Organic Cocoa Cassava with Coconut Chia Seeds (12 Bars 44 g Each ) Dr. Mercola

Biologische Cacao Cassave Energierepen van Dr. Mercola bevatten pure chocolade, kokos en chia-zaden! Voor een snelle energieboost en een verzadigd gevoel dat aanhoudt. Alle ingredienten zijn 100% biologisch. 1 van de zeer weinige ECHT gezonde energybars op de markt!

€ 44.95

Lees verder

Cacao Dr. Mercola
Product
 

Cacao Bonen, Poeder, Rauw Biologisch (454 gram) Navitas Naturals

Gebroken Cacaobonenpoeder van Navitas Naturals is op de eerste plaats 100% rauw en biologisch. Zonder toevoegingen kun je genieten van deze superieure kwaliteit cacao, van nature boordevol antioxidanten en mineralen. Dit product bevat alle gezondheidsvoordelen van pure cacao in optima forma!

€ 34.95

Lees verder

Cacao Navitas Naturals
Product
 

Biologische Maca (60 veggie caps) Royal Green

Maca (Lepidium meyenii Walp.) is een knolgewas dat op zeer grote hoogte, tussen 3500 en 4500 meter boven zeeniveau, in de Peruaanse Andes groeit. Dit maakt Maca de hoogst verbouwde plant ter wereld! Na oogst wordt de Royal Green Maca gedroogd en handgeselecteerd op grootte en kleur (zwart, paars & geel). Hier ligt naast de biolgische certificering namelijk een groot kwaliteitsverschil.

€ 23.95

Lees verder

Maca Royal Green
Product
 

Biologische Kokosolie (1 liter) Superfoodme

Biologische Kokosolie van Superfoodme wordt geproduceerd op een plantage in Sri Lanka door lokale bewoners, die door een sociaal programma worden gesteund. De olie is ideaal om mee te koken, voor de huidverzorging of talloze andere toepassingen!

€ 28.95

Lees verder

Kokosolie Superfoodme
Product
 

Green Coffee Bean Extract 400 mg (120 Veg Capsules) Healthy Origins

Groene Koffieboon Extract van Healthy Origins bevat een concentraat van onbewerkte, 100% natuurlijke groene koffiebonen. Boordevol polyfenolen en andere anti-oxidanten!

€ 38.95

Lees verder

Cacao Healthy Origins
Product
 

Greens, Groene Shake (264 g) Barlean apos s

Green Shake van Barlean's is een superconcentraat van meer dan 20 groene groenten, waaronder de krachtige groenalg Chlorella. Green Shake is een superieure bron van plantaardig eiwit, vitaminen, mineralen en andere antioxidanten.

€ 77.95

Lees verder

Groene shakes Barleans
Product
 

Liquid Norwegian Cod Liver Oil Natural Lemon Lime Flavor (480 ml) Nature apos s Answer

Norwegian Cod Liver Oil provides pharmaceutical grade, molecularly distilled, nitrogen flushed oil, harvested in the cold, clean waters of the North Atlantic.

€ 36.95

Lees verder

Levertraan Natures Answer
Product
 

Liquid Omega 3 Deep Sea Fish Oil EPA DHA Natural Orange Flavor (480 ml) Nature apos s Answer

Vloeibare Omega-3 van Natures Answer is een handig visoliesupplement met een natuurlijke, smaakvolle sinaasappelsmaak. Geschikt voor kinderen, en 1 theelepel bevat al een hoge dosis omega 3-vetzuren. Makkelijk te mengen door een drankje!

€ 38.95

Lees verder

Vloeibaar Natures Answer
Product
 

Biologische Ashwagandha, 400 mg (90 Veggie Caps) Organic India

Biologische Ashwagandha van Organic India is een heilzaam kruidenpreparaat.

€ 19.99

Lees verder

Ashwagandha Organic India
Product
 

Goji Bessen, Zongedroogd (454 gram) Navitas Naturals

Goji bessen van Navitas Naturals zijn biologisch geteelde goji bessen uit de Himalaya. Dit onbewerkte, rauwe superfruit biedt talloze gezondheidsvoordelen door het brede spectrum antioxidanten. Lekker door de yoghurt of in een salade. Of als gezond tussendoortje, zo uit het vuistje!

€ 45.95

Lees verder

Goji Bessen Navitas Naturals
Product
 

Biologische Goji bessen (300 gram) Superfoodme

Biologische Goji-bessen van Superfoodme komen van een Chinese boerderij en zijn met de hand geplukt. De bes is één van de meest voedzame natuurproducten op aarde, met vitamine A en C, vele mineralen en zeldzame anti-oxidanten.

€ 17.95

Lees verder

Goji Bessen Superfoodme
Product
 

Biologische Chiazaden (500 gram) Superfoodme

Biologische Chiazaden van Superfoodme zijn een voortreffelijke bron van voedingsvezel. Bevat van nature hoogwaardige omega-3 vetzuren; 100% raw en biologisch.

€ 17.95

Lees verder

Chiazaden Superfoodme
Product
 

Biologische Spirulina (500 gram) Superfoodme

Biologische Spirulina van Superfoodme in tabletvorm bevat geen hulpstoffen: de groenalg is een van s'werelds rijkste natuurlijke voedingsbronnen, met vrijwel alle vitaminen, mineralen, omega-3 vetzuren en meer.

€ 44.95

Lees verder

Spirulina Superfoodme
Product
 

Real Krill Enhanced with DHA EPA (60 Softgels) Doctor apos s Best

In dit product is de sterke heilzame bioactiviteit van Krill omega-3 DHA en EPA en ook phospholipids verder uitgebreid met DHA en EPA afkomstig van vis. Deze vitale lipiden zijn de bouwstenen van de celmembraan systemen die het gros van de belangrijke lichaamsfuncties beheren. Dit product zorgt ervoor dat u dagelijks een ruime en verse toevoer van DHA krijgt, tesamen met EPA voor een effectieve ondersteuning van uw gezondheid en welzijn.
  • Bron van hoge dosering van omega-3 DHA en EPA
  • Ondersteunt een gezond brein, gewrichten en andere organen

€ 51.95

Lees verder

Krill olie Doctors Best
Product
 

Neptune Krill 1000 (60 Softgels) Now Foods

Neptune Krill Olie (NKO) staat bekend om zijn unieke vetzuren profiel, maar ook vanwege de hoge concentratie aan anti-oxidanten. Het gebalanceerde vetzuren profiel bevat niet alleen EPA en DHA, welke de cruciale Omega-3 vetzuren zijn, maar ook Omega-9 vetzuren en fosforlipiden. Neptune Krill Olie bevat ook een hoge concentratie van Astaxanthine, een sterke anti-oxidant welke het immuunsysteem ondersteunt. Klinische studies hebben aangetoond dat Neptune Krill Olie mogelijk het volgende ondersteunt: gewrichten, gezonde bloed lipide niveaus en vermindering van de symptomen van pre-menstruatie. Dit 1,000 mg Neptune Krill Olie product is voorzien van een enteric coated (bedekken van pillen met een klein laagje) softgel waardoor het makkelijker kan worden opgenomen door mensen die misselijk worden van of moeite hebben met het slikken van visolie.

€ 83.95

Lees verder

Krill olie Now Foods
Product
 

Shatavari (90 Veggie Caps) Organic India

In India wordt Shatavari (wilde asperges) reeds gebruikt voor duizenden jaren als een verkwikkend tonicum voor het vrouwelijke systeem. Van dochters, moeders, tot grootmoeders balanceert Shatavari een vrouw tijdens haar levenscycli; aanbieden van rustgevendheid, herstel tegen PMS, menstruatie en de menopauze onevenwichtigheden, tegelijkertijd zacht het reproductieve systeem versterkende.

€ 23.95

Lees verder

Shatavari Organic India
Product
 

Nutiva Organic Extra Virgin Coconut Oil 444ml

Nutiva kokosolie is: koud geperst: niet verfijnd, deodorized of gebleekt! Geniet van haar natuurlijk rijk aroma en een verleidelijk lichte smaak. Door een mespuntje zout toe te voegen vermindert de kokos smaak. Biologisch: Gemaakt zonder pesticiden, genetisch gemodificeerde organismen of hexaan. Veelzijdig: Ideaal om te koken en te bakken, of als een ingredient in uw recept, als een "beter-dan-boter" vervanging op brood, groenten of popcorn. Ook een weelderige olie voor huidverzorging, haarverzorging en massage.

€ 23.95

Lees verder

Kokosolie Nutiva
Product
 

Krill Oil (60 Capsules) Dr. Mercola

Krill olie van Dr. Mercola bevat de krachtigste vorm omega-3 vetzuren die er bestaat. Verkregen uit het vet van het insectachtige (Antarctische) Krill, in dit topsupplement gecombineerd met het heilzame astaxanthine!

€ 47.95

Lees verder

Krill olie Dr. Mercola
Product
 

ORAC Energie, Proteines Greens (454 g) Paradise Herbs

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) Energy Protein & Greens is the next generation of superfoods.

€ 55.95

Lees verder

Groene shakes Paradise Herbs
Product