Green Jump eco bio fair warenhuis

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel, online sinds juni 2009. Bij GreenJump.nl vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van duurzame en veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk omdat u alles in één winkel kunt aanschaffen.

Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl. Zo is er al een rompertje van biologisch katoen voor € 4,95 en verkoopt GreenJump.nl veel buitenlandse merken die verder niet te koop zijn in Nederland. GreenJump.nl verkoopt onder andere kleding, speelgoed, verzorgingsproducten, beddengoed, matrasjes, rvs drinkbekers, kinderservies en allerlei andere producten die u nodig heeft voor uw kind. Een babyspeciaalzaak maar dan 100% groen en gifvrij.

GreenJump.nl is opgezet door Goran en Manon Gagic, ouders van Lana (2005). De zoektocht naar biologische en gezonde producten voor Lana heeft zoveel kennis van zaken opgeleverd dat ze begonnen zijn met een informatief blog op www.greenjump.nl/blog dat zeer goed gelezen wordt door onze doelgroep.

GreenJump.nl kijkt er naar uit om samen te gaan werken met publishers. Als u meer informatie nodig heeft, of andere wensen heeft, laat het GreenJump.nl dan weten. Ze kunnen alles zelf aanleveren en reageren altijd snel. Administratie is goed geregeld en de uitbetaling van de commissie loopt maar over één schijf dus gebeurt snel en correct.

Een aantal getallen om een idee te geven van waar de bezoekers vandaan komen en hoe onze conversie is. Ongeveer de helft van de bezoekers komt op onze site via de organische zoekresultaten van Google. De conversie van deze groep is gemiddeld 1,5 %. 20% komt rechtstreeks op onze site binnen en daarvan converteert ongeveer 2,5%. De bezoekers die via Adwords binnenkomen, laten 9% conversie zien. De gemiddelde conversie over alle bezoekers is 1,92% vanaf 1 januari.

Winkelomschrijving

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel. Hier vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk, omdat alles in één winkel aangeschaft kan worden. Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl. Zo is er al een rompertje van biologisch katoen voor € 4,95 en verkoopt GreenJump.nl veel buitenlandse merken die verder niet te koop zijn in Nederland.

GreenJump.nl verkoopt onder andere kleding, speelgoed, verzorgingsproducten, beddengoed, matrasjes, rvs drinkbekers, kinderservies en allerlei andere producten die u nodig heeft voor uw kind. Een babyspeciaalzaak maar dan 100% groen en gifvrij.

Doelgroep

Zwangeren, ouders, opa’s en oma’s. Milieubewuste mensen, mensen die graag biologisch eten. Mensen die op zoek zijn naar een kraam- of kindercadeautje.

Uit het Greenjump assortiment:

Bijenwas Dompelkaars Set van 2

Dipam dompelkaars van 100% bijenwas. Duurzame kaarsen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Bijenwas kaars voor sfeervolle verlichting in huis.

€ 3,35

Lees verder

Huis Kaarsen Dipam
Product
 

Stretch Oil Amandel Argan 150 ml

Natuurlijke Stretch Oil voor het behoud van de elasticiteit van de huid tijdens de zwangerschap. Verrijkt met Argan en amandelolie. Zonder schadelijke stoffen.

€ 14,99

Lees verder

Verzorging Volwassenen Bodylotion Attitude
Product
 

Nagellak Eco zonder Schadelijke Stoffen Morning Kisses

SOPHi nagellak van Piggy Paint is een veilig en gifvrij, eco alternatief voor traditionele nagellak. Langhoudende kleuren. Halal gecertificeerd.

€ 9,95

Lees verder

Verzorging Volwassenen Nagellak Ecologisch SOPHi
Product
 

Blooming Belly Natural Shampoo Argan

Een natuurlijke shampoo voor de zwangere vrouw zonder schadelijke stoffen. Voor stralend, glanzend en gezond haar. Met Argan olie. Hypoallergeen.

€ 10,99

Lees verder

Verzorging Volwassenen Haarverzorging Shampoo Attitude
Product
 

Bambo Nature Eco Luiers Milieuvriendelijk en Ecologisch

Bambo Nature milieuvriendelijke luiers. Eco luier zonder schadelijke stoffen zoals pvc, parabenen, chloor of andere witmakers, parfums of lotions. Dun, absorbeert snel, goede pasvorm. Luier met ecolabel Nordic Swan en EU Ecolabel

€ 5,99

Lees verder

Verschonen Luiers Bambo Nature
Product
 

Evening Primrose Verstevigende Handcrème

Evening Primrose verstevigende Handcrème voor de rijpe huid. Weleda handcrème gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

€ 7,99

Lees verder

Verzorging Handzeep en crème Handcrème Weleda
Product
 

Kristalsoda Extra Sterk Natuurlijk Huishoudsoda 1 kg

Deze kristalsoda van 100% natuurlijke ingrediënten is ideaal voor het zwaardere schoonmaakwerk. Gebruik dit fijne wondermiddeltje voor vrijwel alles!

€ 3,49

Lees verder

Huis Schoonmaken Schoonmaakmiddelen GH
Product
 

Het hele Greenjump assortiment

 

 

Geen overeenkomende items gevonden

Tot 25% korting op het Weleda assortiment ?