telefoon 0625492100 --> inzenden artikelen en andere bijdragen via email info@linkmaat.nl

Lamazuna Cadeau Verpakking Bewust Groen

Deze Lamazuna Cadeau Verpakking Bewust Groen cadeauset bevat alles wat je nodig hebt om in een handomdraai echt minder badkamerafval te veroorzaken!

  • Maak een einde aan de blikken scheerschuim en gebruik in plaats daarvan deze vaste scheerstaaf, verrijkt met sheaboter!
  • Stop met het gebruik van deodorantsticks en stap over op deze vaste deodorant met houtachtige geur.
  • Zeg vaarwel tegen douchegels in plastic flessen en reinig je huid met deze koudverwerkte verkwikkende zeep, met biologische cipres essentiële olie.
  • Zeg nee tegen wattenstaafjes en ja tegen de Oriculi gemaakt van Frans beukenhout!
  • Deze producten zijn effectief, eco-ontworpen en gemaakt in Frankrijk, en je zult dol zijn op de geuren!

Gebruik:
Koudgemaakte verkwikkende zeep
Maak de zeep nat, creëer een fijn, romig schuim en wrijf de zeep direct over je lichaam of gebruik je handen om het schuim aan te brengen.

Solide scheerstaaf
Deze scheerstaaf is een volledig uniseks product en kan worden gebruikt voor de oksels, het gezicht en elk ander deel van het lichaam dat je wil scheren. Je hebt niet eens een scheerkwast nodig! Maak de scheerstaaf nat met kraanwater en wrijf er vervolgens zachtjes mee over je huid om een romig schuim te creëren, voor een gladde en gemakkelijke scheerbeurt.

Vaste deodorant met een houtachtige geur
Maak je vaste deodorant nat en breng het aan op je oksels. Als je net uit de douche komt, hoef je niet eens water toe te voegen - je kunt het rechtstreeks op je oksels aanbrengen terwijl ze nog vochtig zijn!
Het laat een fijn crèmig laagje achter op je huid - en dat is alles wat je nodig hebt om je deodorant te beschermen. Lamazuna's doel is lichaamsgeur te neutraliseren zonder het natuurlijke transpiratieproces te belemmeren. De vaste deodorants zijn geen antitranspiratiemiddelen en verstoppen de huidporiën niet.

Oriculi gemaakt van Frans beukenhout
Gebruik de houten Oriculi als een kleine "lepel" om oorsmeer te verwijderen aan de ingang van de gehoorgang. Verder hoeft u niet te gaan!
Na gebruik schoonvegen of afspoelen met water, en niet vergeten af te drogen. Deze Oriculi is gemaakt zonder oplosmiddelen of vernis, dus als het na verloop van tijd iets lichter wordt of als je het er weer fris en nieuw uit wilt laten zien, kun je gewoon een fijn laagje olie aanbrengen (bij voorkeur lijnzaad, maar elke olie is goed).

Natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten bij Big Green Smile

Welkom in de groene wereld van Big Green Smile! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Kies voor een goed alternatief voor producten waarin chemische stoffen verwerkt zijn. Bij ons ben je verzekerd van milieuvriendelijke en effectieve producten.

Meer over en van Big Green Smile