Groen & duurzaam voor een beter milieu, over deeleconomie , kleinschaligheid, tuin & dier

Green Jump

20% Korting Op Alles van Boody

Boody Bamboe Ondergoed
Deze week krijg je 20% korting op het gehele assortiment van Boody. Super fijn bamboe ondergoed, menstruatieondergoed en basics. Van slips en bh's tot shirts en leggings. Ook alles voor heren.

Waarom wij fan zijn? Allereerst het draagcomfort, want ooooh wat zit dat lekker! Zacht, elastisch en zonder irriterende of knellende naden. Er zijn niet veel merken die echt eerlijk, duurzaam en biologisch bamboetextiel maken. Boody maakt gebruik van een closed-loop-systeem, dit houdt in dat ze hulpstoffen en water steeds weer opnieuw gebruiken om een minimale impact op het milieu hebben. En het bamboe wordt geoogst op FSC-gecertificeerde bamboevelden. 
Boody Bamboe Basics

Bamboe Ondergoed voor Hem en Haar

Boody Heren Ondergoed Bamboe
De bamboe bh's en damesslips van Boody staan bekend om hun draagcomfort. De zachte bamboe stof heeft goede ademende en eigenschappen. Er zijn 6 modellen damesslips en er is een voorgevormde bh en de bh top. Beide zonder beugels en sluitingen. Voor heren is er eenheupslip, boxershort en extra lange boxershort. Wist je dat bamboevezel van nature antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft? Bovendien neutraliseert het vervelende geurtjes. 
Boody Heren Ondergoed Bamboe

Boody Bamboe tops en shirts

Bamboe shirt en tops Boody
Hier zie je de 6 modellen tops van Boody. Net als het ondergoed een geweldig draagcomfort. De stof is zacht en elastisch en blijft lang goed. Net als al het andere van Boody, zijn de tops gemaakt van biologisch bamboe en Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd. Hieronder zie je de Boody modellen voor herenBoody modellen voor heren
Boody Heren Shirts Bamboe

Menstruatieondergoed Zo Ideaal!

Boody Menstruatieondergoed
Geen gedoe meer met maandverband. In het menstruatieondergoed van Boody zit het maandverband namelijk al ingenaaid. Het is comfortabel en scheelt een heleboel wegwerpmaandverband. Bamboe is super absorberend en het lekdichte laagje zorgt er voor dat je je niet druk hoeft te maken over doorlekken. Echt een duurzame keuze. Je kunt kiezen voor een bikinimodel of een hoge tailleslip en daarbinnen nog apart een model voor de lichte-normale dagen of de normaal-tot-hevige dagen. 
Boody Menstruatieondergoed

Humor in het bos

Dit bord kwam ik laatst tegen in het bos. Oké, het is natuurlijk niet goed om borden te vernielen, maar ik moest er toch wel even om lachen.

Nog Meer Green Jump en Winactie!

Nieuwsgierig naar al on​ze nieuwe producten? We hebben ze voor je verzameld in de categorie Nieuw

Volg Green Jump via Facebook en Instagram voor alle nieuwtjes en kortingsacties. 

Hoe kiezen wij de producten in onze winkel?

Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen!
Zero Waste bij Green Jump
 
 
 

De OXFAM NOVIB jaarkalender 2024

De OXFAM NOVIB jaarkalender

 

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.