IJzerhard

De naam IJzerhard heeft te maken met de tamelijk harde stengel, die maar moeilijk af te snijden is. Een groep geeft het mooiste effect: voorbijgangers blijven staan om ernaar te kijken en bijen en vlinders zullen af en aan vliegen.Aanbevolen door De Vlinderstichting!

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Dierenleven Mieren

Mieren zijn fascinerende dieren. Ontdek waar ze leven, hoe ze groeien en leren, wat ze eten en met welke gevaren ze geconfronteerd worden.

€ 6.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Natuurmonumenten Insectenhuis Soleil

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Gevuld met bamboe en rond hout is dit insectenhuis ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Ook voor spinnen vormt dit insectenhuis een prima onderkomen. Het nestkastje in het midden is zeer geschikt voor hommels. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 69.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Natuurmonumenten Egelhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Dit egelhuis is voorzien van een uitschuifbare toegangstunnel en biedt de egel daarmee extra veiligheid. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 69.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Saladeschaal vogel

Deze chique witte saladeschaal heeft 2 lime groen opscheplepels. De uiteindes hebben de vorm van een vogeltje. Deze kunnen aan de saladeschaal vastgehaakt worden. Erg mooie schaal voor op tafel.

€ 29.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

IJsblokjesvorm dieren

Vrolijk drankjes op met ijsblokjes in de vorm van dieren met deze siliconen vorm. Ook te gebruiken om bonbons in te maken. Bestaat uit vormpjes van konijnen, eekhoorns en egels.

€ 9.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

Pindakaaspothouder Waterford met beschermkap

De pindakaaspothouder Waterford is voorzien van een beschermkap. Ideaal, want zo kunnen alleen kleine vogels van de vogelpindakaas snoepen. Via de achterzijde kunt u eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin schuiven. De pindakaaspothouder Waterford is geschikt voor één pot vogelpindakaas.

€ 11.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Premium Vitaalmix 2,5 kg

Houd uw tuinvogels gezond en vitaal met dit uitgebalanceerde vogelvoer!De zeer rijk gevarieerde samenstelling maakt deze mix aantrekkelijk voor veel verschillende vogelsoorten.

€ 10.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Vleermuiskast Almodovar

Er zijn verschillende vleermuissoorten die gebruik kunnen maken van deze vleermuizenkast, dit is afhankelijk van de soorten die lokaal voorkomen en waar de vleermuizenkast wordt opgehangen. Deze kast is geschikt als zomer en/of paarverblijf. Bij milde winters kan de kast ook als schuilplek dienen.

€ 44.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Meelwormenpakket

Vogels zijn dol op meelwormen. Het Meelwormen verwenpakket bestaat uit 6 vetbollen met meelwormen, een pot Vogelpindakaas met meelwormen, 100 gram gedroogde meelwormen en een Gevulde Kokosnoot met meelwormen. Een uitgebreid pakket boordevol meelwormen. Onweerstaanbaar voor vele tuinvogels.

€ 9.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Vogelbescherming Agenda Kalenderpakket 2019

Kalender 2019 Elke maand de mooiste vogel aan de muur? Met de kalender van Vogelbescherming Nederland kun je een jaar lang van de meest kleurrijke vogels genieten. Op ieder calendarium hebben we een sfeervolle tekst geschreven die je weer iets nieuws leert van de vogels die zich op zijn best laten zien. In combinatie met de agenda geniet u extra voordeel! Formaat 33,5 x 24,5 cm Inclusief stevige ophangbeugel Met feestdagen vermeld Agenda 2019 Vanaf nu is de Vogelbescherming Agenda 2019 beschikbaar. Met de nieuwe agenda van Vogelbescherming haalt u elke week een prachtige vogelfoto in huis, van de beste kwaliteit. Alle foto's zijn met zorg en passie gemaakt door de meest enthousiaste fotografen die respect hebben voor de natuur. Bij elke vogel is een sfeervolle en boeiende tekst geschreven met wetenswaardigheden die de betreffende vogelsoort helemaal uniek maken.Luxe harde kaft met gesloten wire-o binding Perfect beschrijfbaar Alle belangrijke feestdagen vermeld Indeling: 1 week per pagina Inclusief luxe leeskoordje Formaat 215x160 mm In combinatie met de kalender extra voordeel!

€ 21.50

lees verder

Cadeaus
Product
 

Vogelbescherming agenda 2019

Met de nieuwe agenda van Vogelbescherming haalt u elke week een prachtige vogelfoto in huis, van de beste kwaliteit. Alle foto's zijn met zorg en passie gemaakt door de meest enthousiaste fotografen die respect hebben voor de natuur. Bij elke vogel is een sfeervolle en boeiende tekst geschreven met wetenswaardigheden die de betreffende vogelsoort helemaal uniek maken. Luxe harde kaft met gesloten wire-o binding Perfect beschrijfbaar Alle belangrijke feestdagen vermeld Indeling: 1 week per pagina Inclusief luxe leeskoordje Formaat 215x160 mm In combinatie met de kalender extra voordeel!

€ 13.95

lees verder

Cadeaus
Product
 

Vogelbescherming Kalender 2019

Elke maand de mooiste vogel aan de muur? Met de kalender van Vogelbescherming Nederland kun je een jaar lang van de meest kleurrijke vogels genieten. Op ieder calendarium hebben we een sfeervolle tekst geschreven die je weer iets nieuws leert van de vogels die zich op zijn best laten zien. Formaat 33,5 x 24,5 cm Inclusief stevige ophangbeugel Met feestdagen vermeld

€ 9.95

lees verder

Cadeaus
Product
 

Zaden bollen pakket roze

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van deze Zaden & bollen pakket. Het bestaat uit een trendy mix van zaden (1 zakje) en 25 bloembollen voor een mooie verwilderde tuin met bloemen in verschillende kleuren roze. De totale bloeiomvang bedraagt 1m2 en van de bloemenpracht geniet u meer dan 6 maanden. Dit komt door de combinatie van zowel bollen als zaden. Deze mix geeft een leuk effect door zijn bijzondere vormen en kleuren.

€ 9.99

lees verder

Planten
Product
 

Vlindervriendelijke collectie

Wanneer u in het voorjaar meer vlinders en bijen in uw tuin wilt, kunnen deze bio bloembollen u daar ontzettend goed bij helpen. Deze insecten worden enorm aangetrokken door de mooie kleuren en heerlijke geuren van deze vrolijke bloemen. De nectar vorm een heerlijke en gezonde maaltijd voor bijen en vlinders. Plant ze dit najaar en geniet komend voorjaar van het gezoem en gefladder van deze nuttige insecten.

€ 7.99

lees verder

Planten
Product
 

Tulp 'Quebec'

De Tulp 'Quebec' is een multi-bloeiende tulp met 3 tot 5 bloemen per bol. De bekervormige bloemen openen zich breed in de volle zon. De mooie pastelkleuren als zachtgeel en rozerode kleur van deze tulp fleuren uw tuin al in april op.

€ 4.79

lees verder

Planten
Product
 

Nestkast boomkruiper

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Om boomkruipers aan een geschikte nest- en schuilplaats te helpen heeft Vivara een speciale nestkast voor deze vogel ontwikkeld. De invlieg (kruip) opening zit half in de achterwand en half in de zijwand. Hiermee is deze nestkast uitermate geschikt voor de boomkruiper.

€ 14.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Berkenblok 32 mm

Als nestkast valt hij amper op. Deze uitgeholde berkenstam gaat mooi op in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Met een invliegopening van 32 mm is deze nestkast bijzonder geschikt voor koolmezen, kuifmezen, boomklevers en bonte vliegenvangers.

€ 7.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Gierzwaluw WoodStone

Gierzwaluwen gebruiken huizen als vervangende broedplaatsen voor natuurlijke rotsen en kliffen. De Nestkast Gierzwaluw is gemaakt van het duurzame houtbeton. De invliegopening is aan de onderzijde gemaakt. Hierdoor wordt de nestkast niet langer door mussen in gebruik genomen. Dit product is ontwikkeld en geproduceerd door Vivara Pro in samenwerking met experts.Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief bij Vivara.Bent u als bedrijf of overheid op zoek naar professionele natuurbeschermingsproducten (in groter aantal)? Laat uw gegevens achter op Vivara Pro voor een advies op maat.

€ 34.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Specht Malmö

Spechten hakken andere nestkasten open om er de eieren of jongen uit te roven. De Nestkast Specht Malmö heeft een heel klein voorgeboord gaatje. De specht kan zo de invliegopening van de nestkast zelf open en groter hakken.

€ 24.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!