Groen & duurzaam voor een beter milieu, over deeleconomie , kleinschaligheid, tuin & dier

De wasmannen van Seepje willen samen met jou de wereld schoner én mooier wassen!

De wasmannen van Seepje willen samen met jou de wereld schoner én mooier wassen! Ze wassen namelijk met schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht, afkomstig van de Sapindusbomen die in overvloed groeien in- en rondom het Himalaya gebergte. Bij aanraking met water staat de schil een natuurlijke vorm van zeep af. Helemaal plantaardig, zonder chemische gribussen dus.

Het is gewoon fantastisch! Zo zorgen we samen voor betere werk- en leefomstandigheden in Nepal. Ook zorgt Seepje daar voor natuurbehoud en pakken mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Nederland alle Seepjes in.

Laat de natuur jouw was doen!

 

Natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten bij Big Green Smile

Maak kennis met de groene wereld van Big Green Smile en ontdek ons uitgebreide assortiment van natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Bij ons vind je producten die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk en niet getest op dieren. Bovendien zijn al onze producten voorzien van mooie ontwerpen en uitgebreide beschrijvingen. Kies voor bewust en kies voor Big Green Smile.

Ontdek het assortiment van Big Green Smile voor natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten

De OXFAM NOVIB jaarkalender 2024

De OXFAM NOVIB jaarkalender

 

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.