Duurzame winkels

Tuinartikelen outlet! Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Warentuin heeft voor jou een aantal geweldige aanbiedingen. Zij staan bekend om hun brede collectie met allerlei verschillende tuinartikelen, waaronder producten van topmerken zoals Weber, Hartman, Bayer en Philips. Bekijk snel de acties en sluit de beste deals!

Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs


Dankzij een unieke samenwerking met acht onafhankelijke tuincentra kan Warentuin alle webshopproducten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Op heel veel A-merken bieden ze bovendien aan voor een laagsteprijsgarantie. En weet je wat nou zo leuk is? De Mega Outlet producten hebben een nóg lagere prijs!

Bij veel andere webshops gaat het bij outlet producten vaak om producten uit een oudere collectie die minder goed bleken te verkopen. Dit geldt niet voor die van Warentuin! hun outlet producten zijn enkel sterk afgeprijsd, omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe producten. Door regelmatig nieuwe producten toe te voegen en op die manier te variëren houden we het assortiment namelijk interessant. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou!

Over onze outlet prijzen


Omdat de webshop eens per nacht indexeert en het cachegeheugen niet op elke webbrowser tegelijk update, kan het gebeuren dat de prijs van een bepaald outlet product verkeerd wordt weergegeven. De juiste outlet prijs staat daarom ook altijd vermeld in de productnaam. Komt de verkoopprijs niet overeen met prijs in de productnaam, dan weet je dus dat de verkoopprijs niet klopt. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

 

Warentuin outlet

 

0
0
0
s2sdefault

👀BigGreenSmile.nl – de website van Nederland met natuurlijke en ecologische producten; persoonlijke verzorgingsproducten, schoonmaakproducten en energiebesparende artikelen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

BigGreenSmile.nl – de website van Nederland met natuurlijke en ecologische producten. Alle producten worden gemaakt op een uiterst milieuvriendelijke manier. Wij bieden uitsluitend producten aan die effectief en natuurlijk zijn en de grootste aandacht hebben voor het milieu. Wij verkopen geen producten met chemische stoffen wanneer er een goed natuurlijk alternatief is. We willen u een zo breed mogelijk assortiment van natuurlijke producten aanbieden en proberen u zoveel mogelijk informatie daarover te geven. Zodat u een weloverwogen keuze kan maken.  In ons assortiment zit onder andere persoonlijke verzorgingsproducten, schoonmaakproducten en energiebesparende artikelen. Er wordt vaak gedebatteerd over wat een product eco-vriendelijk, natuurlijk of organisch maakt. Daarom geven wij zoveel mogelijk informatie rondom de producten en het bedrijf. U kunt ook zien of er een groot internationaal bedrijf achter zit, of een klein lokaal bedrijf is. We vermijden producten die onnodige chemische ingrediënten hebben of op dieren getest worden. Veel van onze producten zijn geaccrediteerd door een derde instelling, zoals de Soil Association, USDA (United States Department of Agriculture) National Organic Program, Eco Cert of de Vegan Society. Heeft u specifieke vragen over een van onze producten, neem dan contact met ons op. Waarom we zijn wie we zijn

• Wij zijn van mening dat elke nieuwe gebruiker van natuurlijke en milieuvriendelijke producten een verschil maakt en bijdraagt aan een groenere toekomst – en dat in verloop van tijd deze milieubewuste producten de norm wordt in ieder Nederlands huishouden.

• Wij vinden dat de milieuvriendelijke producten net zo goed of beter moeten presteren dan hun niet-milieuvriendelijke alternatieven. Het maakt niet uit of het een verzorgingsproduct, een schoonmaakmiddel of een ‘groen’ geschenk is. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, goed prijs-kwaliteit verhouding en ook nog mooi ontworpen.

• Wij vinden dat online winkelen eenvoudig, leuk, veilig met een goede ondersteunende service moet zijn.

Naar BigGreenSmile NL

Assortiment

0
0
0
s2sdefault

FAIRyGOOD biedt mensen inspiratie voor een duurzaam leven.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

FAIRyGOOD biedt mensen inspiratie voor een duurzaam leven. Zij doet dit door stijlvolle, vaak hand gemaakte cadeau artikelen en woon accessoires aan te bieden afkomstig van kleine familiebedrijven en coöperaties in ontwikkelingslanden. Mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met een verhaal, dus je weet wat je koopt. De producten zijn ingekocht via de principes van eerlijke handel, fair trade. Duurzaamheid, fair trade en bewust consumeren zijn momenteel 'hot' en genieten veel algemene media-aandacht voor een steeds groter wordende doelgroep.

Naar FAIRyGOOD

Assortiment

0
0
0
s2sdefault

hét adres voor eco- en fair design mode- en woonaccessoires

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

MoreThanHip XXL-hangmat: (h)eerlijk relaxen in een lichtgewicht hangmat

MoreThanHip is hét adres voor eco- en fair design mode- en woonaccessoires. MoreThanHip biedt een breed assortiment hippe tassen en ook accessoires zoals riemen, portemonnees en portefeuilles of sieraden zoals armbanden en halskettingen. En interieurartikelen zoals vazen en schalen, maar ook hangmatten. Bij alle artikelen staat het design voorop. Internationaal design én Nederlands design. Maar achter het stijlvolle uiterlijk zit altijd een positieve boodschap. Ieder product dat MoreThanHip verkoopt, heeft namelijk één of meer van de volgende kenmerken: Fair Trade, recycling, handwerk of een combinatie daarvan. MoreThanHip is exclusief distributeur in de Benelux van de labels Sourced, Da-Lata, Aura Que en reWrap. Daarnaast voeren wij een aantal eigen labels: Re3 autoband tassen, Justo semi-eco leren tassen, Joyas tagua sieraden en MoreThanHip reishangmatten.

Naar MoreThanHip for stylish eco & fair design

Assortiment

0
0
0
s2sdefault

Met de milieuvriendelijke producten van BespaarBazaar kunt u een (eerste) stap zetten naar een duurzame levensstijl.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

BespaarBazaar.nl

Met de milieuvriendelijke producten van BespaarBazaar laten we u graag een (eerste) stap zetten naar een duurzame levensstijl. Energie besparen, meer comfort ervaren én hip zijn gaan heel goed samen.

BespaarBazaar.nl
Zet samen met ons een (eerste) stap naar een duurzame levensstijl. U kunt dit doen door energiebesparende producten voor in huis van BespaarBazaar te gebruiken. Ervaar meer comfort met onze hippe en energiebesparende producten.

De duurzame producten in ons assortiment zijn investeringen die u snel terugverdient. Dit komt doordat onze producten goed worden geselecteerd op de volgende eisen:
- het op een eerlijke manier geproduceerd is, met respect voor Mens en Milieu;
- rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur;
- het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Voor deze campagne is een productfeed beschikbaar met 438 producten.

Top 10 meest verkochte producten
1. Ecoballs wasbollen
2. Dryerballs
3. Douchetimer
4. Go Green stekkerdoos
5. Stanby killer TV
6. Sun Jar Wekpot
7. Murano Globe Aqua (Sonar tuinverlichting)
8. Oplader op zonne energie
9. Leesdeken met mouwen
10. Dreamflyer wensballon 

 

Naar Bespaar Bazaar   

 Assortiment

0
0
0
s2sdefault

SamenGroen: Zelf zonne-energie opwekken wordt steeds populairder!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

0
0
0
s2sdefault

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!