Dierenallerlei Konijn

Verken de fascinerende wereld van het konijn. Zie hoe ze een ondergrondse burcht maken waarin ze veilig zijn en warm blijven. Lees hoe ze voedsel vinden, hun jongen grootbrengen en andere konijnen waarschuwen als er gevaar dreigt.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Waterfontein Cordoba

De waterfontein Cordoba is een mooi en decoratief waterornament. De kunststof waterfontein heeft een natuurlijke uitstraling en is alleen door het lichte gewicht van echt te onderscheiden. Door het compacte formaat is hij erg goed op verschillende plaatsen in de tuin te gebruiken. Vul de waterfontein met water, stop de stekker in het stopcontact en u geniet van de vogels die bij dit prachtige watervalletje komen drinken.

€ 79.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Egelvoederbakje met stippen

Dit keramische egelvoederbakje heeft een leuke, moderne uitstraling en is makkelijk schoon te houden. De witte stippen geven het bakje reliëf. Daarnaast is het bakje erg robuust en zal niet omkiepren als een egel er op leunt. De doorsnede bedraagt 13 cm en de hoogte is 4 cm, een ideale hoogte voor egels om uit te eten.

€ 7.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Mok medium pimpelmees Marjolein Bastin

Deze porseleinen mok is voorzien van fraaie tekeningen van pimpelmezen, gemaakt door Marjolein Bastin. Met een inhoud van 370 ml is deze mok middelgroot te noemen. Deze Mok Pimpelmees medium is onderdeel van de “Tweet & Whistle” range van Marjolein Bastin. Deze range kenmerkt zich door de prachtig gedetailleerde illustraties van veel voorkomende tuinvogels. De mooie natuurgetrouwe kleuren typeren haar kijk op de natuur. Een ware aanwinst voor elke vogelliefhebber. De porseleinen Mok Pimpelmees medium is magnetron- en vaatwasmachinebestendig en wordt in een stevige verpakking verzonden.

€ 7.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

Petit four schaaltjes Marjolein Bastin 2 stuks

Deze set petit four bestaat uit 2 petit four schaaltjes. Eén is versierd met mooie tekeningen van pimpelmezen en de andere met roodborsten, beide gemaakt door Marjolein Bastin. Door de stevige, luxe geschenkverpakking zijn ze ook erg geschikt om cadeau te geven. De petit four schaaltjes zijn onderdeel van de “Tweet & Whistle” range van Marjolein Bastin. Deze range kenmerkt zich door de prachtig gedetailleerde illustraties van veel voorkomende tuinvogels. De mooie natuurgetrouwe kleuren typeren haar kijk op de natuur. Een ware aanwinst voor elke vogelliefhebber. De petit four schaaltjes zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig en de diameter bedraagt 12 cm.

€ 8.95

lees verder

Cadeaus
Product
 

Taartschep Marjolein Bastin

Deze taartschep is versierd met mooie tekeningen van een pimpelmees en een roodborst, gemaakt door Marjolein Bastin. Door de stevige, luxe geschenkverpakking is de taartschep ook erg geschikt om cadeau te geven. Deze taartschep is onderdeel van de “Tweet & Whistle” range van Marjolein Bastin. Deze range kenmerkt zich door de prachtig gedetailleerde illustraties van veel voorkomende tuinvogels. De mooie natuurgetrouwe kleuren typeren haar kijk op de natuur. Een ware aanwinst voor elke vogelliefhebber. De taartschep heeft een porseleinen handvat en een RVS schep gedeelte. Hij is vaatwasmachinebestendig.

€ 12.95

lees verder

Cadeaus
Product
 

Nestkast Stafford halfopen

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast Stafford is een halfopen nestkast. Wanneer u dit nestkastje in de bovenhoek van een open tuinhuisje, overkapping of fietsenhok plaatst, heeft u een prima locatie voor een winterkoninkje om een nestje te bouwen. Natuurlijk kan er ook een andere soort zoals de grauwe vliegenvanger, witte kwikstaart of roodborst zijn intrek in nemen. Het zwarte dak en de zwarte houtnerf vormen samen een mooie opvallende combinatie. Dit maakt de “gebrande” serie nestkasten, waartoe de nestkast Stafford behoort, tot een unieke verschijning. Deze nestkast biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit als u gewend bent van alle Vivara nestkasten.

€ 8.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Spreeuw Göteborg 45 mm

Deze berken nestkast is met een invliegopening van 45 mm speciaal ontwikkeld voor de spreeuw. Spreeuwen geven u veel kijk- en luisterplezier. In het voorjaar hebben ze prachtige paarse en groene kleuren. Verder zingen spreeuwen vaak uitbundig en zijn het goede imitators van andere dieren. De uitgeholde berkenstam gaat mooi op in een bosrijk terrein of in de natuurlijke omgeving van uw tuin.

€ 24.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Nestkast Eco plaat 32 mm

Deze nestkast is gemaakt van eco-plaat, een recyclet materiaal uit eigen productie, gemaakt van automaterialen zoals dashboard, autostoelvoering e.d. In tegenstelling tot houtbeton is dit materiaal een stuk lichter.Door ovale invliegopening is deze kast populair bij ring- en huismussen, boomklevers, bonte vliegenvangers en gekraagde roodstaarten. Maar soms nestelen ook mezen zich in deze nestkast.De nestkast is voorzien van een marterbeveiliging en bestand tegen spechten en eekhoorns. Door het harde materiaal kunnen zij de kast niet beschadigen. De nestkast heeft een variabel ophangsysteem dat naast een ophanghaak bovendien een beugel omvat om de nestkast ook vrij hangend te kunnen plaatsen.Ontworpen in samenwerking met specialisten uit heel Europa en als beste getest binnen het European Wildlife Research Program.Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief verkrijgbaar bij Vivara.

€ 22.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Beschermpakket Adventurer 40 cm groen

De Adventurer voedersilo is nu ook verkrijgbaar in de groene variant. De silo heeft 4 voederopeningen en is 40 cm hoog. Samen met de groene beschermkooi een mooi pakket indien u last heeft van grotere vogels die het voer wegkapen. Voor montage op de Vivara Combipaal geschikt met behulp van de combipaalplug.

€ 44.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Vetkruid Weihenstephaner Gold

Sedum is een bekende vaste plant, welke goed tegen droogte kan. Deze zomerbloeier heeft donkergroene bladeren en goudgele bloemen, waar graag hommels en bijen op afkomen.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Wilde Tijm

Naast de bekende keukentijm is Tijm er in verschillende varianten, welke veelal heerlijk geuren. De bloempjes van deze wilde tijm trekken veel bijen en hommels aan.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Kleine Pimpernel

De bloempjes zijn bolvormig en verschijnen van mei tot juli. De plant groeit meestal op redelijk droge en kalkhoudende grond in bermen, graslanden en op hellingen en is op nog enkele plekken in Nederland in het wild te vinden. Vlinders en solitaire bijtjes komen op de bloempjes af.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Echte Betonie

Geschikte plant voor vlinders, hommels, solitaire bijen en bijen. De plant bloeit de hele zomer met paarsrode (soms witte) bloemen. Vrijwel elke tuinsoort is geschikt voor deze mooie plant.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Pindasilopakket 23 cm

Ook het pindasilopakket is perfect als extraatje voor de vogels. Natuurlijk kunt er ook familie, vrienden, of kennissen mee verrassen. Het pakket bestaat uit een pindasilo 23 cm kunststof en 1 kg Premium Pinda’s.

€ 11.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Blauwe iris

De blauwe iris (ook wel blauwe lis genoemd) bloeit van mei tot juli. De blauwe iris heeft een mooie opvallende blauw/paarse bloem. De plant wordt 60 tot 80 cm groot en is geschikt als oeverplant en als moerasplant. Ideale plant voor middelgrote vijvers.

€ 3.49

lees verder

Planten
Product
 

Apollo Voedersilopakket

Het Apollo Pakket is een zeer gewaardeerd pakket. Het combineert de beste voedersilo uit het Vivara assortiment, namelijk de Apollo Voedersilo 36 cm met het Click & Go systeem, samen met 1 kilo van het beste voer Hi-energy puur. Samen zorgen ze voor een grote variëteit aan vogels en een schone voederplek.

€ 27.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Mississippi Pakket

Genieten van veel verschillende vogelsoorten, dat kunt u met het Mississippi Pakket. Het mooie, stevige voederhuisje wordt in dit pakket gecombineerd met één kilo Vivara Premium Voedersilomix. Een gevarieerde zadenmix die zeer geliefd is bij vele vogelsoorten.

€ 13.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Wenskaart eekhoorn

Deze dubbele wenskaart is voorzien van een schitterende foto van de eekhoorn. Tevens is de kaart extra voordelig verkrijgbaar in de Wenskaarten set herfst. Voorzien van enveloppe

€ 1.69

lees verder

Cadeaus
Product
 

Bijenweelde® wit

Bijenweelde wit is makkelijk te onderhouden, hij laat elk type snoei toe. Bijenweelde wit wordt toegepast in perken, borders en bloembakken en laat zich goed combineren met andere planten waaronder bloemenmengsels, heesters en vaste planten. Deze rassen hebben een goede weerstand tegen echte meeldauw en sterroetdauw

€ 5.99

lees verder

Planten
Product
 

Rotterdamse Oogst Markt

september
zaterdag
29
Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker, daar staan we voor. Want wat je van dichtbij haalt, is lekker!
10:00 h - 17:00 h

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!