Groen & duurzaam voor een beter milieu, over deeleconomie , kleinschaligheid, tuin & dier

Green Jump

Veilige Biologische Schmink van Namaki

Biologische schmink en haarmascara
Schminken heeft iets magisch. Je verandert zo in een tijger, een vlinder of prins met deze prachtige kleuren schmink van Namaki. De schmink is op waterbasis en zacht voor de huid. Kies één van de setjes met 6 kleuren. Iedere set heeft een thema en heeft een kwastje, 2 sponsjes en een boekje met uitleg en voorbeelden. Er zijn ook setjes schminkpotloden. En, niet onbelangrijk, de Namaki schmink is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Allemaal Cosmos Organic gecertificeerd.
Namaki biologische schmink

Namaki Biologische Kindermake-up

Biologische kindermake-up
Maak je schmink nog mooier met deze natuurlijke kindermake-up met sprookjesachtige kleuren. Biologisch gecertificeerd en gemaakt van onschuldige natuurlijke ingrediënten zoals rijstpoeder. Kinderen kunnen er veilig mee spelen. Het oogschaduwpalet bevat 7 kleuren, 1 spiegeltje en 1 applicator en rechts op de foto zie je de schminkpotloden-set Magic Worlds

Kinderlippenbalsem met Subtiel Kleurtje en Geurtje

Biologische lippenbalsem voor kinderen
Laat je lippen glanzen met deze verzorgendelipbalsem, speciaal voor kinderen. De balsem heeft een subtiele kleur en ruikt heerlijk naar framboos of vanille. Een leuke aanvulling op de make-up en schminkset. En natuurlijk ook Cosmos gecertificeerd. 

Kleurtje in je Haar met Haarmascara

Natuurlijke haarmascara
Namaki heeft uitgepakt, want ze hebben zelfs natuurlijke haarmascara in het assortiment. En daar worden we blij van. Want hoe leuk is het om een roze, blauwe of oranje lok in je haar te hebben. De haarmascara is er in blauw, groen, oranje, roze, paars en rood of in de dromerige paars-roze variant
Haarmascara voor kinderen

Kindermake-up Ivy & Loulou

Kindermake-up Ivy & Loulou
Net als de kindermake-up van Namaki is die van Ivy & Loulou veilig, zonder schadelijke stoffen en speciaal voor kinderen. Het is gemaakt van gekleurde balsem met als hoofdbestanddeel jojoba-olie die je makkelijk met de vingers aan kunt brengen. De kleuren zijn los te koop. Er is ook een cadeauset met de feestelijke combi van goud en zilver. Deze make-up wordt in Nederland gemaakt en , zoals veel van onze producten, door ouders die vonden dat het beter, groener en veiliger kon. 
 
Natuurlijke kindermake-up
 

Hoe kiezen wij de producten in onze winkel?

Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen!
Zero Waste bij Green Jump
Wil je meer lezen over waarom we Green Jump en Het Ecobed zijn gestart, lees dan verder op de Over-ons pagina. 
Groeten, Goran, Manon en het team van www.greenjump.nl en www.hetecobed.nl
greenjump.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eco, Bio en Fair Warenhuis | Meer dan 2500 groene producten voor kinderen en volwassenen!

De OXFAM NOVIB jaarkalender 2024

De OXFAM NOVIB jaarkalender

 

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.