Aluminium spijker (3 stuks)

Om schade aan een boom te beperken is het beter om een aluminium spijker te gebruiken om nestkasten mee op te hangen.Let op: deze aluminium spijker is alleen geschikt om houtbetonnen nestkasten mee op te hangen en kan niet worden gebruikt voor houten nestkasten.De afmeting van de spijker is 4,5 x 70 mm.

€ 0.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Organisch Nestmateriaal

Deze puur natuurlijke materialen - cacao vezels en jute – zorgen voor een aangenaam nestje.Hoeveelheid: 50 gram

€ 1.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Vetblokpakket

Dit pakket bestaat uit het voederhuisje Moldau met daarbij vier verschillende vetblokken: een vetblok original, een vetblok met zaden, een vetblok met insecten en een vetblok met bessen. Leuk en voordelig om eens te proberen!

€ 14.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Vettraktatiepakket

Een feest voor uw tuinvogels, dat zijn onze nieuwe vettraktaties. Vogels zijn gek op vet, de belangrijkste voedingsbron voor vogels in de wintermaanden. De mooi vormgegeven traktaties zitten er boordevol mee. Zo vormen deze mooie, calorierijke decoraties een zeer gezonde maaltijd! Ontwikkeld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara, Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

€ 11.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Nestkast Zurich 32 mm

Met een invliegopening van 32 mm is deze mooie ruitvormige nestkast Zurich een ideaal onderkomen voor de koolmees en de bonte vliegenvanger. Maar ook een kuif- of pimpelmees kiest nog weleens voor een nestkast met deze invliegopening.

€ 16.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Wenskaartenset herfst

De Wenskaartenset herfst bevat 6 prachtige kaarten, te weten; dagpauwoog, bosmuis, ree, roodborst, spreeuw en eekhoorn. Allen voorzien van een schitterende foto van deze dieren. Alle kaarten zijn ook los verkrijgbaar. Voorzien van enveloppen

€ 8.49

lees verder

Cadeaus
Product
 

Natuurmonumenten Vlinderkastje

Dag- en nachtvlinders zijn een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Ze helpen bij de bestuiving van planten en functioneren als belangrijke voedselbron voor dieren hoger in de voedselketen. Met deze vlinderkast helpt u de vlinders aan een veilige schuilplek.

€ 9.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Natuurmonumenten Combikastje Lieveheersbeestje Bij

Bijen en lieveheersbeestjes zijn een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Ze functioneren als natuurlijke ongediertebestrijding, helpen bij de bestuiving van planten en zijn een belangrijke voedselbron voor dieren hoger in de voedselketen. Bij deze combikast is één deel speciaal ingericht als insectenhotel voor solitaire bijen. De speciale, schuine horizontale gleuven maken het insectenhotel ook voor lieveheersbeestjes geschikt.

€ 11.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Natuurmonumenten Eekhoorn Voederhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. De eekhoorn is een graag geziene gast op de voedertafels. Behendig hangen ze aan de voedersilo’s, springen meters ver om op de voedertafel te belanden en hebben geen enkele moeite met het optillen van een deksel om bij het begeerde voedsel te komen. Geniet van acrobatische capriolen die eekhoorns uithalen om bij het voer te kunnen.

€ 17.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Mini Meelwormentraktatie 500 g

Dit voer biedt het goede van vet (veel calorieën) in een vorm die in (de meeste) voersystemen voor zadenmengsels is te gebruiken. Het heeft bovendien enkele grote voordelen boven veel voermixen; het wordt restloos gegeten dus er blijven geen schillen of verspilde zaden in uw tuin achter en er is geen kans op onkruid!

€ 3.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Rusty de vos Thermosfles

Met deze mooie Rusty de vos thermosfles blijven drankjes lekker warm. Ideaal voor een dagje uit of een picknick. De thermosfles wordt geleverd met een dop in de vorm van een handige drinkbeker.

€ 13.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

Memoblokjes duiven

Verras een vogelliefhebber met deze leuke, zelfklevende memoblokjes in de vorm van een duif. Ideaal voor het noteren en ophangen van belangrijke zaken. Ze plakken op vrijwel alle ondergronden en laten geen lijmresten na. Ideaal in gebruik.

€ 3.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

Plant o mat bloembak Tulp

Deze bloembak gevuld met bio bloembollen is een ware tuininnovatie. Ideaal als u weinig tijd heeft om bloembollen te poten of als u geen groene vingers heeft. In 3 eenvoudige stappen geniet u van de kleurenpracht van deze prachtige tulpen, die deze kant-en-klare bloembakken u op gaan leveren. De bak is gevuld met 19 bio tulpenbollen: 7 stuks ‘Single late Queen of night’ en 12 stuks ‘Tarda Dasystemon’.

€ 7.99

lees verder

Planten
Product
 

Nestkast Bilbao WoodStone bruin 32 mm

De nestkast Bilbao WoodStone is gemaakt van het duurzame materiaal houtbeton, genaamd WoodStone. Naast dat dit materiaal lang meegaat, heeft het een isolerende en ademende werking. Dit bevordert het klimaat in de nestkast. Hierdoor zijn er meerdere legsels in één seizoen haalbaar. De zwarte voorkant kan met krijt beschreven worden. Handig om iets te noteren of leuk voor kinderen om er een tekening op te maken. De invliegopening van 32 mm zorgt ervoor dat vooral koolmezen en kuifmezen nestelen in dit nestkastje. Ringmussen, huismussen, boomklevers en gekraagde roodstaarten nemen soms ook hun intrek, al geven zij vaak toch de voorkeur aan nestkastjes met een grotere of ovale invliegopening. Terwijl de pimpelmees weer juist kiest voor nestkastjes met een kleinere invliegopening. Het model is zo ontwikkeld dat de vogels goed beschermd worden tegen roofdieren.

€ 24.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Salamanca WoodStone bruin 28 mm

De nestkast Salamanca WoodStone is voorzien van een ophangoog en kan dus vrijhangend aan bijvoorbeeld een stevige tak gehangen worden. De nestkast is gemaakt van het duurzame houtbeton, genaamd Woodstone. Naast dat dit materiaal lang meegaat, heeft het een isolerende en ademende werking. Dit bevordert het klimaat in de nestkast. Hierdoor zijn er meerdere legsels in één seizoen haalbaar. De zwarte voorkant kan met krijt beschreven worden. Handig om iets te noteren of leuk voor kinderen om er een tekening op te maken. De invliegopening van 28 mm zorgt ervoor dat vooral pimpelmezen en zwarte mezen nestelen in dit nestkastje. Bonte vliegenvangers nemen soms ook hun intrek, al geven zij vaak toch de voorkeur aan nestkastjes met een grotere of ovale invliegopening. Het model is zo ontwikkeld dat de vogels goed beschermd worden tegen roofdieren.

€ 24.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast El Paso 34 mm

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast El Paso is met een invliegopening van 34mm ideaal voor huismussen. Maar ook mezen, bonte vliegenvangers en boomklevers kunnen hun intrek nemen in deze nestkast.

€ 14.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Stafford halfopen

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast Stafford is een halfopen nestkast. Wanneer u dit nestkastje in de bovenhoek van een open tuinhuisje, overkapping of fietsenhok plaatst, heeft u een prima locatie voor een winterkoninkje om een nestje te bouwen. Natuurlijk kan er ook een andere soort zoals de grauwe vliegenvanger, witte kwikstaart of roodborst zijn intrek in nemen.

€ 8.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Duokast bij en lieveheersbeestje Groen

Onder andere solitaire bijen, gaasvliegen en ook lieveheersbeestjes maken graag gebruik van dit insectenhotel. U maakt het voor de lieveheersbeestjes nog prettiger door de onderste helft (het lieveheersbeestjes gedeelte) met wat takjes of twijgjes te vullen.

€ 19.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Insectenhotel Mallorca

Dit luxe insectenhotel Mallorca is speciaal ontwikkeld om verschillende insecten te huisvesten. In de dennenappels en losse houtjes zullen met name spinnetjes en insecten als lieveheersbeestjes en oorwormen nestelen. De verschillende buisjes vormen een dankbare plek voor solitaire bijen om hun eitjes in achter te laten. Het kastje in het midden is bij hommels erg in trek.

€ 24.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Insectenhotel Capri

Dit insectenhotel is speciaal ontwikkeld om verschillende insecten te huisvesten en mag zeker niet ontbreken in een diervriendelijke tuin. In de dennenappels en losse houtjes zullen met name spinnetjes en insecten als lieveheersbeestjes en oorwormen nestelen. De verschillende buisjes vormen een dankbare plek voor solitaire bijen om hun eitjes in achter te laten.

€ 24.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd