Nestkast Lancaster halfopen

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast Lancaster heeft een open constructie. Wanneer u dit nestkastje in de bovenhoek van een open tuinhuisje, overkapping of fietsenhok plaatst, heeft u een prima locatie voor merels, grauwe vliegenvangers, roodborsten en witte kwikstaarten. Het zwarte dak en de zwarte houtnerf vormen samen een mooie opvallende combinatie. Dit maakt de “gebrande” serie nestkasten, waartoe de nestkast Lancaster behoort, tot een unieke verschijning. Deze nestkast biedt dezelfde kwaliteit en functionaliteit als u gewend bent van alle Vivara nestkasten.

€ 14.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Duifkruid

Deze dwergvariant van het Duifkruid staat graag in de zon. Hij kent een lange bloeiperiode en trekt veel dagvlinders en ook hommels aan.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Vetblokpakket

Dit pakket bestaat uit het voederhuisje Moldau met daarbij vier verschillende vetblokken: een vetblok original, een vetblok met zaden, een vetblok met insecten en een vetblok met bessen. Leuk en voordelig om eens te proberen!

€ 14.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Nestpakket WoodStone XXL

Dit pakket bestaat uit een nestkast Sevilla WoodStone met ovale invliegopening en de halfopen nestkast Barcelona gecombineerd met een twee pakketjes eiwitrijke, gedroogde meelwormen (in totaal 100 gram). De nestkast Sevilla met de ovale invliegopening is bijzonder geschikt voor ring- en huismussen, boomklevers, bonte vliegenvangers en gekraagde roodstaarten. In de nestkast Barcelona zullen roodborstjes, kwikstaarten en grauwe vliegenvangers graag nestelen.Beide nestkasten in dit pakket zijn van het duurzame materiaal WoodStone en vormen heerlijk onderkomen voor verschillende vogels. Aangevuld met gedroogde meelwormen is dit pakket een goede start voor het broedseizoen. Immers meelwormen zijn zeer eiwitrijk, een voedingsstof die jonge vogels heel goed kunnen gebruiken.Klik hier voor meer informatie over WoodStone.

€ 39.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Dichterbij pakket C

Dit totaalpakket bestaat uit alle producten uit pakket A en B: de Birdswing XXL met Reuzenvetbol met insecten en de raamvoedertafel Rhodos met 1kg premium voedertafelmix. Zo biedt u de vogels zowel vet als zaden, wat zorgt voor extra diversiteit. Ook leuk als geschenk!

€ 19.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Pinksterbloem

De pinksterbloem bloeit al redelijk vroeg, van maart tot en met mei. De bloemen(trossen) zijn meestal wit, soms met een lila of paarse gloed. De pinksterbloem heeft stervormige bloemen. De plant wordt 30 tot 40 cm hoog en is winterhard. Helaas is de pinksterbloem op veel plaatsen in de natuur aan het verdwijnen. Vroeger kwamen ze veelvuldig voor, nu moet je ze echt zoeken. Nog meer reden om deze plant bij de vijver als oeverplant aan te planten. Het is geen plant die u bij een willekeurig tuincentrum kunt kopen.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Gele lis

De gele lis is een plant die zich makkelijk aanpast. Hij groeit het best aan de oeverrand of in ondiep water. De gele lis heeft een opvallende bloem en dat maakt de plant ook bijzonder. Helaas neemt deze plant in aantallen af en is met uitsterven bedreigd. De gele lis wordt 60 tot 80 m hoog en is het meest geschikt voor grotere vijvers.

€ 3.49

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® geel

Bijenweelde geel behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de halfgevulde bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Bijenweelde® abrikoos

Bijenweelde abrikoos behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Fraaie vrouwenmantel

Van deze kruidachtige plant geniet u de hele zomer. De mooie fel geel-groene bloemen worden regelmatig door bijen bezocht en de groene bladeren worden veel in boeketten gebruikt. Een ideale plant om aan de rand van een border of in een pot op het terras te plaatsen. Op een zonnige plaats bloeit hij uitbundig. Indien hij wat meer in de schaduw wordt geplaatst zal de bloei ingetogener zijn.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

IJslandse papaver

We kennen allemaal de klaprozen die we in de bermen zien staan. Deze dwergsoort is ook goed geschikt als vaste plant in uw tuin. Met bloemen in de fraaie kleuren wit, geel en oranje vallen ze op in uw border. De bloemen trekken veel insecten zoals hommels en solitaire bijtjes aan. Deze soort verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke bodem, maar is verder onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vorst. De plant staat het liefst op een licht vochtige plek, maar kan ook goed tegen droogte en maakt ze dus ook geschikt voor rotstuinen en droge plekken tussen bijvoorbeeld stenen.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Nestkast met camera Sedna 32 mm

De nestkast met camera ‘Sedna’ combineert een trendy design met de mogelijkheid om live beelden van het broedproces in uw nestkast te volgen. De infrarood nestkastcamera zorgt voor de ultieme reaility-tv! De nestkast heeft een invliegopening van 32 mm, geschikt voor mezen zoals kool- en pimpelmees, maar de ‘Sedna’ is ook geschikt voor soorten zoals mussen, bonte vliegenvangers en gekraagde roodstaarten. De ingebouwde infrarood nestkastkleurencamera levert dag en nacht (door gebrek aan licht) zwart-wit beelden. Deze kunt u via de meegeleverde kabel (30 mtr) rechtstreeks op uw TV of video bekijken. De camera levert enkel beelden en geen geluid.

€ 79.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nieuwe Zakgids Vogels

430 soorten Europese broedvogels, doortrekkers en dwaalgasten worden beschreven. Elke soort is in vlucht en in rust afgebeeld in natuurgetrouwe kleurenillustraties. Symbolen tonen de belangrijkste determinatiekenmerken en habitat.

€ 14.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Fiësta Diner Blauw

Met deze Fiësta Diner creëert u een aantrekkelijke plek om zaden(mixen), vettraktaties en andere lekkernijen aan uw tuinvogels te voeren.

€ 7.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Het hele jaar Vogels voeren

Met dit boekje maakt u uw tuin of balkon op een eenvoudige manier geschikt voor tuinvogels en andere tuinbewoners. Het dankjewel is te mogen genieten van roodborst, merel & co die zich tegoed doen aan een lekkere vetbol of aan het badderen zijn.Auteur: M. Peute 32 pagina’s

€ 0.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Groen achter uw oren

Bartel, Nander, Tomas en Gie vormen samen de Tree Musketiers. En zij weten het echt al hun hele leven: de natuur is het vetste speelgoed op aarde! In Groen achter uw oren trekken ze de natuur in en nemen je mee op hun ontdekkingstocht. Leuke en handige weetjes over dieren, insecten en planten wisselen ze af met spannende doe-tips en opdrachten. Met je checklist, zaaikaart, herbarium en lidkaart van eremusketier bij de hand ben je er helemaal klaar voor.

€ 19.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Leve de lente!

Kijk- en zoekboekNa de winter komt de lente. Bij dit mooie weer gaan mensen en dieren op stap. Manfred leert Elke en Lenzo kennen. Waar gaat Andrea heen? Wie heeft de bananenschil weggegooid? Wat doet een vos in de stad?Stevig en groot kartonboekEen panoramische blik op het drukke leven in de stadTientallen personages beleven grote en kleine avonturenKleurrijke illustraties van Rotraut Susanne Berner

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Bij

Neem een kijkje in de boeiende wereld van de bij. Lees hoe ze hun nest bouwen en hoe het bijenvolk is georganiseerd. Ontdek hoe de bijen voedsel zoeken waaruit ze honing maken. En zie hoe de bijenkoningin groeit en dan wegvliegt om een nieuw bijenvolk te beginnen dat ook weer zelf honing gaat maken.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Eekhoorn

Verken de fascinerende wereld van de eekhoorn. Zie hoe ze in een boom omhoogrennen en van tak naar tak springen. Kijk hoe ze hun nest bouwen en hun jongen grootbrengen. Lees hoe ze voedsel vinden en opslaan voor de koude dagen van de winter.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenleven Bijen Wespen

Wist je dat een bijenkoningin elke minuut een ei legt, zowel 's nachts als overdag? Dat een werkbij tijdens haar leven slechts 1/12 theelepel honing maakt? Dat wespensteken behandeld kunnen worden met azijn? Bijen en wespen zijn fascinerende dieren. Ontdek waar ze leven, hoe ze groeien en leren, wat ze eten en met welke gevaren ze geconfronteerd worden. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een bijen- en wespen-expert!

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Rotterdamse Oogst Markt

september
zaterdag
29
Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker, daar staan we voor. Want wat je van dichtbij haalt, is lekker!
10:00 h - 17:00 h

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!