Hangende plantenmand

Deze kunststof plantenmand heeft een mooie antieke rotan look. Het is voor 30% gemaakt van gerecycled materiaal en blijft mooi onder alle weersomstandigheden. De plantenmand is voorzien van 3 ijzeren kettinkjes waarmee u hem op elke gewenste plaats neerhangt. De binnenzijde is voorzien van een plastic voering. Een ideale mand om bloemen en planten in te zetten. Vormt een gezellige frisse toevoeging aan elk terras.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Korenbloem 25 gram (voor 12 m2 tuin)

U hoeft niet meer de deur uit om vlinders te bewonderen; met deze kleurrijke bloemen in de tuin komen ze bij u thuis. Bijen komen ook graag naar de blauwe korenbloem, wat zorgt voor een goede bestuiving van uw tuin.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Vlinderbloemenmengsel (voor 12 m2 tuin)

Deze wilde bloemenzaden zijn samengesteld uit authentieke bloemenrassen. Als u deze bloemenzaden zaait is een tuin vol prachtige vlinderbloemen gegarandeerd. Plaats in de buurt een vlinderkast en u biedt vlinders een heerlijk onderkomen.Bloeitijd: het eerste jaar vanaf juni-juli en het daarop volgende jaar vanaf het voorjaar.Kiemduur: 15-25 dagen.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Natuurmonumenten inheems bloemenmengsel voor vogels

Met deze inheemse bloemenmengsels zaait u de natuur letterlijk uit rondom uw huis en tuin. Geniet van de kleur en geur van deze wilde bloemen die vroeger zo algemeen voorkwamen. Deze bloemenpracht bloeit van april tot en met oktober en is een genot voor u maar ook voor de vogels en insecten.Over dit mengselMet maar liefst 49 soorten inheemse bloemen creëert u een prachtige bloemenweide die een grote aantrekkingskracht heeft op vogels. Veel soorten produceren zaden die door vogels worden gegeten, daarnaast levert de grote insectenrijkdom een voedselbron voor vogels. Dit bloemenmengsel bestaat uit eenjarige, tweejarige en vaste planten waarmee u ook in de navolgende jaren gegarandeerd een bloemenrijkdom heeft. Enkele soorten uit dit mengsel komen voor op de ‘rode lijst’. Klik hier om de soortenlijst de bekijken (PDF)Uitzaaien: Vanaf half maart t/m mei direct in de volle grond, 2-3 gr./m²Dit product is samen ontwikkeld met Natuurmonumenten en is deel van een compleet assortiment rode lijst planten, inheemse bloembollen, bloemenzadenmengsels en insectenkastjes.

€ 0.99

lees verder

Planten
Product
 

Natuurmonumenten inheems bloemenmengsel voor bloemenweide

Met deze inheemse bloemenmengsels zaait u de natuur letterlijk uit rondom uw huis en tuin. Geniet van de kleur en geur van deze wilde bloemen die vroeger zo algemeen voorkwamen. Deze bloemenpracht bloeit van april tot en met oktober en is een genot voor u om naar te kijken, maar ook voor vlinders, solitaire bijtjes, hommels en andere insecten.Over dit mengselInheems bloemenmengsel van vaste planten, bestaande uit 21 soorten voor een middelhoge begroeiing die garant staat voor jarenlang bloei, van voorjaar tot diep in de herfst. Enkele soorten uit dit mengsel komen voor op de ‘rode lijst’.Klik hier om de soortenlijst de bekijken (PDF)Uitzaaien: Vanaf half maart t/m mei direct in de volle grond, 2-3 gr./m²Dit product is samen ontwikkeld met Natuurmonumenten en is deel van een compleet assortiment rode lijst planten, inheemse bloembollen, bloemenzadenmengsels en insectenkastjes.

€ 0.99

lees verder

Planten
Product
 

Kattenkruid

Dit is een prachtige borderplant in combinatie met bijvoorbeeld Salvia's en Echinacea. De hoogte bedraagt 30-50 cm en vraagt een behoorlijk zonnige standplaats. De mooie paarse bloemen van het kattenkruid geuren heerlijk. Insecten zijn veelvuldig te vinden op deze schitterende plant.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Bottelroos

De bottelroos is geliefd vanwege zijn paars/rode geurende bloemen en de oranje/rood gekleurde bottels. Vooral groenlingen zijn gek op de bottels van de bottelroos. In het najaar kunnen ze met tientallen op de bottels verschijnen. De bloemen die in juni verschijnen worden volop bezocht door hommels.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Duizendblad

Duizendblad heeft een mooie lila roze bloemen en trekt veel insecten en vlinders aan. Hij verlangt een zonnige plek op een niet te arme grond, maar ook weer niet te voedselrijk. Deze plant houdt van een vrij droge bodem, is zeer geschikt voor een tuin op het zuiden en is goed te combineren met andere planten. Deze snelgroeiende bladhoudende plant is gemakkelijk te onderhouden. Hij woekert niet en uitgebloeide bloemen en bloemenstengels knipt u na de bloei eruit. In het voorjaar knipt u de hele plant af. Zorg dat hij in de winter niet te vochtig staat. Geniet van de warme kleuren van deze plant en de insecten die erop afkomen.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Purperklokje

Heuchera micrantha 'Palace Purple' is vanwege het mooie roodbruine blad een gewilde tuinplant. Hij bloeit met sierlijke dunne pluimvormige bloemen in de zomerperiode. Vanwege de bladkleur is dit Purperklokje een gewilde tuinplant. Plant hem niet in de volle zon staan want dan kan het zijn dat het blad verbrandt. Deze plant is geliefd bij insecten en amfibieën vinden het heerlijk om onder het blad van deze plant te kruipen.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Hemelsleutel

Wilt u in de nazomer ook nog bloemen in uw tuin voor de vlinders dan mag de hemelsleutel niet ontbreken. Mooie roze schermen die in augustus/september voor de vlinders een goede voedselbron zijn. Ze kunnen zo’n 40 cm hoog worden. Stelt niet veel eisen aan de grond.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Tuinhandschoen bruin

Deze tuinhandschoenen zijn ideaal voor gebruik in de tuin of wanneer u gereedschap gebruikt. Het nylon heeft geen stiksels, is zeer ademend en licht in gewicht. De tuinhandschoenen zijn voorzien van een elastische polsband. Dit zorgt voor extra draagcomfort. De latex is zeer flexibel en geribbeld. Hiermee wordt het oppervlak vergroot wat voor een optimale grip zorgt, zelfs in de regen of bij gladde oppervlakken. De tuinhandschoenen zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in de maten 8M, 9L en 10XL.

€ 6.49

lees verder

Planten
Product
 

Rode kornoelje

De rode kornoelje is een struik die reeds vroeg in het voorjaar (februari/maart) bloeit met witte bloesems. Na de bloesem komt pas het blad. Rond september zijn de donkerrode bessen rijp. Deze bessen zijn erg geliefd bij diverse vogelsoorten. De rode kornoelje is een graag geziene tuinplant door zijn mooie herfstkleur en opvallend rode nieuwe takken. Deze struik kan veel schaduw verdragen en houdt van vruchtbare grond.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Salie Ostfriesland

Salie is een keurig in pollen groeiende plant. De variant 'Ostfriesland' krijgt diep-paarse bloemen waar bijen en hommels op afkomen.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Appelboom Golden Delicious

Een aantrekkelijke middelgrote appelboom met in het voorjaar opvallende roze bloesem, gevolgd door groengeel fruit, die naar mate hij rijpt steeds geler wordt. De appels hebben een zoete smaak en sappig vruchtvlees. Hij is lang te bewaren en is geschikt als handappel, voor sapproductie, gebaksvulling en appelmoes. Maar ook vogels vinden het heerlijk om aan een appeltje te peuzelen. Geniet van heerlijke appels uit eigen tuin met deze Golden Delicious appelboom.

€ 14.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® rood

Bijenweelde rood behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Salie

De diep paarsroze bloemaren zijn een grote nectarbron voor insecten. Salie bloeit compact en wanneer u uitgebloeide bloemen snoeit, geniet u nogmaals van de herbloei. Brengt, door zijn kleurrijke bloei, de hele zomer sfeer in uw tuin.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Bergamot Squaw

Monarda 'Squaw' is een decoratieve en rijk bloeiende plant, die erg geschikt is voor vooral nachtvlinders, maar ook hommels en honingbijen komen erop af. De aromatische bladeren voelen fluweelzacht aan. De plant kan gebruikt worden in een rode themaborder maar is ook geschikt als snijbloem.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Kranssalie

Kranssalie bloeit maar liefst van juni tot september met diep lila of licht paarsblauwe bloemen. Vlinders, hommels en bijen bezoeken de bloemen. Elke tuingrond is geschikt, zet de planten in zon of halfschaduw.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Natuurmonumenten inheems bloemenmengsel voor vlinders

Met dit inheemse vlinderbloemenmengsel zaait u de natuur letterlijk uit rondom uw huis en tuin. Geniet van de kleur en geur van deze wilde bloemen die vroeger zo algemeen voorkwamen. Deze bloemenpracht bloeit van april tot en met oktober en is een feest voor vlinders en mensenOver dit mengselMet maar liefst 38 soorten inheemse bloemen creëert u een prachtige vlinderbloemenweide die een verscheidenheid aan vlinders aantrekt.Dit bloemenmengsel bestaat uit eenjarige, tweejarige en vaste planten waarmee u ook in de navolgende jaren gegarandeerd een bloemenrijkdom heeft. Enkele soorten uit dit mengsel komen voor op de ‘rode lijst’.Klik hier om de soortenlijst de bekijken (PDF)Uitzaaien: Vanaf half maart t/m mei direct in de volle grond, 2-3 gr./m²Dit product is samen ontwikkeld met Natuurmonumenten en is deel van een compleet assortiment rode lijst planten, inheemse bloembollen, bloemenzadenmengsels en insectenkastjes.

€ 0.99

lees verder

Planten
Product
 

Duifkruid

Deze dwergvariant van het Duifkruid staat graag in de zon. Hij kent een lange bloeiperiode en trekt veel dagvlinders en ook hommels aan.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Rotterdamse Oogst Markt

september
zaterdag
29
Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker, daar staan we voor. Want wat je van dichtbij haalt, is lekker!
10:00 h - 17:00 h

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!