Korenbloem 25 gram (voor 12 m2 tuin)

U hoeft niet meer de deur uit om vlinders te bewonderen; met deze kleurrijke bloemen in de tuin komen ze bij u thuis. Bijen komen ook graag naar de blauwe korenbloem, wat zorgt voor een goede bestuiving van uw tuin.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Vlinderbloemenmengsel (voor 12 m2 tuin)

Deze wilde bloemenzaden zijn samengesteld uit authentieke bloemenrassen. Als u deze bloemenzaden zaait is een tuin vol prachtige vlinderbloemen gegarandeerd. Plaats in de buurt een vlinderkast en u biedt vlinders een heerlijk onderkomen.Bloeitijd: het eerste jaar vanaf juni-juli en het daarop volgende jaar vanaf het voorjaar.Kiemduur: 15-25 dagen.

€ 3.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® geel

Bijenweelde geel behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de halfgevulde bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Wilde Tijm

Naast de bekende keukentijm is Tijm er in verschillende varianten, welke veelal heerlijk geuren. De bloempjes van deze wilde tijm trekken veel bijen en hommels aan.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Smalbladige Lavendel

Deze mooie, compacte lavendel is ideaal om aan de rand van de border te planten. De aromatische geur van de blauw-paarse bloemen trekken veel insecten aan. Hij houdt van een plaats in de volle zon. Knip in het najaar de uitgebloeide bloemen eruit. In het voorjaar kan de plant helemaal terug geknipt worden. Zo heeft u lang plezier van deze lavendel. Zo lang de voorraad strekt

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® abrikoos

Bijenweelde abrikoos behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Tuinhandschoen bruin

Deze tuinhandschoenen zijn ideaal voor gebruik in de tuin of wanneer u gereedschap gebruikt. Het nylon heeft geen stiksels, is zeer ademend en licht in gewicht. De tuinhandschoenen zijn voorzien van een elastische polsband. Dit zorgt voor extra draagcomfort. De latex is zeer flexibel en geribbeld. Hiermee wordt het oppervlak vergroot wat voor een optimale grip zorgt, zelfs in de regen of bij gladde oppervlakken. De tuinhandschoenen zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in de maten 8M, 9L en 10XL.

€ 6.49

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® wit

Bijenweelde wit is makkelijk te onderhouden, hij laat elk type snoei toe. Bijenweelde wit wordt toegepast in perken, borders en bloembakken en laat zich goed combineren met andere planten waaronder bloemenmengsels, heesters en vaste planten. Deze rassen hebben een goede weerstand tegen echte meeldauw en sterroetdauw

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® rood

Bijenweelde rood behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® roze

Bijenweelde roze behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Tuinhandschoen grijs

Deze allround tuinhandschoenen zijn te gebruiken bij alle voorkomende werkzaamheden in de tuin of op het land. Het nylon heeft geen stiksels, is zeer ademend en licht in gewicht. De tuinhandschoenen zijn voorzien van een elastische polsband. Dit zorgt voor extra draagcomfort. Het polyurethaan geeft goede grip en is ideaal voor mensen met latex allergie. De tuinhandschoenen zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in de maten 8M, 9L en 10 XL.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Plant o mat bloembak Tulp

Deze bloembak gevuld met bio bloembollen is een ware tuininnovatie. Ideaal als u weinig tijd heeft om bloembollen te poten of als u geen groene vingers heeft. In 3 eenvoudige stappen geniet u van de kleurenpracht van deze prachtige tulpen, die deze kant-en-klare bloembakken u op gaan leveren. De bak is gevuld met 19 bio tulpenbollen: 7 stuks ‘Single late Queen of night’ en 12 stuks ‘Tarda Dasystemon’.

€ 7.99

lees verder

Planten
Product
 

IJzerhard

De naam IJzerhard heeft te maken met de tamelijk harde stengel, die maar moeilijk af te snijden is. Een groep geeft het mooiste effect: voorbijgangers blijven staan om ernaar te kijken en bijen en vlinders zullen af en aan vliegen.Aanbevolen door De Vlinderstichting!

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Zaden bollen pakket roze

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van deze Zaden & bollen pakket. Het bestaat uit een trendy mix van zaden (1 zakje) en 25 bloembollen voor een mooie verwilderde tuin met bloemen in verschillende kleuren roze. De totale bloeiomvang bedraagt 1m2 en van de bloemenpracht geniet u meer dan 6 maanden. Dit komt door de combinatie van zowel bollen als zaden. Deze mix geeft een leuk effect door zijn bijzondere vormen en kleuren.

€ 9.99

lees verder

Planten
Product
 

Vlindervriendelijke collectie

Wanneer u in het voorjaar meer vlinders en bijen in uw tuin wilt, kunnen deze bio bloembollen u daar ontzettend goed bij helpen. Deze insecten worden enorm aangetrokken door de mooie kleuren en heerlijke geuren van deze vrolijke bloemen. De nectar vorm een heerlijke en gezonde maaltijd voor bijen en vlinders. Plant ze dit najaar en geniet komend voorjaar van het gezoem en gefladder van deze nuttige insecten.

€ 7.99

lees verder

Planten
Product
 

Tulp 'Quebec'

De Tulp 'Quebec' is een multi-bloeiende tulp met 3 tot 5 bloemen per bol. De bekervormige bloemen openen zich breed in de volle zon. De mooie pastelkleuren als zachtgeel en rozerode kleur van deze tulp fleuren uw tuin al in april op.

€ 4.79

lees verder

Planten
Product
 

Cottage Bostuin pakket

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van bollen tussen vaste planten en struiken creëert van het vroege voorjaar tot het late najaar een oase van kleur. In het vroege voorjaar geven de bloemen van de in de herfst geplante bollen kleur aan uw tuin. De cottage tuincollectie biedt een selectie van bloembollen, die voor een perfecte combinatie in uw tuin zorgen.

€ 12.99

lees verder

Planten
Product
 

Hyssopus officinalis

Dit aromatische halfstruikje is een makkelijke en dankbare tuinplant. Het kruid, dat ook in de keuken wordt gebruikt, is zeer aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Hysop bloeit fraai diepblauw van juni tot en met september en blijft de gehele winter groen. Hij wordt daarom pas in het voorjaar teruggesnoeid.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!