Samen duurzaam

RADIATORFOLIE HR KLEEFBAND TONZON van €17,95 voor €15,95

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

RADIATORFOLIE HR KLEEFBAND TONZON

Achter radiatoren verdwijnt veel warmte, omdat hier het temperatuurverschil met buiten het hoogst is. Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing. Met Radiatorfolie HR Kleefband Tonzon voorkomt u dat er warmte via de muren verloren gaat. De folie zorgt ervoor dat de warmte terug de ruimte in gaat. Verder bespaard u met deze folie op uw gasrekening. 

Nu van van €17,95 voor €15,95

Lees verder

0
0
0
s2sdefault

De Maleisische Keuken: gebakken rijst met groente en ei

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De Maleisische Keuken: gebakken rijst met groente en ei

Een dagje zonder vlees: een recept uit de  Maleisische keuken; een samensmelting van de Maleise, Chinese, Indiase, Arabische en Portugese keuken.

Lees verder bij dehippevegetarierdehippevegetarier

0
0
0
s2sdefault

Najaarstrends voor je tuin

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Tuinplant.nl heeft het gehele jaar een uitgebreid assortiment tuinplanten van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 plantensoorten, van klein tot groot. Men kan kiezen voor bezorgen of afhalen in het tuincentrum (10.000m2), gelegen midden in het land. Niet gevonden wat men zoekt? Dan ontvangt Tuinplant.nl dit graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volledig vernieuwde webshop stelt de bezoeker in staat om snel en eenvoudig topkwaliteit planten te vinden en te bestellen. 

In het Tuincentrum in Uddel staat een uitgebreid assortiment tuinplanten: vele soorten en maten haagplanten, vaste planten, heesters, bomen, coniferen, rhododendrons, exclusieve planten, exotische planten, perkplanten, enz. Het verkooppunt van Tuinplant.nl telt ruim 10.000 m2 winkelplezier!

 

• Tuinplant.nl heeft een eigen transportbedrijf, hierdoor kan er (in tegenstelling tot veel concurrenten) ook volledige bomen en andere grote planten geleverd worden. De concurrenten leveren doorgaans formaten die met de reguliere bezorgers kunnen worden geleverd (TNT, UPS etc).
• Men ontvangt desgewenst een gratis tuinontwerp en beplantingsplan bij aankoop van planten.
• De website zit vol met tips, instructievideos etc. wat betreft tuinonderhoud en beplanting.

Assortiment

 

0
0
0
s2sdefault

Tuinartikelen outlet! Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Warentuin heeft voor jou een aantal geweldige aanbiedingen. Zij staan bekend om hun brede collectie met allerlei verschillende tuinartikelen, waaronder producten van topmerken zoals Weber, Hartman, Bayer en Philips. Bekijk snel de acties en sluit de beste deals!

Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs


Dankzij een unieke samenwerking met acht onafhankelijke tuincentra kan Warentuin alle webshopproducten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Op heel veel A-merken bieden ze bovendien aan voor een laagsteprijsgarantie. En weet je wat nou zo leuk is? De Mega Outlet producten hebben een nóg lagere prijs!

Bij veel andere webshops gaat het bij outlet producten vaak om producten uit een oudere collectie die minder goed bleken te verkopen. Dit geldt niet voor die van Warentuin! hun outlet producten zijn enkel sterk afgeprijsd, omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe producten. Door regelmatig nieuwe producten toe te voegen en op die manier te variëren houden we het assortiment namelijk interessant. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou!

Over onze outlet prijzen


Omdat de webshop eens per nacht indexeert en het cachegeheugen niet op elke webbrowser tegelijk update, kan het gebeuren dat de prijs van een bepaald outlet product verkeerd wordt weergegeven. De juiste outlet prijs staat daarom ook altijd vermeld in de productnaam. Komt de verkoopprijs niet overeen met prijs in de productnaam, dan weet je dus dat de verkoopprijs niet klopt. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

 

Warentuin outlet

 

0
0
0
s2sdefault

7 - 14 oktober Amsterdam Rebel Without Borders - Opstand voor het Leven

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Rebel Without Borders - Opstand voor het LevenVanaf maandag 7 oktober ‘s morgens vroeg starten we met duizenden rebellen een dagenlange OPSTAND in het centrum van Amsterdam. De Nederlandse overheid doet niet genoeg tegen de klimaat- en ecologische crises. Extinction Rebellion wil dat de overheid de klimaatcrisis erkent en van daaruit meer doet om haar eigen burgers en al het leven op aarde te beschermen. Doe mee, organiseer mee en kom in opstand voor het leven. In Amsterdam gaan we op een vreedzame, creatieve en veilige manier op twee locaties een grootschalige, dagenlange blokkade organiseren. Om zo de druk op de landelijke politiek te verhogen aan al onze 4 eisen tegemoet te komen. Wie wij zijn en waarom we dit doen vind je hier: https://extinctionrebellion.nl/

Neem vanaf 7 oktober vrij van je werk, school en alle andere verplichtingen. Rebelleer met ons mee, iedereen is welkom!

Extinction Rebellion is een geweldloze, sociaal politieke beweging met mensen zoals jij en ik. Deze opstand is een internationale rebellie. In meer dan vijftig landen in honderden steden zullen rebellen overal disruptieve acties voeren om het economisch verkeer te ontregelen met acties van burgerlijke ongehoorzaamheid. De grenzen van onze planeet die klimaatverandering en dreigend verlies van biodiversiteit niet meer aankan worden binnen twaalf jaar bereikt. Daarom is het noodzakelijk voor velen van ons om tijdens Rebel without Borders desnoods gearresteerd te worden om onze eisen kracht bij te zetten.

Voor de organisatie zijn heel veel mensen nodig. Schrijf je hier https://actionnetwork.org/forms/rebel-without-borders-amsterdam-geef-input in als jij mee wil helpen en tijd vrij wil maken. We verwachten een interessant programma en zoeken mensen voor de logistiek, artistieke organisatie, het (social) mediateam, juridische ondersteuning, slaapplekken, tekstschrijvers, documentairemakers, programmering, mentale ondersteuning, crowdfunding, materialen voor een podium, ja alles wat je maar kan bedenken is nodig.

--- English ---


On 7 October we will REBEL AGAINST EXTINCTION in the capital of the Netherlands: Amsterdam.

The government is not doing enough to prevent the climate and ecological crises, and to protect “its citizens/Life on earth”. It has broken the social contract, and that is why we are taking to the streets BY THE THOUSANDS from the 7th of October onwards. Worldwide, ordinary citizens, like you and me, will perform NON-VIOLENT CIVIL DISOBEDIENCE ACTIONS to enforce fair and sustainable government policies.

Rebel with us, everyone is welcome!

More information on the rebellion of 7th of october will follow.
Visit our website for more info on Extinction Rebellion: www. ExtinctionRebellion.nl

If you want to contribute in any way shape or form you can sign up here: https://actionnetwork.org/forms/rebel-without-border-amsterdam-call-for-input-2

0
0
0
s2sdefault

Extinction Rebellion : why and how?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Extinction Rebellion: why and how?Kom naar Extinction Rebellion in Utrecht om te leren waarom wij in actie komen! De presentatie wordt gegeven in het hoofdkwartier van Extinction Rebellion NL, een prachtige plek in De Vrijhaven! Het eerste deel van de lezing gaat over de wetenschap achter de ecologische crisis en het tweede deel gaat over hoe we op deze deprimerende realiteit moeten reageren door nu actie te ondernemen. Neem je vrienden en familie mee! De presentatie zal in het Nederlands worden gegeven op: 19 juli, 9 augustus en 11 september

19 juli 18.30- 20.00 Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht, Nederland

9 augustus  18.30 -20.00 Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht, Nederland

23 augustus  18.30 -20.00 Nijverheidsweg 6, 3534 AM Utrecht, Nederland

 

 

0
0
0
s2sdefault

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!