Samen duurzaam

Youth For Climate: Na het succes van vorige week zou het goed kunnen dat er nog een staking aankomt, alleen niet deze week.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

youthforclimate

Na het succes van vorige week zou het goed kunnen dat er nog een staking aankomt, alleen niet deze week.
Het Youth For Climate NL Team is uitgenodigd door Rutte en Wiebes! Dát hebben we al wel bereikt. Nu willen we eerst in gesprek met ze gaan, en op basis daarvan bepalen of we weer gaan staken en wanneer.
We houden jullie op de hoogte.

0
0
0
s2smodern

Lekkere recepten en verse ingrediënten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Lekkere recepten en verse ingrediënten

Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier.

0
0
0
s2smodern

15 Maart Global Strike For Future

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

15 Maart Global Strike For Future

15 maart, wereldwijde staking voor toekomst! Een oproep aan iedereen! Jongeren, ouders, grootouders,..

In 2015 hebben onze regeringen zich in Parijs verbonden om onze toekomst te beschermen door onze opwarming onder de 2 graden Celsius te houden, op een sociale en klimaatrechtvaardige manier. Drie jaren zijn voorbij gegaan en onze toekomst ziet er nog bleker uit dan ooit! Door de hebzuchtige inschatting dat een opwarming van 3 graden oké is! Klimaatwetenschappers hebben bewijzen dat zelfs die 2 graden opwarming zal leiden tot massale honger, droogte, overstromingen, tornado’s, oorlogen en uitsterving.

En dat allemaal omdat de volwassenen van vandaag niet geven om morgen. Ze stelen onze toekomst van voor onze ogen! De volwassenen zijn niet volwassen genoeg om te zeggen hoe her eraan toe is, zelfs dat laten ze aan ons jongeren!

En waarom zouden we studeren voor een toekomst die er binnenkort niet meer zal zijn, en als niemand doet om die toekomst te redden? En wat is het nut van feiten te leren als de belangrijkste feiten duidelijk niets betekenen voor onze maatschappij? Wat is het nut van studeren als de regering niet luistert naar de gestudeerden?

Vandaag gebruiken we 100 miljoen vaten met olie elke dag. Er zijn geen wetten om dat te veranderen. Er zijn geen regels om die olie in de grond te houden.
We kunnen de wereld niet redden door de regels te volgen want de regels moeten veranderen.

Greta Thunberg heeft ons geïnspireerd, door elke vrijdag voor haar Zweeds parlement te staken.
Sinds augustus 2018, hebben duizenden studenten in meer dan 30 landen van over de hele wereld gestaakt voor 300 parlementen en gemeentehuizen.

En nu op 15 maart gaan we allemaal een diepe staking creëren met zijn allen! Om te tonen dat de klimaatcrisis een echte crisis is! Vervoeg ons!

We staken om onze regeringen te zeggen hun huiswerk te malen en ons bewijs te geven.
We willen bewijs van een veilige pad serieus onder de 2 graden!

Als volwassenen ons dit bewijs niet kunnen leveren, laat ze dan eerlijk zijn, deze mislukking toegeven en onze staking vervoegen!

Alle eerlijke volwassenen zonder bewijs, zullen onze staking vervoegen op 15 maart.
Zeg aan je volwassenen om onze staking te steunen, zeg ze om mee te komen, zeg ze dat je hen nodig hebt om een kans te hebben te overleven in de toekomst!
Al 40 jaar lang zijn alle politieke kleuren de oorlog tegen klimaatverandering aan het verliezen! Nu is er alleen nog tijd om de grootteorde van de ramp te verminderen!

We hebben bewijs nodig! Global Climate Strike For Future! Een oproep aan de jongeren van de wereld!

0
0
0
s2smodern

Students join Youth for Climate - 7 February 2019

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Students join Youth for Climate - 7 February 2019Waarom zou je nog studeren als je geen toekomst hebt? Kom in actie tegen klimaatverandering! Wij, studenten van nederland, gaan iedere donderdag staken tegen het falende klimaatbeleid en de teloorgang van onze planeet. 
De eerste staking vindt plaats op 7 februari op het Malieveld in Den Haag. We protesteren in een solidair studentenblok bij de klimaatspijbelaars.

7 Februari, 10:30 AM - Malieveld, 2511 Den Haag, Nederland - den haag - nederland - -

Lees verder

0
0
0
s2smodern

Waschbear ecologisch & innovatief

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Waschbear ecologisch & innovatief

 

Waschbaer.nl behoort tot één van de grootste postorderbedrijven voor ecologische producten in Duitsland. Sinds 2009 bestaat Waschbaer.nl, de online shop voor Nederland. Waschbaer.nlis ook vertegenwoordigd in Zwitserland en Oostenrijk. Sinds meer dan 30 jaar biedt Waschbaer.nl met 10.000 producten een uitgebreid assortiment met ecologische alternatieven voor in het dagelijks leven. Daarop kun je vertrouwen:
- ecologische producten en eerlijke arbeidsomstandigheden
- transparantie en onafhankelijke controles
- hoge kwaliteit en relevantie

Assortiment Waschbear

0
0
0
s2smodern

Bespaar makkelijk en snel op uw gasrekening

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
radiatorfolie

Radiatorfolie verdient zich snel terug, maakt het huis aangenamer en dempt de gasrekening

Achter radiatoren verdwijnt veel warmte, omdat hier het temperatuurverschil met buiten het hoogst is. Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing.Met een klein product kunt u al veel besparen! Hou de warmte binnen met radatorfolie: Eenvoudig aan te brengen en bewezen effectief.

bekijken
0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd