Olijfblad Complex, pepermunt smaak (454 g) Barleans

Medicinaal gebruik van olijven dateert terug naar het oude Egypte. Er wordt veelvuldig naar verwezen door Hippocrates en ook in de moderne medische teksten. Olijfblad wordt gebruikt over de hele wereld als een gezondheids tonic en een krachtige antioxidant. Barlean's olijf bladeren zijn vers geplukt en meteen daarna geperst om het volledige spectrum van nutritionele potentie te behouden. Ondersteunt: • Gezond immuunsysteem • Gezonde bloeddruk • Gezond cardiovasculair systeem • Gezonde gewrichten

€ 61.95

Lees verder

Olive Leaf Extract Barleans
Product
 

Devil apos s Claw Standardized (90 Capsules) Nature apos s Way

Dit duivelsklauw extract (Harpagophytum procumbens/zeyheri of in het Engels Devil's Claw) is gestandaardiseerd op 1,5% harpagoside. Het wordt traditioneel gebruikt als een tonicum voor de gewrichten. Nature's Way Devil's Claw extract is zorgvuldig getest en geproduceerd volgens gecertificeerde kwaliteitsnormen.

€ 27.95

Lees verder

Devil apos s Claw Natures way
Product
 

Geoptimaliseerd Afrikaanse Mango Irvingia 120 Veggie Capsules Life Extension

Vetcellen (adipocyten) scheiden een hormoon af genaamd leptine dat onze hersenen vertelt dat we genoeg hebben gegeten. Leptine kan ook de afbraak van de opgeslagen triglyceriden in onze adipocyten ondersteunen via het proces van lipolyse.

€ 68.95

Lees verder

Afrikaanse mango Life Extension
Product
 

Pro Optimal Whey Vanilla Flavor (540 Gram) Dr. Mercola

Wanneer gebruikt in combinatie met een evenwichtig dieet op basis van Whole Foods, is Pro-Optimal Whey ontworpen om een optimale inname van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen te verkrijgen die nodig zijn voor het algehele welzijn. Pro-Optimal Whey is gemaakt van Proserum, een inheems wei-eiwit concentraat. Het onderhoudt het volledige scala van alle kwetsbare immuunsysteem stimulerende en regeneratieve componenten die van nature aanwezig zijn in verse rauwe melk. Het wordt geproduceerd met behulp van een eigen filtratie- en drogingsmethode waarbij minimale verwerking plaatsvindt.

€ 77.95

Lees verder

Eiwitpoeder Dr. Mercola
Product
 

Triphala Digestion Colon Cleanse (90 Veggie Caps) Organic India

Biologische Triphala is een sterke verjongende en ontgiftende formule die het maag- en darmstelsel reinigt en ondersteunt. Hierdoor verbetert het de spijsvertering, de verwijdering van afvalstoffen en de opname van voedingsstoffen. Triphala is behulpzaam om vette afzettingen en giftige stoffen vanuit de darmen te verwijderen. Triphala is rijk aan vitamine C en zit vol met anti-oxidanten.

€ 18.99

Lees verder

Triphala Organic India
Product
 

Turmeric (60 Veggie Caps) Paradise Herbs

Paradise kurkuma wortel is een krachtig 4:1 geconcentreerd volledig spectrum extract dat zorgt dat alle actieve en synergetische bestanddelen blijven behouden in de evenwichtige verhouding zoals Moeder Natuur die heeft bedoeld. Volgens Ayruveda, wordt kurkuma gebruikt voor het versterken van de spijsvertering, verbeterde darmflora, reinigen en zuiveren van het lichaam, vergroten flexibiliteit, steun van het cholesterol niveau wanneer dit reeds binnen het normale bereik ligt en ondersteuning van ligamenten, pezen en gewrichten.

€ 23.95

Lees verder

Turmeric Paradise Herbs
Product
 

Devil apos s Claw Secondary Root 480 mg (100 Capsules) Nature apos s Way

Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens/zeyheri of in het Engels Devil's Claw) is een traditioneel Afrikaans medicijn. De secundaire root of "Knol" geniet de voorkeur van kruiden experts vanwege de hoge concentratie van gunstige bestanddelen. Nature's Way Duivelsklauw is zorgvuldig getest en geproduceerd volgens gecertificeerde kwaliteitsnormen.

€ 15.95

Lees verder

Devil apos s Claw Natures way
Product
 

Kids apos Krill Oil (60 Capsules) Dr. Mercola

Geoogst uit de diepe wateren van Antarctica, is pure Krill olie rijk aan beschermende anti-oxidanten en essentiële celmembraan bouwstenen zoals onverzadigde fosfolipiden met omega-3 vetzuren (EPA & DHA). Levert choline, belangrijk in de ontwikkeling van de hersenen, het leervermogen en het geheugen van kinderen.

€ 44.95

Lees verder

Krill olie Dr. Mercola
Product
 

Biologische Chlorella (500 gram) Superfoodme

Biologische Chlorella van Superfoodme is mechanisch gekraakt, voor het behoud van alle voedingsstoffen van deze heilzame en superpotente groenalg.

€ 50.95

Lees verder

Chlorella Superfoodme
Product
 

Extra Strength Ginkgo 120 mg (120 Veggie Caps) Doctor apos s Best

Dit extra sterke Ginkgo Biloba extract levert een premium kwaliteit Ginkgo Biloba gestandaardiseerd extract, met een minimum van 24% flavone glycosiden en 6% terpeen lactonen. Dit is geverifieerd door een onafhankelijk laboratorium onderzoek. Ondersteunt circulatie in de hersenen, bevordert de geestelijke functie en het geheugen. Dit Ginkgo Biloba extract wordt gegarandeerd door het ProfileProven Quality Assurance-systeem ontwikkeld door Ethical Naturals, Inc. Dit proces omvat de meest uitgebreide testen en screening in elk stadium van fabricage om zuiverheid en potentie te verzekeren.

€ 27.95

Lees verder

Ginkgo Ginkgo Biloba Doctors Best
Product
 

Best Curcumin C3 Complex 500 mg (120 Capsules) Doctor apos s Best

Best Curcumin C3 Complex with BioPerine contains a standardized extract of Curcuma longa root, commonly known as "Turmeric".

€ 76.95

Lees verder

Curcumine Doctors Best
Product
 

Tulsi Tea Loose Leaf Blend Original Caffeine Free (100 g) Organic India

Three sacred varieties of Tulsi with potent restorative powers are blended to create this delicious, calming, yet energizing infusion, with hints of lemony and citrus from Vana, the slightly spicy tones of Krishna, and the calm depth of Rama.

€ 12.49

Lees verder

Tulsi Organic India
Product
 

Tulsi Holy Basil (90 Veggie Capsules) Organic India

Tulsi - Heilige Basilicum is bekend als "De koningin van alle kruiden." Deze 100% biologische Tulsi - Heilige Basilicum is een verjongende, anti-veroudering en stress verminderende adaptogeen welke energie en uithoudingsvermogen opbouwt en het immuunsysteem ondersteunt. Het helpt de natuurlijke detoxificatie processen van het lichaam te ondersteunen. Gebruik Tulsi - Heilige Basilicum dagelijks om uw energiereserves te herbouwen, stress te verminderen, uw stemming stabiel te ondersteunen en om u fris en re-energized te voelen.

€ 33.95

Lees verder

Tulsi Organic India
Product
 

Brahmi Gotu Kola (90 Veggie Caps) Organic India

Gotu kola (ook bekend als Brahmi), de brein voeding onder de kruiden, wordt reeds lang gewaardeerd door studenten en yogi's voor de geheugen-verbeterende eigenschappen. Inheems in Sri Lanka en Zuid-Afrika, wordt het gotu kola extract en kruid al eeuwenlang gebruikt voor het verlichten van mentale vermoeidheid, en als een algemeen tonicum voor de hersenen en de zenuwstelsel ondersteuning. Rijk aan vitaminen A, B, E, K en magnesium, hebben onderzoekers ontdekt dat het ook verschillende glycosiden bevat die helende eigenschappen vertonen.

€ 23.95

Lees verder

Gotu Kola Organic India
Product
 

Kokosnootolie Extra Vierge (325 ml) Royal Green

Kokosnootolie Extra Vierge van Royal Green is 100% natuurlijke, supergezonde kokosolie van de eerste koude persing. Nog lekkerder, en nog voedzamer. Bevat weinig calorieeen en is cholesterol-vrij. Ideaal om in te bakken en braden, of voor de huid- en haarverzorging.

€ 12.95

Lees verder

Kokosolie Royal Green
Product
 

Organic Sweet Almond Oil (237 ml) Now Foods

100% pure amandel-olie is een volledig natuurlijke olie welke perfect is voor de voeding en heropleving van elk huid type. Amandelolie wordt gemakkelijk geabsorbeerd en verstopt de poriën niet, en ondersteunt een heldere, zachte en gezonde huid. Deze volledig natuurlijke huid voedende-olie is ideaal voor het hele lichaam. Amandel olie is een volledig natuurlijke olie verkregen uit geperste amandelen. Plantaardig verkregen oliën dateren terug naar bijbelse tijden, toen zij werden gemengd met geurige kruiden om er traditionele zalven van te maken.

€ 29.95

Lees verder

Amandel olie Now Foods
Product