Zeeuwsche Zoute Puur

Ons oorspronkelijke en meest pure product is Zeeuwsche Zoute Puur. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en/of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.

€ 6,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Gerookt

Deze variant van Zeeuwsche Zoute wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.

€ 7,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute met Zeewier (tijdelijk uitverkocht)

Deze ultieme gastronomische Zeeuwse combinatie van ons zout met Zeeuws zeewier (blaaswier, knotswier en zee-eik) is geweldig als smaakmaker bij vis, salade, ei, soepen en sauzen. Ook het zeewier is uiteraard afkomstig uit de Oosterschelde. Tijdelijk uitverkocht (weer beschikbaar in april 2020).

€ 8,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Trioset

Het mooiste van Zeeuwsche Zoute in een luxe trioset. Met deze optie krijg je de luxe verpakking met Puur zout (100 gram), de luxe verpakking met Gerookt zout (100 gram) en een zakje Puur (100 gram) als navulling toegestuurd. Nu wordt koken een echt Zeeuws feestje.

€ 18,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Puur

Wie wil er nou niet het lekkerste zout uit Zeeland in een prachtige verpakking? Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. In de Zeeuwsche Zoute Luxe Puur zit ons pure zout. Het prachtige kartonnen potje gaat jarenlang mee. Leuk om weg te geven, of gewoon voor jezelf om telkens weer te vullen met Zeeuwsche Zoute. Bekijk ook onze Luxe Duo set voor extra voordeel.

€ 7,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute PUUR

Deze grootverpakking is speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Zeeuwsche Zoute PUUR is ons oorspronkelijke en meest pure product. Laat het prikkelen op je tong en proef dit Zeeuwse product in de meest authentieke vorm. Het zout knispert heerlijk als je het over je gerecht strooit. Tomaten, komkommer, vis- en of vleesgerechten krijgen een sensationele boost in smaak.

€ 41,50

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute GEROOKT

Deze grootverpakking is speciaal voor de horeca, cateraars en grootverbruikers. Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.

€ 44,50

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe GEROOKT

Grootverpakking met 10 mooie potjes Gerookt zout . Het zout wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht.

€ 63,90

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute proefsetje

Het mooiste van Zeeuwsche Zoute in een proefsetje voor de horeca. Met deze optie krijg je een proefzakje PUUR en GEROOKT toegestuurd. Nu wordt koken een echt Zeeuws feestje. Je betaald alleen de verzendkosten.

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe PUUR

Wie wil er nou niet het lekkerste zout uit Zeeland in een prachtige verpakking? Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. De kleuren zijn geïnspireerd op de mosselkotters in de haven van Bruinisse. Het prachtige kartonnen potje gaat jarenlang mee. Leuk om weg te geven, of gewoon voor jezelf om telkens weer te vullen met Zeeuwsche Zoute. Grootverpakking met 10 potjes .

€ 57,50

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Duoset

Het beste van twee werelden: Zeeuwsche Zoute Puur en Zeeuwsche Zoute Gerookt. Met deze duoset kan je twee van de beste producten naast elkaar proeven. De Pure variant geeft aan ieder gerecht een pure Zeeuwse zoute smaak en de Gerookte variant gebruik je om je culinaire creatie een rokerige toets te geven. Deze zet geeft je voordeel op de gewone prijs en met de kortingscode " duo "  versturen we deze set tijdelijk zonder verzendkosten.

€ 13,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Gerookt

Onze Zeeuwsche Zoute Gerookt is natuurlijk ook verkrijgbaar in een Luxe verpakking! Geniet bij elk gerecht van een rokerige toets. Deze luxe verpakking staat mooi in je keuken of is ideaal als cadeau. Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. Het prachtige kartonnen potje gaat jarenlang mee. Bekijk ook onze Luxe Duo set.

€ 8,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Puur Navulzakje

Extra lang genieten van Zeeuwsche Zoute? Bestel dan onze Zeeuwsche Zoute Luxe Puur met mooi kartonnen doosje wat je jarenlang kan gebruiken om ons zout in te bewaren. Met het navulzakje geniet je extra lang van Zeeuwsche Zoute! Ook leuk als typische Zeeuws cadeau.

€ 12,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Gerookt Navulzakje

Gek op gerookte smaken? Goed nieuws! Met onze productcombinatie Zeeuwsche Zoute Luxe Gerookt en een navulzakje geniet je extra lang van de rokerige smakten van Zeeuwsche Zoute. Het luxe kartonnen doosje biedt jarenlang plezier om het zout in te bewaren en met het navulzakje kan je makkelijk snel nadat je eerste 100 gram op is, je gerookte zout weer aanvullen!

€ 13,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Duoset

Wil je van zowel onze Pure als ons Gerookte zout proeven en denk je dat onze mooie doosjes niet misstaan in jouw keuken? Bestel dan onze Zeeuwsche zoute Luxe Duoset! Zeeuwsche Zoute Puur is de meest pure vorm van ons zout en geeft een smaak boost aan allerlei gerechten. De Gerookte variant gebruik je juist voor een bijzondere rokerige toets.  Beide prachtige kartonnen doosjes gaan jarenlang mee en zijn dus ideaal om iedere keer met je favoriete Zeeuwsche Zoute variant na te vullen!

€ 14,95

Read on...

Product
 

Zeeuwsche Zoute Luxe Quattroset

Een prachtige toevoeging aan je keuken of een mooi cadeau voor iemand die gek is op Zeeland en/of koken! Met de Zeeuwsche Zoute Luxe Quattroset ontvang je twee Luxe verpakkingen met daarin één keer ons Pure zout en één keer ons Gerookte zout. Daarnaast ontvang je voor beide een navulzakje zodat je extra lang kan genieten van het knisperende zout wat aan ieder gerecht gegarandeerd een smaak boost geeft. Smaekelik!

€ 24,95

Read on...

Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.