicht van planten met maar liefst 160 % kan toenemen, de aanwezigheid van vitamine C met 15 % stijgt en de provitamine A met 66 % toeneemt. Verdere onderzoeken toonden bovendien aan, dat de massa van een tomaat met 33 % toenam, de hoeveelheid provitamine A in een paprika met 73 % steeg en de aanwezige vitamine C in een komkommer met 26 % toenam.Om een dergelijke hoge opbrengst te realiseren in een kas wordt vaak gebruik gemaakt van rode LED-verlichting. Voor hobbytuinders kan een dergelijke, aanvullende verlichting in de kas echter een dure investering zijn. Speciaal voor hen zijn de speciale Actual Bio tuinkassen ontwikkeld. De Actual Bio tuinkassen zijn gemaakt van bio-polycarbonaat. De speciale laag hierin zet de schadelijke uv-straling om in een bruikbaar licht in het rode spectrum. Dit rode licht zorgt er vervolgens voor, dat de fotosynthese gestimuleerd wordt. Hierdoor rijpen de planten sneller, is de opbrengst hoger en bevatten vruchten en groenten meer vitamines. Let op!!! Verwijder de beschermingsfolie aan beide zijden van het bio-polycarbonaat. Eén zijde heeft een patroon, de ander is transparant. Markeer met stift wat de bovenzijde met de uv-beschermingslaag is (dit staat aangegeven op de beschermingslaag). Na het verwijderen van de beschermingsfolie weet u op deze manier aan welke zijde de uv-beschermingslaag is aangebracht. Opgelet! Bio-polycarbonaat kan enkel met de uv-beschermingslaag aan de buitenzijde aangebracht worden. Dit is de kant die gemarkeerd is met een patroon op de beschermingsfolie, de andere kant is bedekt door een transparante beschermingsfolie.

€ 169.00

lees verder

Polycarbonaat
Product
 

Zacht PE drukbuis voor beregening 16 ø x 1,5 mm rol 50 meter

Door de flexibiliteit van de PE slang is aanleggen van de PE-drukbuis zeer eenvoudig.Geschikt voor het aanleggen van bergening en bevloeiing.

€ 33.00

lees verder

Polyetheen drukbuizen
Product
 

Zacht PE drukbuis voor beregening 20 ø x 1,5 mm rol 100 meter

Door de flexibiliteit van de PE slang is aanleggen van de PE-drukbuis zeer eenvoudig.Geschikt voor het aanleggen van bergening en bevloeiing.

€ 79.00

lees verder

Polyetheen drukbuizen
Product
 

Kweekkas Novator Mini met Polycarbonaat Actual Bio

Wie op zoek is naar een compacte tuinkas, maar niet wil inleveren op kwaliteit komt als snel bij de ‘Novator Mini’ kweekkas uit. Deze kweekkas heeft een bescheiden hoogte van 80 centimeter, maar biedt dankzij zijn oppervlak voldoende ruimte aan verschillende soorten planten. Kweekkas ‘Novator Mini’ kenmerkt zich door zijn stevige constructie van metalen buizen. Dit maakt de tuinkas dan ook bijzonder geschikt voor het kweken van groenten, kruiden en bloemen, want het weer heeft niet langer vrij spel op de planten die hierin groeien. Het frame van de ‘NovatorMini’ kweekkas is te bekleden met bio polycarbonaat (niet bijgeleverd). De voordelen van kweekkas ‘NovatorMini: -          Geschikt voor de teelt van alle soorten groenten, kruiden en bloemen -          Neemt weinig ruimte in beslag -          Eenvoudig in te vouwen en te verplaatsen -          Een stevig metalen frame van 20 x 20 mm -          Goed toegankelijk door het aan één kant te openen vouwdak Afmetingen en gewicht: -          80 cm x 200 cm x 100 cm (H x L x B) -          18 kg Pakketinhoud: -          Metalen montageonderdelen -          Bevestigingsmateriaal -          Polycarbonaat Actual Bio 3m -          Handleiding (Engelstalig)

€ 199.00

lees verder

Kweekkassen
Product
 

Kweektunnel Bio Logic Agro Vlies 120cm x 400cm

Zo eenvoudig was het beschermen van uw zaailingen nog nooit! De kweektunnel Bio-Logic Agro Vlies 4m zorgt er namelijk voor, dat ongunstige omstandigheden (zoals hagel, wind, kou en direct zonlicht) uw jonge plantjes geen kwaad kunnen doen. Bovendien staat deze kweektunnel in een handomdraai: u heeft niet eens ingewikkeld gereedschap of veel kracht nodig. Het frame van de kweektunnel is gemaakt van stevig en duurzaam polypropyleen. Dit materiaal is bestand tegen corrosie in de grond, kan tegen vorst en rot of roest niet wanneer het wordt blootgesteld aan de buitenlucht. De kweektunnel is voorzien van het speciale Agro vliesdoek. Dit Agro vliesdoek beschermt de zaailingen en grotere gewassen tegen uv-straling, wateroverlast, condensatie en extreme temperaturen – zowel in de plus als in de min. De voordelen van Kweektunnel Bio-Logic Agro Vlies

€ 39.00

lees verder

Kweekkassen
Product
 

Tuinkas Bio Logic XXL 5mx4m met Polycarbonaat Actual Bio

Tuinders die op zoek zijn naar een ruime tuinkas die voldoet aan hun hoge eisen en wensen, zijn onder de indruk van tuinkas Bio-Logic XXL 5x4m. Deze professionele tuinkas biedt door zijn afmetingen en hoogwaardige afwerking het gewenste klimaat voor het kweken van bloemen, planten en gewassen. Voor professioneel en hobbymatig gebruik. De hoogte van tuinkas Bio-Logic XXL 5x4m zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken en dat de warme lucht zich verzamelt in het bovenste gedeelte van de kas. Het unieke bio-polycarbonaat beschermt uw gewassen niet alleen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar zorgt dankzij een revolutionaire laag in het materiaal ook voor een snellere groei van uw planten en een hogere opbrengst. Als (hobby)tuinder kunt u hier maximaal van profiteren! De dubbele constructie van gegalvaniseerde metalen buizen van 40x20mm is extra stevig en daardoor kan de tuinkas het hele jaar door gebruikt worden. Om een maximale stevigheid te garanderen zijn de uiteinden volledig gelast en bestaan de bogen uit één geheel zonder verbindingsstukken. Het bio-polycarbonaat hoeft in de wintermaanden niet verwijderd te worden. De voordelen van tuinkas Bio-Logic XXL 5x4m met Polycarbonaat Actual Bio:    - Een constructie van dubbele, gegalvaniseerde buizen voor extra stevigheid.   - Een sterk, met een dubbele laag zink bekleed metalen frame dat beschermd is tegen corrosie   - Kan zonder fundering geplaatst worden   - Makkelijk op te zetten en te onderhouden   - Eenvoudig te verplaatsen   - De hoogte zorgt voor comfortabele werkomstandigheden   - Hoge lichtdoorlatendheid en uv-bescherming door het bio-polycarbonaat   - Door de afmetingen geschikt voor professioneel gebruik Afmetingen en materiaal:    - 500 cm x 400cm x 290cm (B x L x H)   - Gegalvaniseerde stalen buis, rechthoekig, 40x20mm dubbel.

€ 1750.00

lees verder

Tuinkassen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!